kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Allahım ya hiç bişey yapmıyorum sadece paticik.com a bakıp radyo dinliyorum nasıl infected olur bir makina bu kadar kolay deliricem... ad aware den aratıyorum bi sürü tracking cart curt.. onu bırak bu program da bir işe yaramıyor siliyor tekrar geliyor sildiği spy dosyası o kadar spastik bişey ... simdi panda active scan yapıyorum 5 tane infected dosya buldu belkide daha bulucak , nwn yükledim süper ultra yavaş çalışıyor.. bi sürü pop uplar açılıyor ya burdan bu makinayı kurtarmanın bir yolu yokmudur yoksa yemin ediyorum kasaya tekme savurucam az kaldı.. lütfen deneyimli arkadaşlar acil olarak yardım etsin lütsen.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Norton en yeni version u nedir nerden çekebilirim ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 housecall.trendmicro.com adresinden online tarama yap bi. ondan önce de spybot ile sistemini bi tarat. ad-aware gittikçe kötüleşiyo çünkü. bi de sistemi kurarken nete bağlanmadan önce sp1a yükle. sonra xp firewall ile gir nete. windows update falan onlar sil süpür. wormler falan öyle hızlı dadanıyo ki bilgisayara...[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [edit: bi de bulaşan virüsün belki symantec'in removal tools bölümünde programcığı vardır.] [Bu mesaj Dextra tarafından 27 Temmuz 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 pop-up dediğin belki messenger'dır. messenger hizmetini kapaman lazım. ben internete bağlanalı 5 dakika olmadan worm yemiştim.. bilgisayara firewall, antivirüs, spy cleaner programlar yüklemen lazım.. mcafee security center, etkili bir programdır. ekstradan spysweeper yüklemen lazım. bu programları sürekli güncellemelisin.. bir de wormlara karşı, microsoft'un sitesinden yamaları çekmen gerek.. bir de 256 ram veya altı varsa xp ile far cry - nwn gibi oyunlarda felan zorlanabilirsin. bir 512 mb ram iyi olur.[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 iyi güzelde dl linki verseniz hemencecik kuruversem ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Blaster Worm un yaması var ( uzaktan yordam çağrısı) ancak issas.exe nin yaması yok abi.. onu anlayamadım ben. o da aynı işlevi görüyor blasterle.. ancak firewall la durdurluyor xp nin..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 isass.exe, bir windows uzantısı.. worm ise ona yapışıyor.. microsoft'ta iki tane patch var worm ile ilgili.. onları çektin mi hallolur..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 iyide harbici patch yapabilmek için windows un orginal cd key le yüklenmesi gerekmiyor mu[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hayır .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ben wormlarin birkacini norton antivir 2004 full update ile silememistim. ucretsiz alman bir yazilim vardi AV miydi neydi.. iste onunla sildim.Cok basarili bir antivirus.Acikcasi nortona para verip lisansli antivirus aldigima pismanim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 windowsupdate'den service pack indiriyosan lazım cdkey update için gerek yok[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 27 Temmuz 2004 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 neter o zaman zahmet olmassa issas ın tam microsoft patch dl sini verebilirmisiniz ? veya diğer arkadaşlar anlamam etmem o işlerden gerçi blaster forumunda vermişleri ( uzaktan yordam hedesi) ancak o patch blaster için lazım olan patch le aynıki yüklemeye calısınca yer değiştirilsin mi falan diyor..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 What You Should Know About Download.Ject What You Should Know About the Sasser Worm What You Should Know About the Mydoom and Doomjuice Worms What You Should Know About the Blaster Worm Blaster Worm patchi için Sasser Worm patchi için umarım patchleri yanlış vermemişsimdir..[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Temmuz 2004 03:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 SAğolasın bone ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar