Anelor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kermit said: hayır bu arkadaş şu lafı etmiş bide zaaaa Vulgar said: benim ne ilgimi çeekecek sosyal hayatı olmayan ergenlik palelerinin ilgisini çeker anca lol forumda takılan kızla ne işim olur Vulgar said: net kızlarıyla takılcama mekancı kızla takılırım daha iyi =) en azından kezban diiler oda yeter dostum çelişme lan ahaha epic adam karaktersiz çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ginaly söz konusuysa yalanımız yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kermit said: hayır bu arkadaş şu lafı etmiş bide zaaaa Vulgar said: benim ne ilgimi çeekecek sosyal hayatı olmayan ergenlik palelerinin ilgisini çeker anca lol forumda takılan kızla ne işim olur Vulgar said: net kızlarıyla takılcama mekancı kızla takılırım daha iyi =) en azından kezban diiler oda yeter dostum çelişme lan bu kız öyle bi kız deil!! bu çok farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Hepsi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yakında söyliycem herkes bilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Madalyalı kızla çıkılmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 biri cikarsin madalyali bayanlari eleyerek bulalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Vulgar said: kermit said: hayır bu arkadaş şu lafı etmiş bide zaaaa Vulgar said: benim ne ilgimi çeekecek sosyal hayatı olmayan ergenlik palelerinin ilgisini çeker anca lol forumda takılan kızla ne işim olur Vulgar said: net kızlarıyla takılcama mekancı kızla takılırım daha iyi =) en azından kezban diiler oda yeter dostum çelişme lan bu kız öyle bi kız deil!! bu çok farklı sus len hepsi aynı işte zaa ahmettenmi hoşlanıyon söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ama ahmetin madalyası yokki lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ben madalyamı veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 pogodi said: vanille var yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ahaha ben biliyorum abi o kızı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yazık lan :( Vulgar said: bu sitede madalyalı hatta ama utanıyorum soylemeye :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 nasip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 http://cache.daylife.com/imageserve/05oCbcZae307D/340x.jpg ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 vaniLLe said: pogodi said: vanille var yok. Sparkcaster said: yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 AHHAHAHAA reyou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Nasıl hoşlaşıonuz yahu internetten. 4 yıl arkadaşlar bile ben seni tanıyamamışım replikleriyle görülebiliyorken sanaldan nasıl olucak yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 sevdigim giz bana aaabi deyinceee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Buddha said: Nasıl hoşlaşıonuz yahu internetten. 4 yıl arkadaşlar bile ben seni tanıyamamışım replikleriyle görülebiliyorken sanaldan nasıl olucak yahu. hoşlanır hoşlanır abi, evlenme teklif etmiyo ya adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yazdiklarindan hoslanmistir, resmini gormustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 QueenofSpades said: Buddha said: Nasıl hoşlaşıonuz yahu internetten. 4 yıl arkadaşlar bile ben seni tanıyamamışım replikleriyle görülebiliyorken sanaldan nasıl olucak yahu. hoşlanır hoşlanır abi, evlenme teklif etmiyo ya adam :) Valla birde onu yapsın =) Adam belli boşlukta sanaldan hayat yaratıyor kendine. Sende şimdi gazı verdin yüzükle gelecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Madalyası varsa, post yazmaktan turuncu turuncu sivilceleri çıkmıştır kesin. Madalya=post sayısı=nette geçirilen zaman=masabaşında geçen zaman= tüketilen aburcubur dengesiz gıda= dengesiz beslenme ile oluşan mini mini çıtı pıtı sivilceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 götü çukurludur. ayın yüzü gibidir kraterlidir. selülülülüt selülililililililili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar