xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 http://www.templatemonster.com/website-templates.php?from=2&type=1 buradan bi flash templates satın alsak üzerinde nasıl kişiselleştirme yapabiliriz ? hangi program ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 cs4 diye dusunuyorum http://tryit.adobe.com/us/cs4/suiteblack/pp_black.html?sdid=ETNOT& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 çok anlamadığımdan basit bi şekilde kişiselleştirebilir miyiz yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bazıları xml ile yürütülüyor. yani bir text dosyası oluyor içerisinde kendin basit html editler gibi ayar veriyorsun. template açıklamalarına falan bak. flash'la editlemek bilmiyorsan zora kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 said: Sources Available:.FLA;.SWF; .HTML; .PSD Software Required: For uncompressing a template ZIP package: WinZip 9+ (Windows); Stuffit Expander 10+ (Mac); Adobe Flash 8+; Adobe Dreamweaver 8+ (or Microsoft Expression Web); Adobe Photoshop CS+ Width: 1100px bu bilgileri içeriyor. flash deneyimim yok. o zaman ilk free olarak bi deneme yapsam bi pratik gibi daha sonra becerebiliosam aliim dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 parasıyla yaparım ucuz bi fiyat istedigin gibi içerigi düzenlerim hatta tam sayfası gorunuyosa beleşe çalarım bile ki yapmadıgım şey degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ahaha abi buna vericegin paranın yarısını bana ver aynı siteyi düzenleyip yapıyım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 template monsterdan çalınmıyodur, çeksen de tam yada düzgün gelmez. düzgün editlenmez. ama kolayı var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 valla ben flashtemplates.com tarzı bi siteden baya baya benzerlerini yada aynısını çalıp görünümünü ve buton sayılarını az editleyip yayınlamıstım 1 günde gayet de rahat olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 olayı kapmaya çalışıyorum. o yüzden soruyordum soruyu. :) peki, indirsem bi tane buna benzer bir tema hangi programda uğraşa uğraşa kapabilirim ? yani az çok bilgim var ve onun üzerine öğrenmek istiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bir de şu soruyu sormak istiyorum. neredeyse yabancı tekstil deri kuyum vs sitelerinde var. java ile böyle fotoğraf üzerine sitede tıklıyorsun üzerinde zoom ile ilerleyip yakından görebiliyorsun fotoğrafı. o nasıl bir şeyle yapılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 http://www.mind-projects.it/projects/jqzoom/demos.php#demo1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ha bak şöyle bir site vardı aklıma geldi. hiç flash bilmene gerek yok ve düzgün siteler yapabiliyorsun hem de myspace profili düzenler gibi. http://www.wix.com/start/startnow?utm_campaign=ma_2leep.com&experiment_id=2leep.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar