SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Kızla arkadaşınla sözlenmişsin. Bence o zaten sana bağlanmayı istiyor. Kendini bir konuda şartlandırırsan eğer, hata yapma riskin artar. Zaten sen olmadığın birisi gibi davranıp, onu elde etmeye çalışman ayrı bir tezat. Unutma, o seni böyle tanıyıp sözlendi. Değiştikçe özünü yitirir insanlar. O yüzden ne değiş, ne de değiştir. Kısacası, işin tek bir püf noktası var. Kendin ol adamım. Hayırlısı diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 cidd ciddi cevap yazayım. çok nadir iyi genelde kötü davralınılır. istiyomuşta umursamıyomuş gibi yapılır. hatun aşık olur evet. fakat duygusala vurduğunuz anda genelde iyi davranmaya kalktığınız anda ilişki biter net. çünkü kadın bu. allah belanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ne varsa erkeklerde var arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 evet erkeklerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 availability - beauty - intelligence teoremine baglı olarak konusursak o kız sana vermez babus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 vermis bile, sozunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ozaman hatunun constant ı cok dusukmus yetersiz veriler uzerinden calısmak boyle bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kızlar bağlanmaz. senden iyisini bulunca gider o yüzden yapabildiğini do it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 senden iyisi bile değil olay. dönemsel tribine kim uygunsa ona gider. sonrada hep bir hata yaptım der. tekrar bağlantı kurmaya çalışır. iş işten geçmiş olur tabi. hep aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kişisel deneyimlerimden şöyle diyim kadınları bağlamak için önce şunu anlayacaksın : kadınlar sevişmek için bir neden arar erkekler ise sadece bir yer bunu çaktın mı gerisi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 köyden kız almıyosan öle bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sevişmekle ne alakası var iyi muamele çekiyosun diye hiç bir kadın sana bağlanmaz anca hastası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yok onu demiyorum arkasındaki sistemi çözmelisiniz, niye neden arıyor gibisinden. hep böyle oluyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 abim damat oluyo sırada bana geliyo yani. genelde bağlanan kızların %90 ı sevgilisi tarafından terkedilen kızlar, aşıkken bağlanan kız görmedim daha. en fazla 3 ay yani. erkekler içinde böyle gerçi. bunalımda olan kızlardada öyle genelde, sevgilisi gitmiş yeni kız bulmus ondan daha güzel kıskanclık tripleri yada kankası kızın yani. baska turlu baglanıyolarsa ben hep hayvanlara denk geliyorum. O pişman olup arama muhabbetide en salak şey 3-4 ay sonra. ay pişmanım ay muabbeti bana göre, "ulan ben ayrıldım benı aramıyo, ben arayım bari sevıyodu o benı ah" muhabbeti o dönemde 1 hafta sonra geçiyo onlarda. sonrada bidaha aramıyolar zaten. bunu yaşamış olan aptal bi şairimizde, "seven geri gelir" muabbeti yapmış. evet ne yazdım bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 mesajları okumadım da ilk mesaja hitaben cevap yazıp gidicem bg sırası beklerken: kadınların aşık olmasında ve bağlanmasında en önemli 2 unsur kıskanmak ve alışmak oldugunda. başka alternatiflerin oldugunu öküze baglamadan göstermen gerek. başka alternatiflerin cidden varsa cok kolay oluyor gerçi :> bi de sürekli evine gelsin gitsin alışsın. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 vermem olm taktıgımı hadı aynı kızı sevıyorsak ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ciddice cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. ben her zaman demişimdir ne kadar yanlış bilmiyorum ama muhtemelen yanlış çıkmaz gibi. " bir kadın diğer kadınlar için süslenir ve bakım yapar" bu laf bazı yerlerde yanlış ama doğruluk payıda o kadar az değil. kadınların en çok nefret ettiği ve önemsedikleri şey kıyaslanmak ve kıskanılmaktır. kıskanmak ve alışmak bu lafları tuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hepsini genelleyerek bir yere varamazsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Genellemeye gerek yok, kız senden hoşlanırsa bağlanır bu kadar basit. Yani o kadar kadın var çevremizde nihayetinde birine bağlanıp beraber yaşıyorlar veya evleniyorlar. Öemnli olan doğru kişiyi bulmakda. Gerisi boş laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/01/Bondage_(Seile)_Model_Dani.jpg böyle bağlarsın aşık olur mu bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 1 şişe grog 2.37 m uzunluğunda 1 ip Pek çok sakinleştirici Güvenlikli , şehirden uzak bir ew... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bi kere şartlar hatalı http://images.4chan.org/a/src/1267997284088.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 smarthan said: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/01/Bondage_(Seile)_Model_Dani.jpg böyle bağlarsın aşık olur mu bilmem köle - sahip ilişkisi. bağlandıktan sonra aşık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bu şekilde bağla gerisini stockholm sendromuna bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bu topicin kalitesiz espri kotası dolmuştur arkadaşlar. başka bi konuda görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar