Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 PrudenT said: niacin ve hatta Talas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 zipzip said: madcow said: Rush Vingthor said: Griswold said: Primus primus bas ağırlıklı değil abi. adamın babası bas annesi anfi Claypool adami oldurur, arse falan da kullaniyor adam bass uzerinde, ilginc herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 SMV'yi unutmamak lazım tabi. Bas ağırlığını geçtim üç tane bas var kafadan. Stanley Clarke Marcus Miller Victor Wooten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=87UVbOIYT_k holy shit diyorum. çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 flea nin çaldığı şarkılarda benim kulağım hep basa gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 harun kolçak baya iyi bascıdır bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 flea izlerken aklıma geldi zaten böyle bi başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 john myung iyiymiş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Griswold said: SMV'yi unutmamak lazım tabi. Bas ağırlığını geçtim üç tane bas var kafadan. Stanley Clarke Marcus Miller Victor Wooten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Jeff Schmidt de çok iyidir. Adamın kendine ait süper bir tarzı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 RATM sarkilari da iyidir bass acisindan elemanin dovmeleri kadar ritmleri de guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 maidendan wrathchild ve clairvoyant <3 bidee tabiki RUSH (bkz. imzam) bide son olarak APC - Gravity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 az once buldum cok hosuma gitti http://www.youtube.com/watch?v=tbc9UTkWtak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 eheh güzelmiş:) bi adventure oyunun intro müzüğü gibi hissettim bi an:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Şu şarkıdaki bası çok seviyorum. http://www.youtube.com/watch?v=PqLAdbtfJbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 flea diosan ------> bootsy collins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Bas yürüyüşü dersen klasiktir: Lou Reed. Gerçi bu parçada bir bas bir de kontrbas var ikisi farklı partisyon yürüyor. HASTASIYIZ Ailecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 black sabbath denmemiş ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bu aralar Cake'e sardı ben de baya bir I will survive Long line of cars Hem of your garment Distance Bunların baslarını bir dene acaip zevkli çalması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ceHTKmg2RJ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=aTOVcREgDZ0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 elazulruby said: Bu aralar Cake'e sardı ben de baya bir I will survive Long line of cars Hem of your garment Distance Bunların baslarını bir dene acaip zevkli çalması. cake - comfort eagle i de playliste eklemekte fayda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Comfort Eagle da efsane şarkıdır da, basları bu saydıklarım kadar eğlenceli değil, benim görüşüm en azından. Yoksa Commissioning a symphony in C kadar güzel şarkı mı var dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 katatonia'nın yeni albümlerine bi tekrar göz attım da, onlar da gayet bas ağırlıklı sayılırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar