Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 saat olmadı xp yi kuralı..

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Allahım ya hiç bişey yapmıyorum sadece paticik.com a bakıp radyo dinliyorum nasıl infected olur bir makina bu kadar kolay deliricem... ad aware den aratıyorum bi sürü tracking cart curt.. onu bırak bu program da bir işe yaramıyor siliyor tekrar geliyor sildiği spy dosyası o kadar spastik bişey ...
simdi panda active scan yapıyorum 5 tane infected dosya buldu belkide daha bulucak , nwn yükledim süper ultra yavaş çalışıyor.. bi sürü pop uplar açılıyor ya burdan bu makinayı kurtarmanın bir yolu yokmudur yoksa yemin ediyorum kasaya tekme savurucam az kaldı.. lütfen deneyimli arkadaşlar acil olarak yardım etsin lütsen.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
Güven
Özveri
Tecrübe ister...
Sosyal ağlarda paylaş

housecall.trendmicro.com adresinden online tarama yap bi.
ondan önce de spybot ile sistemini bi tarat. ad-aware gittikçe kötüleşiyo çünkü. bi de sistemi kurarken nete bağlanmadan önce sp1a yükle. sonra xp firewall ile gir nete. windows update falan onlar sil süpür. wormler falan öyle hızlı dadanıyo ki bilgisayara...[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer
MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.

[edit: bi de bulaşan virüsün belki symantec'in removal tools bölümünde programcığı vardır.]

[Bu mesaj Dextra tarafından 27 Temmuz 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pop-up dediğin belki messenger'dır. messenger hizmetini kapaman lazım.

ben internete bağlanalı 5 dakika olmadan worm yemiştim..

bilgisayara firewall, antivirüs, spy cleaner programlar yüklemen lazım..

mcafee security center, etkili bir programdır.
ekstradan spysweeper yüklemen lazım.
bu programları sürekli güncellemelisin..

bir de wormlara karşı, microsoft'un sitesinden yamaları çekmen gerek..

bir de 256 ram veya altı varsa xp ile far cry - nwn gibi oyunlarda felan zorlanabilirsin. bir 512 mb ram iyi olur.[signature][hline]iyi kötü çirkin
Sosyal ağlarda paylaş

neter o zaman zahmet olmassa issas ın tam microsoft patch dl sini verebilirmisiniz ?
veya diğer arkadaşlar anlamam etmem o işlerden gerçi blaster forumunda vermişleri ( uzaktan yordam hedesi) ancak o patch blaster için lazım olan patch le aynıki yüklemeye calısınca yer değiştirilsin mi falan diyor..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
Güven
Özveri
Tecrübe ister...
Sosyal ağlarda paylaş

What You Should Know About Download.Ject
What You Should Know About the Sasser Worm
What You Should Know About the Mydoom and Doomjuice Worms
What You Should Know About the Blaster Worm

Blaster Worm patchi için
Sasser Worm patchi için

umarım patchleri yanlış vermemişsimdir..[signature][hline]iyi kötü çirkin

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Temmuz 2004 03:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...