Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 kaç çekerse çeksin abi. izlemeyin gitsin, basit yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ahahaha yok artık serinin adı da recep kardesligi olur.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 recep ivedik 4d bekliyordum, kısmet değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 fransa da çekilsin kesinlikle. eyfel kulesinin dibinde turistlerle, fransızlarla poz versin röportaj yapılsın hatta çekimler sırasında. büyük sükse yaparız avrupa sosyetesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 fede said: yurtdışı işini 3. filmde yapacaktı. geçti artık. bu türde film yapıyosan, yoğun yapacaksın, ilk 2 filmde de çok fazla esprisiz, duraklamalı bölümler var. yaptığın tipleme yüzeysel, absürd komedi yapıyorum diye bas bas bağırıyosun sonra filmin 20 dakkasında sosyal mesaj dinliyorum ben. şahan önce ne yapmak istediğine karar versin filmi yaparken bu kadar düşünmüyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ben onun yerine düşünürüm, üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 cekerse ceksin, bize ne ya, sanki filmin parasini ben veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ben üzülmüyüm de kim üzülsün ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ben senin yerine üzülürüm, üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 NASIL YAAAAAAAAAAAA Demek istiyorum. İntihar ettirecekler zorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 AutolycuS said: Recep İvedik 3'ü bilmem ama Recep İvedik 4'ü ttaş ve sopalarla çekecekler.. yersen ohoho süper +1 ama Millet izliyor, gülüyor. Şikayetçi olmak niye? İzleyici kitlesi olarak da neden bir kitle olması lazım ki yani, adam güldürücü bir film yapıyor ve gülmek isteyen gidiyor. Saçma da olsa komik sonuçta. Recep ivedik gibi bir filmden de başka ne beklenebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Sam said: ilki bile fazlaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar