nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 poopla said: abi sizin transferleriniz süper ama hepimiz kıskandık. süper takımsınız rotasyon falan yapıyonuz ya. niye böyle oldu ki Yahu bi tane forvet aldık onu da sakatladı hayvanın biri Antalya'da işte. Ortasahamızı zaten ön liberolar hariç çok beğeniyorum da ileri uçta adam kalmayınca bir işe yaramaz. Hani beşiktaşlının ağlamasına alışkınız da fenerliler de her şeye maydonoz olmuyorlar mı çok gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Kayseri deplasmanı da zor deplasman, Hatta Diyarbakır deplasmanı da zor deplasman ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 gülmeden önce bi okusaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 applev0dka said: işinize geldiği zamn ya beşktas takımmı fln filan.. işinize geldiğinde beşiktaş zor deplasman fln.. sizi anadolu beraberliklerine sevinirkende görmk isteriz ;) daha uzun yol giden galatasaray nede olsa ;) şurda 15dk yol geldiler inönüye Deplasmanı zor yapan takımın iyi olması değildir ki her zaman :) gülen yüz koydum haklı mıyım şimdi ben? En birinci ben mi oldum? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kayseriden alınan beraberliğe sevinirim, anadolu diyorsan illa, işime geldiği için diyorum evet, bu kadar eksik ve yorgunken aç bir takıma karşı yenilmemişsem, üzülmem çok fazla, üzülmesi gereken çünkü sizsiniz, böyle yakılamışken yenemiyorsanız, bence sağa sola laf atıp bahaneler bulunacağına, özeleştiri yapmalısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Achtel said: Kayseri deplasmanı da zor deplasman, Hatta Diyarbakır deplasmanı da zor deplasman ^^ kayseri macindan sonra aglıyodunz ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Kim ağladı? Ben gayet memnunum Kayseri'den alınan 1 puana. Lig uzun maraton Manisayla berabere kalcağına takımım gitsin Kayseriyle berabere kalsın NP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 o maçtada hakem penaltıyı vermemişti sanırsam. memnun olcaksın tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 poopla said: o maçtada hakem penaltıyı vermemişti sanırsam. memnun olcaksın tabi =) omuz omuza devam et ;) takdir kullanms orda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ahah süper ikili oldunuz siz. devam edin böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 tamam sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 1 puana sevindik diye mi sinirlendiler? :D Perşembe günü ispanyadan gelmişiz cumayı izinli geçirmişiz o sırada siz hazırlanırken 1gün hazırlanmışız maça çıkmışız ,deplasmandayız, 12.adamınızın allahı var gerçekten iyi. 4 gün sonra uefa maçımız var futbolcularının aklı biraz da orda.Üstüne sakatımızdan bol hiç bişeyimiz yok ki maçta bile adamımız sakatlandı.Seviniriz her türlü Biz lideriz siz maç eksiğinizde olsa 8 puan arkamızdasınız.Kazansanız bile 5 puan arkamızdasınız.Biz sizden 4 puan çıkarmışız siz bizden 1 puan almışsınız.Eşitlik halinde 2li avarajda biz üstünüz(ki o kadar gelemezsiniz ya hani olur) Şimdi sevinmeyelim mi? Hee siz 1-0 öne geçseydiniz , biz 1-1i yakalasaydık o zaman daha çok sevinirdik.Sonradan attığınız için biraz üzülsekte güzel sonuç. Ayrıca bu maçı bjkde-gsde kazansa kimse haketmeden kazandı demezdi.Berabere bitti en çok hakkı olan buymuş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 applev0dka ile poopla birleşip voltran oluşturmuş da, ancak ucuz yorum yapma konusunda bi güç elde edilebilmiş ama güldürmedi değil sabah sabah, ders öncesi motivasyon oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 applev0dka cok gaza gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 la anlamıyorum bu gs lileri yaa ne gazla iş yerinde konuşuyorlar anlamadım yuh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 applev0dka said: Sotto said: Keita vurdu evet sarı kart gerekirdi,tek tartışabileceğiniz o wtff ?? sari dedi adam lol.. bide burda tartısıyoruz böyle insanlarla ya... tartışma o zaman. zorla mı. te allahım ya ahahah. hakem kötüydüde sana bana değil, genel olarak kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 nedense bize denk geldi hep köyülüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 sana oyle gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 işte herkez kendi takımının gözüyle bakıyor bu maça o yüzden hani boşuna tartışma oluyor yok penaltıymış yok golmuş yok kırmızıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Llama said: nedense bize denk geldi hep köyülüğü yok gayet 2 tarafada rezildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yahu bjklilerde puan bıraktıkları 1 maçtan sonra hakem diye ağlamasalar dişimi kırıcam. yani öyle bir alışkanlık olmuş ki artık beşiktaş taraftarında, haklı olsanızda olmasanızda hakeme çemkirmekten ki bunda kendi maç konularınızı aşıp fb gs maç bölümlerinde bile sürdürüyorsunuz cidden artık komik olmayı bile geçti. gs yi birçok eksikle, santrforsuz, yorgun bir döneminde kendi evinde yakalamışsın. eğer yetebiliyorsan atıcaksın 2-3 tane. yok yetemiyorsun sonra hakeme saldır. her başarısız sezondan sonra topu hakemlere federasyona atmaya devam edin bence.başarılı yolda devam ediyorsunuz. 5-6 senede bir aldığınız şampiyonluk periyodunuzu bir 10-15 seneye çıkarıcaksınız bu özveriyle, başkanınızla beşiktaşlılık duruşunuzla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 şu topice bakın bi.fenerlisi gelmiş saçma sapan yorumlar yapmış.sora bu adamların banlanmasını isteyince fanatikler banlanıcak mı deniyor.fanatiklik değilki.mal mal yorumlar.moronluk seviyesi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 isim vererek konuşmak çok güzel bir şey. beşiktaş ve galatasaray taraftarlarını tartışırken görmek ne büyük mutluluk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ortam sakinleşmiştir diye şimdi yazıyorum bende. uzun süre sonra maça gittim, malum askerlik filan taş koydu o yolada, koymasa da bu bjk'nin maçlarına giden adamın vah haline. maçın hakkı beraberlik veya bjk'nindi. gs forvetsiz bişeylere çırpınıyor ama yok yani böyle şampiyon olamazlar. şanssızdık yenemedik, top girmedi içeri. yalnız keita'dan iyi film yıldızı olur. artist gibi rol yapıyor adam. bu maçta gördüklerimizden sonra oo, her maç yeni bişeyler çıkıyor adamdam. birde şu kapalının ordaki yan hakem resmen içine etti bjk'nin sağolsun. gel gelelim beşiktaşa; ekrem dağ artık gitsin. yani üzülmez gibi olduğu yerde dönüp duruo. hiç bi numara yok adamda. yaratıcılık yok. orta yapamıyor, napıyor belli değil. Tello'da bitmiş. asıl deli olduğum maç boyuncu şu olaydı: bastırıyoruz, pozisyon yakalıyoruz, tempo yakalamışısz, gs defansı dağınık halde yakalnmış, top taca çıkıyor, ibrahim üzülmez fezadan geliyor kullanmaya böyle aheste aheste, oyunu soğutuyoruz filan. ulan sanki 3-0 öndeyiz formalite maçı. hemen kullanıp yanındaki adamada vermek yerine 6 kişi arasındaki adama top atıyorlar. şaka gibiydi yani. 85. dk filandı ilk hızlı tacı yusuf kullandı. tehlikele olcaktı. sonra üzülmez kızar gibi geldi ben kullancam diye gene yavaş yavaş ooo maşallah. Bjk'nin en iyileri fink, ferrari ve ernst di bence. aralara kaçıp, top isteyen defansın dengesini bozmaya çalışan adam ne holosko ne nobre ne nihat ne bobo oldu maçta. Hep fink yaptı bu işi. garip. Bjk bu kafayla zor yani. mustafa denizli de hırsını kaybetmiş. kan değişimi zamanı gelmiş takımda. gazlıyacak bi adam lazım takımı. bunu nihat da yapmıyor. böyle her maça 3-0 önde başlayan takım edasında çıkıyoruz maça ve öyle oynuyorz. durum kötü. trabzon geçer bizi sıralamada rahat rahat edit: bir kaç lafımda gs li oyunculara. eleştiri babında. Arda artık rıdvan'ın da dediği gibi 10 numara oyuncusu gibi böyle koşmadan, sanki yılların efsane oyuncusu gibi takılmaya başlamış. maçta özellikle ona dikkat ettim, gol dışında hiç bişey yapmadı. yeri ile de alakalı tabi bu ama yani golü attı, hemen çıkarttırdı kendini. bu yaşta kendini böyle harcamaması gerekiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar