Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Top çizgiyi geçmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kim geçti der ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bende onu dicektim şimdi.franco ztn çizgiden 1 metre falan önden kurtarma eylemine başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Ne bileyim okumadım topici diyen olmuştur diye dedim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 MrLevie said: ardadan haber alan var mı? Demin konustuk, bırakıyorum abi mesleği, sahil kasabasına yerleşicem dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Bu takım perşembe günü madrid deplasmanına gitmiş ,haşatı çıkmış bi takım. pazara güçlerini anca toplamış ve karşılarında puana aç -görece- büyük bir takım bekliyor. Maç skoru itibariyle iyi bir sonuç oldu. Leo franco ya bişey olmuş bugun belli içine buffon falan kaçmış. Arda da elinden geleni yaptı fakat forvet olarak yapabileceği belliydi.Keşke önünde jo varken biraz daha fazla oynayabilseydi. Umarım bişeyi yoktur madrid maçında çok iş var ona düşen. Maçın en kötü adamı ise açık ara uğur.Adamlar ne var ne yok onun kanadından geldiler,ne ileri çıkabiliyor ne adam gibi defans yapabiliyor.(özledik seni sabri) Unutmadan bjkliler için mükemmel bi sonuç. Dahasını beklemeye gerek yok onlar için zaten bu kadro yapısıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bi mesajı da trollemeyin be. alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 rivadaki eve gitmiş arda, dinlenecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 almeria atleticoyu tepmiş 1-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bu kötü oldu bence gs için :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 harrykewell (minimal hıncal) gs'nin eskaza başına geçse küme düşeceğiz demekki.. olaibnlecek en kötü galatasaraylısın mini hıncal, hıncaldan daha hıncalsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 harrykewell said: bu maçta hakemler için konuşanlarda ya fenerlidir ya da futbol cahilidir gerçi her ikisi de aynı kapıya çıkıyor... insanlar cahil olabilir, sorun yok. kotu olan futbol cahilinin onde gideni oldugu halde, klubun icinde adamı varmıs gibi kesin konusmak, onun bunun sakatlıgını, taktigi teknik direktorden 10 kat iyi bilirmis gibi ahkam kesmek, kendi takımının pozisyonlarını gormezden gelip hakem yorumu yapmazken, is fenerbahceye gelince aziz yıldırıma olan duygusal sevgi gosterileri esliginde yarim sayfa hakem yorumu yapmak. yok yok, bence o soz soyle olacak, bir boktan anlamadıgı halde kendini futbol gurusu zannedip komik yorumlar yapanlar ya harrykewelldir ya da harrykewelldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Estel_Anorien said: galiba artık hıncal uluça harrykewell title ı verilecek. ahahah win(tu) izninle imzam yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 topici okuyamadım maçı dışarıda izlediğimden. rijkaard a kızmıyorum, jo yu riske etmeye gerek yoktu bu maçta, tam iyileşmeden sahaya çıkan ve tekrar sakatlanan örnekler çok var (bknz : lugano). oynayabileceği kadar oynattı jo yu ve direk etki etti zaten. beşiktaş şanssız ve beceriksizdi tehlikeli bölgede. keita yorulmuş sanırım, arkasına bir sabri ihtiyacı var artık, hücum gücü çok artıyor keita sabri 2 lisi olunca, uğur tam bir futbol fakiri. barışa birşey demicem adamdan tiksindim artık. sarpla başlasa daha iyiydi. rijkaard ın tek hatasının servetle başlamamak olduğunu düşünüyorum hava hakimiyetini çok kaybettik servet olmayınca. birde son bir mesajım var : derbiler berabere bitmesin, uzatmaya gitsin, penaltı falan atılsın. maç bitince 2 tarafında içinde kalması çok kötü birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bu maçta ne baros u ne kewell ı aradım.sabri olsaydı bu maçı rahat alırdık.zaten beşiktaş hep sağ kanadımızdan geldi.senide özledik be sabri reis :(.ama ligin en zor deplasmanından ve 3 puana en aç takımından 1 puanı aldık iyidir genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 iyi olmasına olsunda, keyif vermiyor be usta. beraberlik ne yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 O gol pozisyonuna itiraz edilmediyse efendiliğimizdendir. Biz galatasaray değiliz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 harrykewell said: bu maçta hakemler için konuşanlarda ya fenerlidir ya da futbol cahilidir gerçi her ikisi de aynı kapıya çıkıyor... sadece ozetleri izleyerek bile 3 4 tane cok net pozisyon sayarım sana. 1. barışın koluyla oynaması 2. sarıdan kırmızı kart olucaktı 2. yardımcı bayrak kaldırmasına rağmen nobreye yapılan gayet net bi faulu vermemesi 3. toramanın gsli birini kundeye getirmesi penaltı olucaktı 4. ibonun keitaya yaptığı hareket ve onun ustune keitanın ibo ya cok net dirseği. bunların hiçbiri futbolla alakası olmayan mudahalelerdi ve eğer hakem bunları gormicekse neyi gorucek bu arada holoskonun kafasında top çizgiyi tamamen geçmio gibi gozukuo goruntulerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 temiz sonuç. pazartesini merakla bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Tormanın'ki penaltı değildi. Eğer hala buna penaltı diyen zihniyet varsa allah aşkına açsın bi tv8 de bile avrupa liglerinden maç özetleri gösteriyor otursun izlesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 mokoko said: sadece ozetleri izleyerek bile 3 4 tane cok net pozisyon sayarım sana. 1. barışın koluyla oynaması 2. sarıdan kırmızı kart olucaktı 2. yardımcı bayrak kaldırmasına rağmen nobreye yapılan gayet net bi faulu vermemesi 3. toramanın gsli birini kundeye getirmesi penaltı olucaktı 4. ibonun keitaya yaptığı hareket ve onun ustune keitanın ibo ya cok net dirseği. bunların hiçbiri futbolla alakası olmayan mudahalelerdi ve eğer hakem bunları gormicekse neyi gorucek bu arada holoskonun kafasında top çizgiyi tamamen geçmio gibi gozukuo goruntulerden. hepsine katılıyorum, sadece barışın kolunu görmedim. belirtmek istediğim nokta şu, ibrahimin elini hakem gördü, faulü verdiler tokattan dolayı ve buna kart çıkmadı ben bunun sebebini anlamadım. nobreye yapılan baya sert fauldu bu arada. ha ekstradan, kolü görmedim de barış illaki her maç saçma kartlık hareketler yapıyor, yapmıştır yani inanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ben biraz once ozeti izledim. gayet net bi şekilde ortasahada koluyla topu onune alıp devam edio. ole çarpma falan deil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 maç ozetleri için: http://www.ligtv.com.tr/MacOzetleri/ üye olmanız gerekio yanlız izleyebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 doğrudur hafif alkollüyüm kasamıcam izlemeye sabah bakar yorumlarım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Arkadaşlar ortasahada elle oynamaya sarı kart verilmez yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar