Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

skyrunner'da download limiti dolunca...

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

Vay be. Acep insanlar atlasınlar skyrunner a üye olsunlar diye mi böyle bir şey yapıyorlar şu anda ??

Yani eğer böyle değilse 1 GB limit koymanın anlamı ne ? Yoksa 1 GB'ı aştıktan sonra alınan her MB data başına belirli bir ücret mi ödeniyor ?

Neyse ay başı gelsin anlarız :)[hline]
Ethernass..
A new world..

www.ethernass.com
Sosyal ağlarda paylaş

benimki 400 mb zaten
400 dolunca da ek ücret falan ödemedim geçtiğimiz aylarda
öyle bir şey yazmıyor zaten, sonradan uygulamaları da mümkün değil, ya çekmek için ya da pek talep olmadığı ve ellerindeki fazla kapasiteyi bu şekilde harcayıp en azından reklamını yapmak için
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm Blackrose moralini bozmak istemem ama Eutelsat'ın Opensky adlı servisini sadece Superonline / Skyrunner adı altında almak için ekstradan para ödedin. Tabii Skyrunnerı almak için herhangi bir alternatif var mı onu da bilmiyorum (ya da daha mi ucuz ya da pahalı onu da bilmiyorum). Ayrıca bu yeni (beta test'den yeni çıktı) ISS italya'da da çok yeni ve iki ülke ( ya daW3 (7° East) or ATLANTIC BIRD™ 2 (8° West) arasındaki bütün ülkeler ) de aynı uyduyu kullanıyor, Italya'da Türkiye'dekinden daha az internet altyapısı olduğunu düşünürsek bu hizmete talep olursa değil 56k, modem bağlantısından az bir hız bile görebilirsiniz. Tabii daha bir şey söylemek için çok erken.

Ama bir de Barracuda'ya bakabilirsin, kurulum her şey dahil 400$ ve ayda 99$ 'a limitsiz. ( Şimdi gördüm dexar yazmışsın da adı Barracuda bu hizmetin, firma adı dexar. )

Barracude Fiyat Listesi

(bkz. Opensky )[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

hush ben barracuda kullandım, onu da biliyorum
hatta superexpressnet vardı onu da kullandım, o sonradan battı

ben ilerisi için bir şey beklemiyorum zaten
çift yönlü uydu sistemlerinden birine kesin geçmiş olurum zaten birkaç ay içinde çıkarsa, o yüzden zaten skyrunnerdan bir beklentim yok

ilk defa yazdığımda sorulan "limit dolunca hızlar ne olacak ki" sorusuna cevaben açmıştım bu konuyu
Sosyal ağlarda paylaş

uyduda iletişim bizim gibi iyi pinge ihtiyacı olanların birincil kullanmak isteyeceği bir şey olmayacağı için aslında o kadar da matah bir şey değil

bana kalsa sadece telefon/adsl/kablo gibi hizmetlerin aşırı geri kalmış olmasının verdiği çaresizliğe karşı tutunulan bir yılan, çünkü çok pahalı, bunun sebebi de hem talebin az olması hem de sistemin başlıbaşına bayağı bir yatırım gerektirmesi

yani sözün özü aslında zengin olanların kullanmayacağı bir sistem ;), ama işte maliyeti ile kimsenin kullanmayacağı sistemler haline gelmekte ^_-
Sosyal ağlarda paylaş

uydu maliyeti değişiyor
altyapı istemiyor, benim gibi dağ başında kullanabiliyosun :)

vsat-net iletişim isimli konuda net iletişimin fiyatları verilmiş
oradakiler biraz pahalı ama mesela DEXAR'ın fiyatlari (söylenti tabi bu, açıklamadılar) 600 dolar kurulum ücreti civarı olacakmış
Sosyal ağlarda paylaş

bendede barracuda speedware vardi (antalyadaki evde hala var aslinda ama barracuda istanbulda oturan biri icin kullanisli olabilir
ama acikcasi ben barracudayla 250kb ilede indirdigim olmusdu 12kb ilede barracudanin standart bi hizi yokdu sanirim sitenin verebilcegi max hiza goreydi

ayrica ben barracuda kullanirken 3 ay para almadilar ohh ne güzel derken test donemi oldugundan kurulumu almislar sadece sonraki asamada bol sorun cikardi

veezy paketiyle ilgili seylerde pürüzmü cikmisdi tam hatirlamiyorum

kablonet adam gibi olsa aslinda benim gibi sürekli online olmak istiyenler icin mükemmel bi firsat olur ( aslinda istanbuldaki kablodan sikayetim yok 30pingle jk2 oynuyorum arasira ) ama antalyadaki kablonet rezil otesi

birde yeditepenin yurdundan giriyorum ( 4mbit cikis oldugunu söylemislerdi ) bu siralar nete
bilgisayarimdan en yogun oldugu zamanlar
40k ile download yapiyor

bakalim bu aksam asil hizi test edicem saat 24 den sonra
divx indirmeye basliyabilicem :p
bknz lotr :tt[hline]Without madness there would be no sanity,
so embrace the light and see the world for what it is
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman astarı yüzünden pahalıya gelir invulon.Yani hem tel hem skyrunner her ay 150 nin üstünde gelir.Yani şuanda kablo ile 100 kb ın ustunde dl yapmak için ayda ne kadar verilir bilmiyorum ama fazla gibi geldi bana.[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...