Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 abi seyden gaza geldim, zaten zor begeniyor insanlar. O ilk 20sn deki onyargini yenmek zor, orda adam bir post yapmis grammar kasiosun. raad ol genis takil. neblim abi yani sonucta ortada tam bir guild fln yok henuz, isimde bile belirsizlik var. Aslinda ciddi ciddi bunlari tartismak lazim. Amac ne olacak, nereye gidiyoruz, nasil bir yapi olacak vs ingilizceyi sozcuyu secmek fasa fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 serg, mortisi hos gor, adam 10 yildir boyle bir oyun bekliyor buyuk gazla. Gecen sene dfo oncesi falan gazimizi heycanimizi gormen lazimdi yani. Cok kotu patlamisti ama, bunda potansyel olunca ister istemez heycan oluyor insanda ve ise guzel ve saglam girmek istemis. Elbette paticik ici bisi yapacaksak adam gibi herkese gore bisi olur. Buradaki insanlarin cogu rlden arkadas, oyle olmayanlar bile forumlardan yillardir tanisiyor yani. Adam gibi dramsiz olaysiz, ufak capta ama ciddi bir sekilde baslarsak gerisi guzel gelir. Guzel mutevazi bi isim buluruz, oturur kurariz guildi falan cok eglenceli seyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ya bi kesin lan domuz öldürdü zaten sinirliyim domuzlara düşman olun olm çok leş bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ya biraz gaz lazım ilk oyuna girdiiimde bi böle boşlk hayal kırıklııı gibi oldu...alıcı yanını göstermek lazım herkese =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bi wipe gelsin hele, herkes onu bekliyor. Haliyle 5 saat sonra silinecekse tum skillerim, simdiden oturup kasmamin bir luzumu yok bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 o diilde şöle alakasız bişi yazıcam..bu ventin push to talk olayı oyun içinde çalışmıyo nedendir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Sereglin said: zaten zor begeniyor insanlar. O ilk 20sn deki onyargini yenmek zor. Ben bi video hazırlıcam bakalım güzel detaylı birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 sdeceokuyangenç said: o diilde şöle alakasız bişi yazıcam..bu ventin push to talk olayı oyun içinde çalışmıyo nedendir ? Çalışıyoda shift, ctrl gibi tuşlara ayarlaman lazım diğer türlü çalışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 patchten haber yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Pluton said: sdeceokuyangenç said: o diilde şöle alakasız bişi yazıcam..bu ventin push to talk olayı oyun içinde çalışmıyo nedendir ? Çalışıyoda shift, ctrl gibi tuşlara ayarlaman lazım diğer türlü çalışmıyo denedim onları fln yok yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 sdeceokuyangenç said: o diilde şöle alakasız bişi yazıcam..bu ventin push to talk olayı oyun içinde çalışmıyo nedendir ? mikrofon var demi? şaka benim mikrofon yok, adamlar konuşuyo çatır çatır ben yanımdakilere yazıcam diye anam ağlıyor.hele ki koşuyosak.çok eziklik hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mortis, bastaki gaz olayini aslinda bellow'un posta yazacaktim burda birlesti o senin dediginle. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mortis said: 2 senedir VAY AK die paticik wow guildindeyim zaten bari bu düzgün olsun hazır yenidne kurcaksınız DECENT bi isim koyun farketmez bunu gördüğüm iyi olmuş. not düşelim kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ekmek yediği yere ihanet bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yannız ne leş adamlar var oyunda yahu. priesti kesiyolar şaka gibi. işsizler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 zipzip said: sdeceokuyangenç said: o diilde şöle alakasız bişi yazıcam..bu ventin push to talk olayı oyun içinde çalışmıyo nedendir ? mikrofon var demi? şaka benim mikrofon yok, adamlar konuşuyo çatır çatır ben yanımdakilere yazıcam diye anam ağlıyor.hele ki koşuyosak.çok eziklik hissettim dsdadsdsa :D hala çalışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Sereglin said: Mortis, bastaki gaz olayini aslinda bellow'un posta yazacaktim burda birlesti o senin dediginle. neyse. yok abi ben anlıcağımı anladım! xP neyse demek istediğimi anlamışsınızdır herhalde bellowcum sen de küsme bana! sadece Roleplay bölümüne MILFHUNTERS guildi adı altında öle bi hikaye yazınca ilginç olmuş o yüzden düzelt dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Bu kadar gaza gelmeyin bence. Ben release'ten 2-3 ay sonra başlamayı düşünüyorum. Age of conan'da ki gibi bir hüzün yaşanağını düşünüyorum çünkü. Söyledikleri tarihte cıkarsa bariz bug'lu cıkıcak oyun ve lag her oyun release ında yaşandığı gibi olucak. Ama en çok korktuğum , verdiğiniz emeğin telef olması. Nasıl olucak bu ? Şöyle , atıyorum kıçınızı yırttınız bir guild kalesi diktiniz hep birlikte.Birileri gelip hile ile yıktı veya ele geçirdi kalenizi,eşyalarınızı. Age of conan'da yaşandı bu ki Mortal Sand olduğu için bu tür olaylara daha cok açık bir oyun. Bu da 1,2,3 oldumu herkes soğuyacak oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 millet aoc dan bugla kaleleri alındı die deil de content olmadığı için sıkıldı sandboxda öle bi dert yok bug olur kalen gider bişey olur bug düzelir vs tekrar yaparsın da o tarz şeylerin önemi yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 valla bana öyle geliyor ne biliyim inşallah olmaz. atıyorum 3 ay uğraşıp bir kale aldınızsa,ev aldınız yada para biriktirdiniz binek satın aldınız bu bir bug yüzünden elinizden gittimi siz sabretseniz bile diğer oyuncuların pek sabredeceğini düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 abi işte öle item baseli bi ioyun deil öle buglar yok at şimdi de gidio gitsin dönüğosun tameliosun hani bilmemen legendary item kaybetmiosun, çöpten kemikten silah yapiosun zaten onu da kaybedince koy bi taraınfa bugdan olsun kesilmekten olsun öle kale tarzı bişeyi zaten kaybedersek bugdan onu replace ederler belli bi bugsa , yeterince bug konusunda duyarlılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ne var abi UO'da injection çıktığında birsürü şey kaybettik ama sonrasında yine oynadık baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 GM Bey Gökhan evimi çaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 e tabi gm'lerde önemli öyle aoc , wow daki gibi şerefsiz değillerse ne mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Gm'ler şeker gibi vallahi otur muhabbet et =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar