Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi kızdan hoşlanıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kermit said:

hayır bu arkadaş şu lafı etmiş bide
zaaaa
Vulgar said:

benim ne ilgimi çeekecek sosyal hayatı olmayan ergenlik palelerinin ilgisini çeker anca lol forumda takılan kızla ne işim olur

Vulgar said:

net kızlarıyla takılcama mekancı kızla takılırım daha iyi =) en azından kezban diiler oda yeter

dostum
çelişme lan

ahaha epic adam karaktersiz çıktı
Mesaj tarihi:
kermit said:

zaaaa
Vulgar said:

benim ne ilgimi çeekecek sosyal hayatı olmayan ergenlik palelerinin ilgisini çeker anca lol forumda takılan kızla ne işim olur

Vulgar said:

net kızlarıyla takılcama mekancı kızla takılırım daha iyi =) en azından kezban diiler oda yeter

dostum
çelişme lan

bu kız öyle bi kız deil!! bu çok farklı
Mesaj tarihi:
Vulgar said:

kermit said:

zaaaa
Vulgar said:

Vulgar said:

dostum
çelişme lan

bu kız öyle bi kız deil!! bu çok farklı

sus len
hepsi aynı işte
zaa
ahmettenmi hoşlanıyon söyle.
Mesaj tarihi:
QueenofSpades said:

Buddha said:

Nasıl hoşlaşıonuz yahu internetten. 4 yıl arkadaşlar bile ben seni tanıyamamışım replikleriyle görülebiliyorken sanaldan nasıl olucak yahu.

hoşlanır hoşlanır abi, evlenme teklif etmiyo ya adam :)

Valla birde onu yapsın =) Adam belli boşlukta sanaldan hayat yaratıyor kendine. Sende şimdi gazı verdin yüzükle gelecek =)
Mesaj tarihi:
Madalyası varsa, post yazmaktan turuncu turuncu sivilceleri çıkmıştır kesin. Madalya=post sayısı=nette geçirilen zaman=masabaşında geçen zaman= tüketilen aburcubur dengesiz gıda= dengesiz beslenme ile oluşan mini mini çıtı pıtı sivilceler...
  • Yeni Oluştur...