screwy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 5 te din biraz daha efektif olsa ben istedigim oyun modeline ulasabilcem. din cok az islevli geliyo. cogunlukla yaymıyorum bile pasif yayıldıgı kadarla bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 4 e göre çok daha işlevli din abi ne bekliyosun dinden tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Ben söyliyim. Birbirinden fark bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 nası yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Bonus farklılıkları. İsmine cismine kadar kendimiz ayarlayıp,seçiyoruz. İster sikizim de ister hıristiyanlık sanki açık büfe... Ben beklerim ki seçtiğimiz herhangi bir din seçtiysek onun özellikleri kendinden olmalı(en azından bir kısmı). Biri Liman kentlerine bonusu fazladır, öbür dinin bir başka birşeyi vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 burdaki din bonuslar falan filan çok daha iyi değilmi, hem ayrıca başkasının seçtiği bonusları tekrar seçemiyorsun, bunda oyun içinde her dini ayrı yapıyor birde 2 den sonra en sevdiğim civ bu oldu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 İyi kotü meselesi degil. Civilization oynuyoruz abi gerçekcilik katsınlar biraz. tengriism koyuyorsan ne biliyim at ya da stable a production daya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 e tamam sen öyle seç tengrismi seni tutan ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 tengri ile atların atcılığın ne alakası var çok oryantalist buldum :) ama dediği gibi sen ayarla, alakalı bonuslar var, clear sky god falan diye bir şey vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 biraz yanlıs soylemisim. civ4 te din buluyosan yayıyodun yaymıyosan bi işlevi olmuyodu ve din kardesligi biraz daha onemliydi ve oyunun cok daha basında din sahibi oluyodun. hea sey diyebilirsiniz yayıcagın din al oyle bonuslu ama yaymadıgım zaman da cok guclu bonuslar var. civ4 te hinduizm ve budizm den sonra baya genis bi bosluk vardı. bu iki dini onemli kılmanı saglayan. Early din almanı cok daha anlamlı kılıyo gibi geliyodu. Yani ben civ4 modeli din i daha cok seviyorum. Civ 5 teki kotu oldugundan degil bana gore oyle alsam da olur almasam da olur durumunda kalması. civ4 te almak icin yarısırdım simdi denk geliyo. falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 politeizmden sonra 2 teknoloji sonrası yahudiliği bulabiliyosun, zaten ilk religion civic i judaismi bulmadan gelmiyo zaten dinin bulana sağladığı civicler dışında tek fayda şehir başına 1 gold gelmesi oluyodu, burda pek din kardeşliği hesabı yapacak kadar incelemediğim için bilemicem ama gelen özellikler çok faydalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 eger yahudiligi bulmaya bee line etsen bile cok uzun suruyo ve cook geride kalıyor diger acılardan onu beeline eden. o yuzden ilk 2 dinden sonra 3. sunun cıkması her zaman uzun suruyodu. neyse zaten bu anlamsız bi tartısma biraz civ5 teki din guzel bisey demiyorum ama beni yayılmaya itmeyen din cok hosuma gitmiyor ve biliyorum ki eger dunyadaki 5. din i bile bulsam zaten islevli biseyler alabilirim. o yuzden din i forse etmem gerekmiyor. bunu sevmiyorum okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 o mapten mape değişiyor valla bilgisayar din konusunda epey iyi. takır takır en faydalı beliefleri bulup kapıyor. geç kalırsan genelde all-around iyi olmasına rağmen alabileceğinin en iyisi olmayan züğürt tesellisi belieflere kalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 v de din yayma ve bonuslarını gözlemleyecek kadar oynamadım, daha doğrusu ilgilenmedim ama kültür ile alakalı olarak ilerliyor galiba din, misyoner yap adamın şehrine gönder falan biraz ilkel aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 http://www.civfanatics.com/gallery/files/1/techtree_original.jpg yahudilik beeline nasıl uzun sürüyo abi polytheism üstüne mining + masonry buluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 işte bunda saçma oluyor du biraz, mining masanory ile ne alakası var? tapınak yapıp puan toplamak daha geçekçi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Sparkcaster said: 4 e göre çok daha işlevli din abi ne bekliyosun dinden tam olarak? değil 4te ÇOK daha iyiyid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 abi oyunu bilmeyenlerle tartışmayacaksın, seni önce settler seviyesine çekerler, sonra city sprawl ile yenerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 niye işle din ve devlet işlerini ayırmış oyun, ilimle fenle din bulacağına dikiyorsun tapınağı, sevap biriktiriyorsun, yeteli sevap biriktirince de, peygamber geliyor dinini kuruyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Masticore said: Bonus farklılıkları. İsmine cismine kadar kendimiz ayarlayıp,seçiyoruz. İster sikizim de ister hıristiyanlık sanki açık büfe... Ben beklerim ki seçtiğimiz herhangi bir din seçtiysek onun özellikleri kendinden olmalı(en azından bir kısmı). Biri Liman kentlerine bonusu fazladır, öbür dinin bir başka birşeyi vs vs Sana bir doz Civ IV - BTS - Rise of Mankind a New Dawn modu yazıyorum. Çok keyifli oynaması, Civ V bana çok dumbed down geldi, din vs'den sonra dahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faith Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Multide koreyi seçmek serbestmi sizde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 random atıyoruz. gelirse şansına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 madem macera arıyorsunu civ2 veya alpha centri oynayın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 gmg de 4 kusur dolar gads an kings 24 saat için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 calimero said: Masticore said: Bonus farklılıkları. İsmine cismine kadar kendimiz ayarlayıp,seçiyoruz. İster sikizim de ister hıristiyanlık sanki açık büfe... Ben beklerim ki seçtiğimiz herhangi bir din seçtiysek onun özellikleri kendinden olmalı(en azından bir kısmı). Biri Liman kentlerine bonusu fazladır, öbür dinin bir başka birşeyi vs vs Sana bir doz Civ IV - BTS - Rise of Mankind a New Dawn modu yazıyorum. Çok keyifli oynaması, Civ V bana çok dumbed down geldi, din vs'den sonra dahi. abi ben mankind'a tapıyodum... Halada öyle ama kabul etmeliyim ki onun da eksikleri vardı mesela savaşlarda üst üste 20 tane asker koyup dalıyodun.Önceleri axedice soylemişti bunu ve bana saçma gelmişti.Ne kadar ekmek okadar köfte diyordum ama 5'e baktıntan sonra gerçekten savaş konusunda 4'ün eksikliğini hissettim.Şehirlerin kendi otomatik koruması olması fln... güzel Ama onun haricinde Din, natural wonders vs vs...,Jungle'dan bir jaguar'in cıkıp settler'ını yemesi ve küfürler etmen fln. Mankind daha iyi bence. Yani aslında şu savaş olayını ve state'leri mankind'a monte etseler the Best civ. oyunu olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar