EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Kıbrısa giderken bi miktar midye dolma götürmek istiyorum ama bozulurmu acaba diye korkuyorum. Yarın akşam alıcam, uçak cumartesi 18:00 da. Buzluğa atsam direk alıp, evden çıkmadan çıkarsam, kıbrıstaki eve ulaşmam yaklaşık 4 saat falan sürüyo. Bozulurmuki? Bide Ankara'da sakaryada sokakta satanlardan başka güzel midye dolmacı varmı bildiiniz?
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kıbrısa ta yok mu midye ? hemen gelip açalım kırar mıyız parayı
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Şampiyon kokoreç satıyo bi tek arada Türkiye'den getirtip, tanesi 1 milyon haha. Kırarsın parayı evet satsan herkez midyeye aç böle :P
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Gece gece AÇMAYIN LAN ŞÖYLE KONULAR!
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bu arada cevap vermeyı unuttum pek sağlıklı olcagını zannetmıyorum , gercı zaten midye dolma sağlıklı bı ortamda yapılmıyor bi dene götür bakalım
xieon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bugün bir tane alip deneseydin. O değilde sanirim midye dolma almaya gidiyorum şimdi.
Bella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 benim de canım çok istedi ya. BOL LİMONLU BÖYLE OHŞ.
Bella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yalnız kendi yazdığım şeyden canım daha da çok istedi :(
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi iğğreenç koşullarda yapıldığını bile bile tezgahtan yiyebilceğim tek şey şu midyedir ya, olsa da yesek.
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 şu mado'da kesme dondurmaları koydukları köpük kaplar oluyor ya ondan al içinede kendin bi kaç tane buz koy midyeleride poşete falan sarıp içine koydunmu baya idare etmesi lazım. bulabilirsen kuru buz ile paketleme yaparsan daha sağlıklı olur ama kasmaya gerek yok çok fazla. edit:tekrar okudum da yanlış anlamışım lan, yok yok bozulmaz migroslarda bile satıyolar kaç gün orda bekliyor. al koy buzdolabına, 4 saattede bozulmaz zaten.
Bella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 7thBreath said: abi iğğreenç koşullarda yapıldığını bile bile tezgahtan yiyebilceğim tek şey şu midyedir ya, olsa da yesek. pis pilav da çok güzel sdfg
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 lan yarın suyun sıcaklıgı düsük demeden gidip toplayıp yapıcam. allah belanızı versin gaza geldim.
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 haha bu topicin böle olacağını bile bile açtım ama kusurabakmayın :P
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bende bu midyeyi balıkcılarda yiyemiyorum.illa sokakta olacak :)
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 zaten pişmiş bi yiyecek. öle kolay bozulmaz. direk güneş ışığında, açıkta filan bırakmadığın sürece. buz kalıpları var mavi, onalara sararsan daha bi rahat edersin.
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Peki Ankara'da nerden alim bide bunu söleyin hehe sakaryadakileri biliyorum bi tek tezgah açıyolar bazen onun dışında nerde var güzel
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Pikolet die kokoreççi var anıttepede çok iyi midyesi. Tabi kokoreçide efsane.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 aman bak çok dikkatli ol. 1 gün bile dayanmıyor onun o kendi yağından mıdır nedir. poşete iyice kapat şişkin bi şekilde kalsın. 2 gün içinde falan tüketilsin yani midye. ben 3. güne geçerken kokusu çok çıkar sakat olur yani. kimisi poşete onunla birlikte buz koyun diyorlar ama bilemiyorum. ama ben denediğimden maksimum 2 gün üstad.
Öne çıkan mesajlar