karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ve aşk acısı romantiktir. bir sakız çiğnersin içinden çıkan ''aşk...birlikte olabilmektir.'' kağıdını sevgiliyi yolcu ederken verirsin. ara sıra gelip kulağına 'romantizm' diye fısıldamak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 adamınbiri; tamam abi kapandı o konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Jahrein said: taha.... abi entellerde hafif bi yumuşaklık var tamam da ... sendeki ... sendeki taha... içden dışa... senden bana... bize... TAHA! entellik kız postunu yüz metre öteden tanımaktır bay meriç. by cihangirli.. @escape: antalya espirisi orada, güzel bir plaj seçiyoruz, ruslar yanımızda, giriyoruz. el ele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 OFF AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 adamınbiri said: ama "kiloları ile yaşamayı seven kızlar"dan daha tehlikeli bir tür elbetdeki mevcuttur; bunun kilo vermiş ve özgüven sahibi olanı onları görünce anlamazsın,aslında eskiden erkeklerden nefret eden,taş gibi bi hatunun yanında"mehmet hep böyle yapıyo sana merve"diyen bi kızdı.bunu farketmek tecrübe ister konuşmalarından,hal ve tavrından çözebilmen gerekir ve eğerki bulaşırsan bu tip bi bayana hayatının kısa bi döneminde(ama sana çok uzun gelir) acı çekersin,bin lanet okursun. sen çok gossip girl izlemişsin ya da bir adet baltaya sap olamayıp düz liseye gitmişsin. kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 balon said: @escape: antalya espirisi orada, güzel bir plaj seçiyoruz, ruslar yanımızda, giriyoruz. el ele. yok abi. üstteki yorumlardan sonra gelmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 el ele olmasi sart mi? benim baska planlarim vardi ellerle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 oOoooOOOOOoooOoOooOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 karyola said: adamınbiri said: ama "kiloları ile yaşamayı seven kızlar"dan daha tehlikeli bir tür elbetdeki mevcuttur; bunun kilo vermiş ve özgüven sahibi olanı onları görünce anlamazsın,aslında eskiden erkeklerden nefret eden,taş gibi bi hatunun yanında"mehmet hep böyle yapıyo sana merve"diyen bi kızdı.bunu farketmek tecrübe ister konuşmalarından,hal ve tavrından çözebilmen gerekir ve eğerki bulaşırsan bu tip bi bayana hayatının kısa bi döneminde(ama sana çok uzun gelir) acı çekersin,bin lanet okursun. sen çok gossip girl izlemişsin ya da bir adet baltaya sap olamayıp düz liseye gitmişsin. kusura bakma düz lisede gossip girl izlerdik biz nerde o eski günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ya ben sinerji yaratmak açısından söylemiştim ama hiç farketmez yani tabi. tarzdır, yaklaşımdır, sene 2010 hoşgörülü olmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bu sırada bende geliyorum denize ama iskeleden bombalama atlıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 adamınbiri said: karyola said: adamınbiri said: ama "kiloları ile yaşamayı seven kızlar"dan daha tehlikeli bir tür elbetdeki mevcuttur; bunun kilo vermiş ve özgüven sahibi olanı onları görünce anlamazsın,aslında eskiden erkeklerden nefret eden,taş gibi bi hatunun yanında"mehmet hep böyle yapıyo sana merve"diyen bi kızdı.bunu farketmek tecrübe ister konuşmalarından,hal ve tavrından çözebilmen gerekir ve eğerki bulaşırsan bu tip bi bayana hayatının kısa bi döneminde(ama sana çok uzun gelir) acı çekersin,bin lanet okursun. sen çok gossip girl izlemişsin ya da bir adet baltaya sap olamayıp düz liseye gitmişsin. kusura bakma düz lisede gossip girl izlerdik biz nerde o eski günler ''düz''mekle ilgili farklı eylemlere tabi tutulman paticiğin psikolojisini bozman anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 sahilden giricez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kosarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 karyola cok demogoji yapıyosun ya. sıkılmıyo musun? ben burdan sıkıldım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 gecenin bu saatinde ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 karyola;açarım seni balon;sahilden bombalama atlıyamam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 tamam lan sen gelme, istemiyoruz seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Jahrein said: abi sen sanatçı adamsın biz seni anlayamayız hoşgörü hiç hele göstermeyiz. konu entelliğe gelince stalinistim. bence tüm entelleri gaz odalarına doldurup kökünden halletmek lazım. stalinizmi enteller çoktan gömdü başka bahara kaldın jahrein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 çok sevdim lan ben bu kızı ay yirim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 stalinist ne lan, kedi mi kesiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 aquila said: tamam lan sen gelme, istemiyoruz seni. bi çimim çıkaydım ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 karyola wins abi, üzgünüm. hepinizi de anında satarım biliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 adamınbiri said: karyola;açarım seni hmm yami HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kac kisilik karyola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar