SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ulan windows 7'nin deneme şeysinin kullanımı bitiyormuş bi hafta sonra dosyalarınızı yedekleyin kullanılmaz hale gelecek diyor okuldan bi win7 cd'si almıştım bilgi-işlemden, orjinal format tamam da, nasıl yedeklicem lan allahsızlar, ömür gider, external yok, cd'ye mi yazıcam lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 hiç ugraşma makineyi kapıdaki çöpün yanına bırak kapıcı alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 http://www.uweb.ucsb.edu/~n_r_d/bill-gates.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 hdd bölük değil mi? partition magic kadar sakat bi program yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bölük de şöyle bişey var, iki partition da çöplük oldu resmen önceleri c de xp d de 7 kurdum, deneme zamanları, sonra 7 yi beğendim c yi formatladım, boot olayı gitti falan. Zar zor hallettmi boot dosyasını, sonra yedeklemeleri c ye aldım derken bu problem çıktı iki partı da komple silip okuldan aldığım orjinal cd ile c ye kurulum yapıcam, d yi yedekleme yapıcam tekrar external olsaydı tek partition yapacaktım hatta fakirlik =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 nası yedekliceni bulduğum bi sitede uzun uzun yazmışlar bu adımları izlemişti bi arkadaşım aynı problemi yaşamıştı. sorunsuz kullanıyo şu anda. bayada basit aslında bu kadar büyütülecekdeğil. uzun bi yazı ama adam edebiyat yapmış o yüzden spoya aldım. yedekleme nasıl yapılır bilgisayarıma giriyosun. araçlar > seçenekler > yedekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 reyou said: bill fotosu vardı burada http://www.uweb.ucsb.edu/~n_r_d/bill-gates.jpg ama billin burun deliğindeki maki ormanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kermit said: nası yedekliceni bulduğum bi sitede uzun uzun yazmışlar bu adımları izlemişti bi arkadaşım aynı problemi yaşamıştı. sorunsuz kullanıyo şu anda. bayada basit aslında bu kadar büyütülecekdeğil. uzun bi yazı ama adam edebiyat yapmış o yüzden spoya aldım. yedekleme nasıl yapılır bilgisayarıma giriyosun. araçlar > seçenekler > yedekle. sana laflar hazırladım kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar