Valeron Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ya arkadaşlar boş boş evde oturmak istemediğimden bi kaç yere iş başvurusunda bulundum,hemde üç beş kuruş daha fazla para geçse elime biriktiririm,kafama göre harcarım ne bilym hani param olur düşüncesiyle :d Darty'den aradılar Part-time iş için işte eve yakın bi yerde var,heryere alıyolarmış eleman,üniversite öğrencisi olduğumu zaten biliyolar dersin olmadığı saatlere ayarlıyoruz dediler,esas haftasonları lazımmış zaten,haftada en az 20 en fazla 30 saat çalışıyomuşuz. neyse sorum şu bu tarz bi çalışmada ben migrosta yapmıştım,orda h.içi hergün 18-22 arası çalışıosn pazar günleri 13-10 arası çalışıosn ayda 300 lira maaş,100 lira yol(ama evine en yakın migrosa veriyolar seni) 2.aydan itibarende 50 liralık bi alışveriş çeki veriyolardı. şimdi dartyle ilgili bişi bilen var mı,veya bu tarz firmalarda çalışan,bilgisi olan ? ne kadar para verirler veya prim olarak neler verirler,sigorta girişi haricinde.
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sorumluluk sahibi gençler görmek çok hoş aferin çalışın çalışın
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ya boş boş evde oturuyorum,ben okulumda öğrenci birliği fakülte başkanı falanım ama ne kadar aktivite yaparsam yapiym gene boş geçiyo zamanım,boş geçecek. dolayısyla evde manyak gibi oturmaktansa veya sokaklarda sürtmektense üç beş kuruş fazladan kazansam fena olmaz dedim. neticesinde harçlığıma ne kadar katkı olsa o kadar güzel.e bide dışarı çıktığım zamanda genelde akşam üstü 9-10'dan sonra çıkyorum dolayısyla beni pek etkilemiyo gezmemide. 500-600 lira vermezler bence be abi,500-600 lira verseler muhteşem olur da :d
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Vermezler abi o zaman o kadar para ya keşke verseler asd verirlerse öm at ben de burdakine başvurayım :D
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bu forumdaki pullnbear, bershka gibi yerler part-time 600 civarı para veriyor
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ama part time'dan part time'a da fark var şöle ki,migrosta akşam 6-10 dan haftada 6 gün,1 günde 13-10 çalışıodun,yani 33 saat haftada,ayda verdikleri para 300-400 lira bişeydi part anlayışları çok değişio şirketlerin ya
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Asgari ücret asgari geçim indirimiyle beraber 549TL. Darty bence verir 500 civarı bişeyler.
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 500 civarı bişi verirlerse ilk maaşımla sana pisküüt falan alcam :d
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 asgari ücretle çalışılan bi yerde part time ücret 500 - 600 arası nasıl alıyosun yahu. max alacağın para 400dür onu söyleyim.
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bende öle düşünüyorum 300-400 arası bişi,abi migros gibi yapsalar keşke verseelr 300 lira maaş 50 lirada hediye çeki oh
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bişi sorcam. hafta içleri çalışıyorum. ssk primim ödeniyor. Darty gibi bi yerde calısıp, ek gelir elde etmek istiyorum. Haftasonu başka bi yerde daha calısırsam, o yer benim primimi yatırmıyacak dimi? nası olcak? sigortasız mı olcam o iş yerinden.
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 onun ayrı bi proseduru vardı yanılmıyosam. ama mumkun sanırım.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Valeron said: ben okulumda öğrenci birliği fakülte başkanı falanım şunun hiçbi forsu yok biliyosun di mi?
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 DeFacto da part-time çalışıyorum 400 maaş 80 yemek bide sebebini bilmediğim bir ek para yatıyor 60-80 arası değişebiliyor bu para. Darty i bilmiyorum nasıl bir firmadır ama eğer parada gözüm yok diyorsan tutturabilirsen en temizi starbucks hocam başka bişi değil. haftada 20 saat çalıştırıyolar 5 gün 4 saat gelmeni istiyolar buna rağmen aldığın maaş 450 lira yemek 100 lira. ben 30 saat çalışarak bu parayı alıyorum lan asdf yok parada aksın istiyorsan inditex grubun herhangi bir mağazasına at kapağı :). ZARA, Massimo Dutti, Pull&Bear, Bershka vs. en aşağı alacağın para 1000 liradır yemekte temiz 200 lira veriyolar. defacto gibi kolpa firmalara gidince sana maaşını ballandıra ballandıra anlatırlar mesela bana günlük 25 tl maaş 5 yemek ayda 750 maaş 150 yemeğe geliyor iyi para kazanırsın dediler 'aaa çok iyiymiş lan amerikada, avrupada olduğu gibi çalıştığım zaman kadar para kazanacağım helal team' diye karşılık verdim balıklama atladım lakin işe başladığımda haftanın 4 günü yazdılar. başta dedim 'müdürüm ben daha fazla çalışmak istiyorum azimliyim' yok dedi ihtiyaç olmadığı halde yazamıyoruz ama bayramda falan yazarız ona göre para alırsın iyi dedim bende. aradan zaman geçti kuşkulandım tekrar sordum maaşı kadın pişkin pişkin 'maaşın günlük hesaplanmıyo haftada 30 saat çalışıyosun istersen 6 günde tamamla o saati yine aynı yatıyor...' dedi dumur oldum asdf. hatta topik açtıydım ilk işe girdiğimde o sevinçle sonra yediremedim kendime yazmadım gerçekleri buraya euhaeuha. WOT oldu galiba artık kusuruma bakmayın doluyum biraz.
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Estel_Anorien said: Valeron said: ben okulumda öğrenci birliği fakülte başkanı falanım şunun hiçbi forsu yok biliyosun di mi? aynen hiçbişeyi yok,ama bazı durumlarda şirketler "aa bu çocuğun insan ilişkileri iyidir o zaman" tarzı yaklaşıma giriyolarMIŞ,sormuştum bunu bi iki şirket yöneticisi tanıdığıma. onun haricinde okul içerisinde ki akademik kadroyla iyi ilişkiler kuruyosun ister istemez,asistanıydı,hocasıydı,dekanıydı. bide öğrencilerle bol bol haşır neşir oluyosun işte. gerisi boş saçma sapan bi iş hani hakikaten 2 dersimi F getirmeme değmicek bişidi,seçimler bitince anladım bende : ) ama eğleniyorum,üniversite hayatımda aktif şekilde insanlarla ilgilenmek,insanlarla tanışmak hoş geliyo. CV değeri adam gibi bi işte çalışmak istiyosan 0. yani X Y Z bankalarına başvurduğunda "ben fakülte başkanıydım lan" dersem hadi lan diyolarMIŞ.buda söylenenler arasında
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 SodomVsGomore said: DeFacto da part-time çalışıyorum 400 maaş 80 yemek bide sebebini bilmediğim bir ek para yatıyor 60-80 arası değişebiliyor bu para. Darty i bilmiyorum nasıl bir firmadır ama eğer parada gözüm yok diyorsan tutturabilirsen en temizi starbucks hocam başka bişi değil. haftada 20 saat çalıştırıyolar 5 gün 4 saat gelmeni istiyolar buna rağmen aldığın maaş 450 lira yemek 100 lira. ben 30 saat çalışarak bu parayı alıyorum lan asdf yok parada aksın istiyorsan inditex grubun herhangi bir mağazasına at kapağı :). ZARA, Massimo Dutti, Pull&Bear, Bershka vs. en aşağı alacağın para 1000 liradır yemekte temiz 200 lira veriyolar. defacto gibi kolpa firmalara gidince sana maaşını ballandıra ballandıra anlatırlar mesela bana günlük 25 tl maaş 5 yemek ayda 750 maaş 150 yemeğe geliyor iyi para kazanırsın dediler 'aaa çok iyiymiş lan amerikada, avrupada olduğu gibi çalıştığım zaman kadar para kazanacağım helal team' diye karşılık verdim balıklama atladım lakin işe başladığımda haftanın 4 günü yazdılar. başta dedim 'müdürüm ben daha fazla çalışmak istiyorum azimliyim' yok dedi ihtiyaç olmadığı halde yazamıyoruz ama bayramda falan yazarız ona göre para alırsın iyi dedim bende. aradan zaman geçti kuşkulandım tekrar sordum maaşı kadın pişkin pişkin 'maaşın günlük hesaplanmıyo haftada 30 saat çalışıyosun istersen 6 günde tamamla o saati yine aynı yatıyor...' dedi dumur oldum asdf. hatta topik açtıydım ilk işe girdiğimde o sevinçle sonra yediremedim kendime yazmadım gerçekleri buraya euhaeuha. WOT oldu galiba artık kusuruma bakmayın doluyum biraz. abi öle paraya ihtiyacım yok dolayısyla 300-400 gibi bi mebla bana gayet yeterli olur,ordan gelen bütün paramı biriktirmeyi planlıyorum çünkü. ama mesela dartyde konuştuğumda biz daha çok haftasonu için düşünüyoruz tarzında bişey söyledi kadın,perşembe görüşmeey gidicem anlatırım detaylıca size, haftada 20-30 saat arası çalışıomuşuz,ders saatlerine uygun olarak ayarlarız dediler. e haftasonları sabah 10 akşam 8 çalışsam zaten 20 saat ediyo bide çarşambalarım boş ben öle kendi kendime şey düşündüm; alışveriş merkezi 10 da açılıyo ya, çarşambaları sabah 10 akşam 7 cts-pazar sabah 10 akşam 6 olursa şahane olur mesela dedim ki buda haftada 25 saat yapıyo zaten. tabi böle kafama göre seçtirtmezler muhtemelen de işte bakalım,kaldı ki zaten h.içi her gün öle çalışma şansım yok,pzt-salı-prş fullüm cuma tam günün ortasında dersim var dolayısyla garip bişiler olabilir. bakalım
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ShadowFax said: bişi sorcam. hafta içleri çalışıyorum. ssk primim ödeniyor. Darty gibi bi yerde calısıp, ek gelir elde etmek istiyorum. Haftasonu başka bi yerde daha calısırsam, o yer benim primimi yatırmıyacak dimi? nası olcak? sigortasız mı olcam o iş yerinden. benim bildiğim kadarıyla onu kabul etmiyolar firmalar ya migrostayken biz şey demişlerdi bu ajanslar varya günü birlik falan iş ayarlıyolar oralara gidebilirmiyiz demiştik onlar sigorta primimi migros yatırdığı için ve o firmalarda beni sigortasız çalıştıramaycağı için kabul etmiyolardı. ama farklı bişilerde olabilir tabi
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 nası yani ? benim bildiğimde 1 yerde çalışırsın sigortan yatar diğer yerde yatmaz. çünki daha önce çok gördüm. burgerda kurye olarak çalışıpta gece mc donaldsta çalışan arkadaşım vardı. sonuçta 2side sigortasını yatırıyo insanların.
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 tamam sordum arkdaşma yanlş biliomuşum ben,zaten o ilk çalştığın yer senin sigortanı yatırıdğı için o diğer yerde ekstra sigortaya gerek kalmıyomuş. dolaysyla çalışabiliyomşsun.
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bi arkadaşıma sordum, hafta sonları bi başka yerde çalışsam, asıl çalıştığım yere sorun olur mu diye. Adam şöle dedi, asıl çalıştığın yer hafta sonları dinlenmediğin için performans kaybedeceğini düşünür. zora girersin falan dedi. Haklı saınırm
sinad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 off bende eskişehir'de arıyorum ya :/
Öne çıkan mesajlar