Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bodruma uçakla gitmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sevgili patiler ..

kittie ve ben, bodruma gitme kararı aldık; ancak 18 saatlik yolculuk iç sıkılması yaratabilecek kadar uzun, hatta her hangi iki insan bu sürede tanışıp evlenebilir bile :)

ez cümle uçakla gidelim, 25-30 milyon fark verelim ama 1 saatte gidelim dioruz gelgelelim tüm hava yollarını bulamadım aramam sonucu sadece fly air tarifesini bulabildim ...

şimdi aramızda illa turizmci acetacı vardır, bi el atsın bu topic'e :) fly'dan daha iyi fırsatlara sahip şirketler de olabilir pek ilgilenmediğimden thy dışında bişi bilmiom uçak diince :)
Mesaj tarihi:
valla yurtiçi nasıl bilmem ama ufakken bi kere 6 saat kıbrıs için beklediğim hatırlıyorum :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mesaj tarihi:
@duke guybrush :

gecen sene ulusoy gıdıs donus ogrencı 100m
sanımırım onur aır dı 149 m dı
gayet mantıklı bıde bu sene dahada fırma acıldı fıyatlar daha da dustu bıde bodrum 12 saat otobusle[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
hoca uçak nedir yahu, gül gibi otobüsler dururken. tatile gittiğini anlamıyorsun uçakla. sanki boğazın karşısında oturan bir yakınına, kalmaya gidiyormuşsun gibi oluyor ehe. mecbur olmadıkça, uçak kötüdür zannımca. bir yere de yetişmiyoruz ki hızlı gidelim. eşşekler gibi otobüsün kahrını çekip, güneş batarken vardığımız yerde, denizin serinliğini hissedelim. en güzel duygularından biridir o tatilin.

hatta denizaşırı memleketlere bile, deniz yoluyla gidilmesi taraftarıyım, tatile gidiliyorsa.
Mesaj tarihi:
ah param olsa giderim gewlirim uçakla sevdiceğiimmmmmm

ama yokki bebeğim........

otobüsde bayar hayatım....

engüzeli arkadaşlarla bir arabaya sığışıp gitmek bebeğim...

ohh yeee[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
said:
BombaciMulayim, 26 Temmuz 2004 21:26 tarihinde demiş ki:
hoca uçak nedir yahu, gül gibi otobüsler dururken. tatile gittiğini anlamıyorsun uçakla. sanki boğazın karşısında oturan bir yakınına, kalmaya gidiyormuşsun gibi oluyor ehe. mecbur olmadıkça, uçak kötüdür zannımca. bir yere de yetişmiyoruz ki hızlı gidelim. eşşekler gibi otobüsün kahrını çekip, güneş batarken vardığımız yerde, denizin serinliğini hissedelim. en güzel duygularından biridir o tatilin.

hatta denizaşırı memleketlere bile, deniz yoluyla gidilmesi taraftarıyım, tatile gidiliyorsa.

Abicim, şimdi daha önce gitmediyse adam, haklısın.
Yurt içi hödölerde öyle.
Deniz aşırı memlekete uçakla gitmek bile işkence ya neyse.

Şöyle diyeyim, Varanla 6 - 8 saatte gidiyorsun 75 mi ne veriyorsun.
Uçakla max 90 veriyorsun.
Valla ben otobüste sıkışıp milletin osuruğuyla uğraşıcağıma gider uçakla püfür püfür giderim.[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
Mesaj tarihi:
oha lan o denizasiri memlekete 14 saatte ucakla geldim omrumu mu vereyim gidip gelmeye gemiyle nasil bir dusunce bu anlamadim yani teknoloji varken rahatlik varken o harcadigin saatleri denizde gecirmek varkeenn...
vakit nakittir ama di mi[signature][hline]NbaTurk forumu...
Mesaj tarihi:
şöyle atlıyorsun motoruna istediğin yerde dura dura geze toza bir güzel gidiyorsun, olay budur :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
abi zaten ben tatil, vs için demiştim. ne bileyim, uçaklar bana acil işler için kullanılası geliyor. iş için gidiyorsundur, bin, o taraflarda acil bir şeyler olmuştur, gitmen gerekiyordur, bin uçağına. ama tatil için çok cazip değil sanki. insan denizaşırı memlekete gittiğini anlamalı be. ayrıca şöyle güzelinden bir şeyler bulunsa, deniz yolculuğu da pekala çok rahat ve eğlenceli olabilir, ne bileyim bir otobüse göre.

bu arada otobüs dedim de, yurtiçi için, bu pektabi başka bir taşıt da olabilir. özel araba veya tren gibi.

yani maksat, löp diye varacağın yere varmamak.
Mesaj tarihi:
Uçak tarifesi bulmaklada sorununuz çözülmez sanırım.
Uçakların fiyatları ucuzladığı için yer bulmakda baya büyük bir sorun[signature][hline]..::Paticik Karaborsa İşletmecisi::..
Mesaj tarihi:
Eheeh adamlar NX4 falcon'u bile kurye motoru yapmışlar, yakında CBR 600F görürsem hiç şaşırmayacağım :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Dextra arkadaşımız dışında soruma cevap verebilecek bir güzel insan evladı yok mu ? :=) onur air'e baktım sitesinde para yazmıo deliler .. o zaman nie yaptın siteyi kardeşim derler adama .. yada ben bulamadım ...

şimdi bodruma gittiği bilinenler :fly , onur ve thy; başka var mı gençler ?

bu arada 1 saat önceden gidiyorsun rahat rahat, 1 saat orda incik boncuk bakıp kahve içiyorsun bagajını verip, sonra 1 saat uçuş, 1 saatte bagaj topla ve kalacaan yere git ...

ve bütün bunları taş çatlasa (ki abartıom biraz da) taxiler dahil 50 milyon farka yapacaksam, yaklaşmakta olan ağustos sıcaklarında kimse beni minimum 8-10 saatlik bir otobüs yolculuğuna çıkartamaz .. evde kalır kod yazarım daa ii :)

edit: bi de inter varmış şimdi mail atıom adamlara ne iş 59-89 aralığı die ..

[Bu mesaj neter tarafından 26 Temmuz 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sitem de edermiş.. :P

şöyle birşey buldum onur airle ilgili..

http://www.gezinet.net/ucak_rezervasyon_bileti/tickets.asp?cit=ic

82 +7 milyon TL

[Bu mesaj odchu tarafından 26 Temmuz 2004 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hehe, illa kulak çekmek gerekli demekki :) tenkyu efenim ... başka var mı hava yolu ? bi ara pıtırcık pıtırcık bi sürü açılmıştı nerede bunlar ? :)
Mesaj tarihi:
hmm bu durumda,

fly gidiş dönüş 130
onur gidiş dönüş 178
atlas gidiş dönüş 178

e gelio .. ancak onur'un 59luğu nedir hala muamma :)
Mesaj tarihi:
said:
Dextra, 26 Temmuz 2004 20:30 tarihinde demiş ki:
http://www.ucacaksin.com/tarife.asp
aşşalarda istanbul - bodrum için 59 - 89 milyon fiyat aralığı vermiş. neye göre bilmiyorum.

hahahah bu ne ya ucacalsin[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...