Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi kız nasıl bağlanır ve aşık edilir

Hagii

Öne çıkan mesajlar

Kızla arkadaşınla sözlenmişsin. Bence o zaten sana bağlanmayı istiyor. Kendini bir konuda şartlandırırsan eğer, hata yapma riskin artar. Zaten sen olmadığın birisi gibi davranıp, onu elde etmeye çalışman ayrı bir tezat. Unutma, o seni böyle tanıyıp sözlendi. Değiştikçe özünü yitirir insanlar. O yüzden ne değiş, ne de değiştir. Kısacası, işin tek bir püf noktası var. Kendin ol adamım. Hayırlısı diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

abim damat oluyo sırada bana geliyo yani.
genelde bağlanan kızların %90 ı sevgilisi tarafından terkedilen kızlar, aşıkken bağlanan kız görmedim daha. en fazla 3 ay yani.
erkekler içinde böyle gerçi.

bunalımda olan kızlardada öyle genelde, sevgilisi gitmiş yeni kız bulmus ondan daha güzel kıskanclık tripleri yada kankası kızın yani.

baska turlu baglanıyolarsa ben hep hayvanlara denk geliyorum.
O pişman olup arama muhabbetide en salak şey 3-4 ay sonra. ay pişmanım ay muabbeti bana göre, "ulan ben ayrıldım benı aramıyo, ben arayım bari sevıyodu o benı ah" muhabbeti o dönemde 1 hafta sonra geçiyo onlarda. sonrada bidaha aramıyolar zaten.

bunu yaşamış olan aptal bi şairimizde, "seven geri gelir" muabbeti yapmış. evet ne yazdım bye
Sosyal ağlarda paylaş

mesajları okumadım da ilk mesaja hitaben cevap yazıp gidicem bg sırası beklerken:
kadınların aşık olmasında ve bağlanmasında en önemli 2 unsur kıskanmak ve alışmak oldugunda. başka alternatiflerin oldugunu öküze baglamadan göstermen gerek. başka alternatiflerin cidden varsa cok kolay oluyor gerçi :>
bi de sürekli evine gelsin gitsin alışsın. GG.
Sosyal ağlarda paylaş

ciddice cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

ben her zaman demişimdir ne kadar yanlış bilmiyorum ama muhtemelen yanlış çıkmaz gibi.
" bir kadın diğer kadınlar için süslenir ve bakım yapar"

bu laf bazı yerlerde yanlış ama doğruluk payıda o kadar az değil. kadınların en çok nefret ettiği ve önemsedikleri şey kıyaslanmak ve kıskanılmaktır.

kıskanmak ve alışmak bu lafları tuttum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...