Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grande Punto hakkinda


Esh

Öne çıkan mesajlar

bende var dizel değil. ama memnunum tavsiye ederim. bir tek arabayı almadan özellikle 2.el alıyordan bir kontrol ettir. ve adama hangi servislerde bakım yaptırmış sor. çünkü arabayı haşat ediyor bazı fiat servisleri. daha önce abime de olmuştu yakın zamanda bana da oldu. servis işini ciddi tut yani araştırmadan alma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi onun da boyle biraz donanimlisi 35 lere cikiyo ki anlami yok zaten.

cok derin du$unceler icindeyim yani.

arabayi yaz sonu pedere devredebilirim, kendime daha iyi bi$eyler alirim o zaman diye du$unuyorum. ama $u donemde de guzel bineyim istiyorum.

bi tane buldum cift sunrooflu emotion 67binde. guzel gozukuyo. kendi arabami sati$a cikarttim, eger erken satilirsa alirim buyuk ihtimal.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
Bugün bu arabayla (1.3 dizel 75bg) Ankara'ya gittim geldim, bu sınıftaki arabalardan daha iyi diye düşünüyorum. Motor ford ve renault'nun dizellerinden iyi. İç tasarım ve malzeme yine fiesta, clio vs gibi arbalardan daha iyi. Direksiyonu city moduna alınca manevrea yapmak park etmek falan inanılmaz kolay. 180km hızın üstünde bile kendinden beklenmeyecek şekilde iyi gidiyor yolun üstünde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

dizeli nasi bunun?

arabami degi$tirmeyi dusunuyorum, boyle bi$ey alsam mi, yoksa 25.000tl civarinda daha kaliteli-mantikli bi dizel var midir?

bi de 50.000km alti mi dusunmek lazim?

tenk yu.


as
dfaushdfhuasdhufauhsdguqafgjkadfgjka;dgkja
bmw noldu olm
grande punto nedir
oldu olcak doblo alalim sana
ticari plaka
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eet yaz sonunda otelde birakacaktim, transferler felan icin, bekciye felan da araba lazim. ama 5 ay felan kendim binecegim icin ortalama ustu bi araba ariyodum.

yalniz grande punto fena deil harbiden. ama gitmiyo 1.4 benzinlisi onu gordum. gerci hicbir araba gitmiyo gibi geliyo bana artik bmwden sonra asdf.

bi donem cok boyle ikilemde kaldim satsam mi satmasam mi diye arabay. sonra dedim ne alabilirim ki satip. uzerine bisi koymadan anca fiat alabiliyosun =P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3. vitesten sonrasi yok arabada.

dizeli biraz daha iyidir belki. bi donem 90 lik dizelleri vardi, 120 lik tjet benzinlileri vardi mesela. heralde onlar daha iyi gidiyodur. onun di$inda bana sorarsan 207 ye alternatif olur, hatta daha bile iyi olabilir bilemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...