balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kıro musun jahrein ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hanzo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 böyle adamları cehennemde yakıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 dızo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hey allam ya, stalinist oluyorsan sex mex olmucak orda. gerçi stalin'de romantik adamdı vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 stalin tatli cocuktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 sex gördüm geldim cinsiyet için denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Jahrein said: karyola said: Jahrein said: abi sen sanatçı adamsın biz seni anlayamayız hoşgörü hiç hele göstermeyiz. konu entelliğe gelince stalinistim. bence tüm entelleri gaz odalarına doldurup kökünden halletmek lazım. stalinizmi enteller çoktan gömdü başka bahara kaldın jahrein karıya bak anlamadan etmeden herkese saldırıyo ahahaha çok aggro çıktı. şimdi anlatırdım ama uğraşamam. bişey sorcam sex? yani harbi kız mısın? cinsiyet demek sex ingilizcede. evet... sex? stalinizmi anlatma bence hiç. dediğimde ciddiydim. hakkaten enteller stalinizmi gömdü sen bunu bilemiyorsan, bilip de anlayamıyorsan stalinizm hakkında bence o ne demekten başka cümle kurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ciddi ciddi kız mı var şimdi burda? oha kesin kız çünkü hiç bişi anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 karyola said: Jahrein said: karyola said: Jahrein said: abi sen sanatçı adamsın biz seni anlayamayız hoşgörü hiç hele göstermeyiz. konu entelliğe gelince stalinistim. bence tüm entelleri gaz odalarına doldurup kökünden halletmek lazım. stalinizmi enteller çoktan gömdü başka bahara kaldın jahrein karıya bak anlamadan etmeden herkese saldırıyo ahahaha çok aggro çıktı. şimdi anlatırdım ama uğraşamam. bişey sorcam sex? yani harbi kız mısın? cinsiyet demek sex ingilizcede. evet... sex? stalinizmi anlatma bence hiç. dediğimde ciddiydim. hakkaten enteller stalinizmi gömdü sen bunu bilemiyorsan, bilip de anlayamıyorsan stalinizm hakkında bence o ne demekten başka cümle kurma. "stalinzmi enteller gömdü" ne demek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 biyolojik olarak var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 stalinist hareket engellenemez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 3-0 abi karyola . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Jahrein said: offf stalinist çıktı. kaç taha kaç! ne var olm beraberce gömeriz ne gömeceksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Karyolayı da karşıyaka gibi okuyorum 3 saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 stalin okana mi cikmis, kiz stalin miymis, nolmus lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Jahrein said: offf stalinist çıktı. kaç taha kaç! sen hala konuşuyor musun? stalinizmi bilmek için, fikir sahibi olmak için veya stalinizm hakkında bir şeyler okumuş olmak için stalinist olmak gerektiğini mi savunuyorsun okunmadan mı olunuyor? jahrein, engin zekanı bizle paylaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ben okan bayülgen çıkıcam bu jahrein herifin sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Dartanian said: Karyolayı da karşıyaka gibi okuyorum 3 saattir. karşıyakalı bir karyolayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bak şimdi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ahaha abi karyola tipik "entel" ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 entel mi?ne enteli entel ne arar patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abi, kız-adam, entel olmayı herkesten üstün olmak gören, patide de bu yolla karizma yapmaya calışan bi tip. ilgilenmeyin abi gider kendi. cidden çok iticisin ya ./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Jahrein said: karyola said: Jahrein said: offf stalinist çıktı. kaç taha kaç! sen hala konuşuyor musun? stalinizmi bilmek için, fikir sahibi olmak için veya stalinizm hakkında bir şeyler okumuş olmak için stalinist olmak gerektiğini mi savunuyorsun okunmadan mı olunuyor? jahrein, engin zekanı bizle paylaş ya sen forumda biraz daha takıl. bugün git yarın gel ben bi yoklıyım seni. olmuş musun olmamış mısın söylerim. tamam? git bi takıl şöyle tüm bölümlere bir bak. sonra cepten ara beni hadi öptüm paylaşacak bir zeka yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bence siz kaybettiniz.söylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar