Anelor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kermit said: hayır bu arkadaş şu lafı etmiş bide zaaaa Vulgar said: benim ne ilgimi çeekecek sosyal hayatı olmayan ergenlik palelerinin ilgisini çeker anca lol forumda takılan kızla ne işim olur Vulgar said: net kızlarıyla takılcama mekancı kızla takılırım daha iyi =) en azından kezban diiler oda yeter dostum çelişme lan ahaha epic adam karaktersiz çıktı
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ginaly söz konusuysa yalanımız yoktur.
Vulgar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kermit said: hayır bu arkadaş şu lafı etmiş bide zaaaa Vulgar said: benim ne ilgimi çeekecek sosyal hayatı olmayan ergenlik palelerinin ilgisini çeker anca lol forumda takılan kızla ne işim olur Vulgar said: net kızlarıyla takılcama mekancı kızla takılırım daha iyi =) en azından kezban diiler oda yeter dostum çelişme lan bu kız öyle bi kız deil!! bu çok farklı
Vulgar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yakında söyliycem herkes bilecek
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 biri cikarsin madalyali bayanlari eleyerek bulalim
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Vulgar said: kermit said: hayır bu arkadaş şu lafı etmiş bide zaaaa Vulgar said: benim ne ilgimi çeekecek sosyal hayatı olmayan ergenlik palelerinin ilgisini çeker anca lol forumda takılan kızla ne işim olur Vulgar said: net kızlarıyla takılcama mekancı kızla takılırım daha iyi =) en azından kezban diiler oda yeter dostum çelişme lan bu kız öyle bi kız deil!! bu çok farklı sus len hepsi aynı işte zaa ahmettenmi hoşlanıyon söyle.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yazık lan :( Vulgar said: bu sitede madalyalı hatta ama utanıyorum soylemeye :S
reyou Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 http://cache.daylife.com/imageserve/05oCbcZae307D/340x.jpg ??
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 vaniLLe said: pogodi said: vanille var yok. Sparkcaster said: yok
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Nasıl hoşlaşıonuz yahu internetten. 4 yıl arkadaşlar bile ben seni tanıyamamışım replikleriyle görülebiliyorken sanaldan nasıl olucak yahu.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Buddha said: Nasıl hoşlaşıonuz yahu internetten. 4 yıl arkadaşlar bile ben seni tanıyamamışım replikleriyle görülebiliyorken sanaldan nasıl olucak yahu. hoşlanır hoşlanır abi, evlenme teklif etmiyo ya adam :)
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yazdiklarindan hoslanmistir, resmini gormustur.
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 QueenofSpades said: Buddha said: Nasıl hoşlaşıonuz yahu internetten. 4 yıl arkadaşlar bile ben seni tanıyamamışım replikleriyle görülebiliyorken sanaldan nasıl olucak yahu. hoşlanır hoşlanır abi, evlenme teklif etmiyo ya adam :) Valla birde onu yapsın =) Adam belli boşlukta sanaldan hayat yaratıyor kendine. Sende şimdi gazı verdin yüzükle gelecek =)
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Madalyası varsa, post yazmaktan turuncu turuncu sivilceleri çıkmıştır kesin. Madalya=post sayısı=nette geçirilen zaman=masabaşında geçen zaman= tüketilen aburcubur dengesiz gıda= dengesiz beslenme ile oluşan mini mini çıtı pıtı sivilceler...
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 götü çukurludur. ayın yüzü gibidir kraterlidir. selülülülüt selülililililililili
Öne çıkan mesajlar