Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 dizeli nasi bunun? arabami degi$tirmeyi dusunuyorum, boyle bi$ey alsam mi, yoksa 25.000tl civarinda daha kaliteli-mantikli bi dizel var midir? bi de 50.000km alti mi dusunmek lazim? tenk yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 dizel otomatik mi düşünüosun ? 25 bin civarı dizel otomatik pek yok ondan. punto içinde abi ben içine bindim bi kaç sefer,inanılmaz güzel bi iç hacmi var,artı iç tasarımıda bu full olanın bence hoş. 0 düşünürsen yeni punto evo'nun içi hele hele muhteşem ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yok aga 0 yalan olur. gerek de yok zaten cok uzun soluklu kullanmam saniyorum. otomatik du$unmuyorum, gerek yok yani =) grandepunto forumu varmi$ oraya bakiyorum $imdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bende var dizel değil. ama memnunum tavsiye ederim. bir tek arabayı almadan özellikle 2.el alıyordan bir kontrol ettir. ve adama hangi servislerde bakım yaptırmış sor. çünkü arabayı haşat ediyor bazı fiat servisleri. daha önce abime de olmuştu yakın zamanda bana da oldu. servis işini ciddi tut yani araştırmadan alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 tamam eyvallah bilgi icin. $imdi de acaba 0 mi baksam diyorum da, emotion modeli artik yokmus =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 0 düşünüosan direk punto evo derim hasta tatlı olmuş bence puntoya göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abi onun da boyle biraz donanimlisi 35 lere cikiyo ki anlami yok zaten. cok derin du$unceler icindeyim yani. arabayi yaz sonu pedere devredebilirim, kendime daha iyi bi$eyler alirim o zaman diye du$unuyorum. ama $u donemde de guzel bineyim istiyorum. bi tane buldum cift sunrooflu emotion 67binde. guzel gozukuyo. kendi arabami sati$a cikarttim, eger erken satilirsa alirim buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 kısmet olursa ben Evo alıyorum valla,sen ne yaptın Esh ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 baktim evo fena degil. ama ben vazgectim punto felan almaktan, 3-4 ay sonra bakicam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 hayırlısı o zaman : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bugün bu arabayla (1.3 dizel 75bg) Ankara'ya gittim geldim, bu sınıftaki arabalardan daha iyi diye düşünüyorum. Motor ford ve renault'nun dizellerinden iyi. İç tasarım ve malzeme yine fiesta, clio vs gibi arbalardan daha iyi. Direksiyonu city moduna alınca manevrea yapmak park etmek falan inanılmaz kolay. 180km hızın üstünde bile kendinden beklenmeyecek şekilde iyi gidiyor yolun üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Küçük dizele 25k tl verecek paran varsa aşağıdaki poloyu tavsiye ederim. Vw Polo TDI, 2008 model, 36.000 km P.S. Herhangi bir markanın goygoyculuğunu yapmıyorum. P.S2: Direk alaman arabalarının fanatikliğini yapıyorum. P.S3. İtalyan, fransız arabalarının janjanlı pakedine para vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Esh said: dizeli nasi bunun? arabami degi$tirmeyi dusunuyorum, boyle bi$ey alsam mi, yoksa 25.000tl civarinda daha kaliteli-mantikli bi dizel var midir? bi de 50.000km alti mi dusunmek lazim? tenk yu. as dfaushdfhuasdhufauhsdguqafgjkadfgjka;dgkja bmw noldu olm grande punto nedir oldu olcak doblo alalim sana ticari plaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 eet yaz sonunda otelde birakacaktim, transferler felan icin, bekciye felan da araba lazim. ama 5 ay felan kendim binecegim icin ortalama ustu bi araba ariyodum. yalniz grande punto fena deil harbiden. ama gitmiyo 1.4 benzinlisi onu gordum. gerci hicbir araba gitmiyo gibi geliyo bana artik bmwden sonra asdf. bi donem cok boyle ikilemde kaldim satsam mi satmasam mi diye arabay. sonra dedim ne alabilirim ki satip. uzerine bisi koymadan anca fiat alabiliyosun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 hor görmeyin lan fiatı. punto candır. o fiyata o donanım başka arabada yok. 1.4 77 beygir araba ne kadar gidebilir zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 3. vitesten sonrasi yok arabada. dizeli biraz daha iyidir belki. bi donem 90 lik dizelleri vardi, 120 lik tjet benzinlileri vardi mesela. heralde onlar daha iyi gidiyodur. onun di$inda bana sorarsan 207 ye alternatif olur, hatta daha bile iyi olabilir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 biz alırken 22,5 a dynamic pack aldık. koç indirimi sağolsun. çok düşünmüyosun tabi. ama diğerlerine göre iyi. şehir içi mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 corsa kullanıyorum, geçen sanayilik işim düştü motor fanı çatladı değiştirmek için hurdacıları gezdim, motorları aynıymış fiat ile her dizaynı parçaları aynıymış, madem öle diyorlarsa corsa düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar