daylan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=2_AOoi7Gx-o&feature=youtube_gdata bu tarzda müzikler arıyorum fazla duyulmamış pek bilinmeyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 öyle müzikler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 metallİca'dan memory remains benziyor buna baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 @ zaugna o zaman fuck the system i sana armagan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Ben de sana The Outhere Brothers armağan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=4WgWLH-2gZ0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ergenliğe yeni girmş erkek kardeşim izliyor bunları asghajkhdsbal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 abo, fazla yukardan oynuyormuşum o zaman. bi balans ayarı çekeyim kendime, geliyor aşağıda: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 çelik ayna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Benim sana daha iyi bı önerim var http://www.youtube.com/watch?v=8W9zO3i2tWc&feature=youtube_gdata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CSLsAJyoPdQ /bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 asdfghj (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 The Saboteur oyunundan olduğunu zaten biliyorsun. Soundtrack ini indirirsen fazlaca örnek bulabilirsin rahatlıkla. buna yakın MúM, Elsiane, Thievery Corporation falan filan var zaten yazmıştım dün öyle böyle işte (K) edit : De Phazz özellikle Belle de Jour diye bir şarkıları vardır ki ne hoştur hayatım. ye ye bitmez. :) Jamiroquai pek yakın tarz değil ama kendisini dinlettiren pek çok şarkılar vardır. Trip-hop ve down tempo tadındadır. Zevk alır insan. Skalpel down tempo jazz acid dir buda. KOOP'a en yakın tarzı çıkartmışlardır. şimdilik böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 metalica gibi talihsiz bir cevaptan sonra mmm çok iyi oldu bu saol hayatım (K) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 İ DONT LİKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 İlk kez şu anda dinliyorum bu albümü. Çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 hocam koop harikadır. albümü baştan sona dinlemeni öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar