Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik guildi için toplantı mevzusu

Pluton

Öne çıkan mesajlar

abi seyden gaza geldim, zaten zor begeniyor insanlar. O ilk 20sn deki onyargini yenmek zor, orda adam bir post yapmis grammar kasiosun. raad ol genis takil. neblim abi yani sonucta ortada tam bir guild fln yok henuz, isimde bile belirsizlik var. Aslinda ciddi ciddi bunlari tartismak lazim. Amac ne olacak, nereye gidiyoruz, nasil bir yapi olacak vs ingilizceyi sozcuyu secmek fasa fiso.
Sosyal ağlarda paylaş

serg, mortisi hos gor, adam 10 yildir boyle bir oyun bekliyor buyuk gazla. Gecen sene dfo oncesi falan gazimizi heycanimizi gormen lazimdi yani. Cok kotu patlamisti ama, bunda potansyel olunca ister istemez heycan oluyor insanda ve ise guzel ve saglam girmek istemis.

Elbette paticik ici bisi yapacaksak adam gibi herkese gore bisi olur. Buradaki insanlarin cogu rlden arkadas, oyle olmayanlar bile forumlardan yillardir tanisiyor yani.

Adam gibi dramsiz olaysiz, ufak capta ama ciddi bir sekilde baslarsak gerisi guzel gelir. Guzel mutevazi bi isim buluruz, oturur kurariz guildi falan cok eglenceli seyler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

sdeceokuyangenç said:

o diilde şöle alakasız bişi yazıcam..bu ventin push to talk olayı oyun içinde çalışmıyo nedendir ?

mikrofon var demi?
şaka
benim mikrofon yok, adamlar konuşuyo çatır çatır ben yanımdakilere yazıcam diye anam ağlıyor.hele ki koşuyosak.çok eziklik hissettim
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

sdeceokuyangenç said:

o diilde şöle alakasız bişi yazıcam..bu ventin push to talk olayı oyun içinde çalışmıyo nedendir ?

mikrofon var demi?
şaka
benim mikrofon yok, adamlar konuşuyo çatır çatır ben yanımdakilere yazıcam diye anam ağlıyor.hele ki koşuyosak.çok eziklik hissettim

dsdadsdsa :D hala çalışmıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Sereglin said:

Mortis, bastaki gaz olayini aslinda bellow'un posta yazacaktim burda birlesti o senin dediginle. neyse.

yok abi ben anlıcağımı anladım! xP

neyse demek istediğimi anlamışsınızdır herhalde

bellowcum sen de küsme bana! sadece Roleplay bölümüne MILFHUNTERS guildi adı altında öle bi hikaye yazınca ilginç olmuş o yüzden düzelt dedim
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar gaza gelmeyin bence. Ben release'ten 2-3 ay sonra başlamayı düşünüyorum. Age of conan'da ki gibi bir hüzün yaşanağını düşünüyorum çünkü.

Söyledikleri tarihte cıkarsa bariz bug'lu cıkıcak oyun ve lag her oyun release ında yaşandığı gibi olucak. Ama en çok korktuğum , verdiğiniz emeğin telef olması.
Nasıl olucak bu ? Şöyle , atıyorum kıçınızı yırttınız bir guild kalesi diktiniz hep birlikte.Birileri gelip hile ile yıktı veya ele geçirdi kalenizi,eşyalarınızı. Age of conan'da yaşandı bu ki Mortal Sand olduğu için bu tür olaylara daha cok açık bir oyun. Bu da 1,2,3 oldumu herkes soğuyacak oyundan.
Sosyal ağlarda paylaş

abi işte öle item baseli bi ioyun deil öle buglar yok at şimdi de gidio

gitsin dönüğosun tameliosun

hani bilmemen legendary item kaybetmiosun,

çöpten kemikten silah yapiosun zaten onu da kaybedince koy bi taraınfa bugdan olsun kesilmekten olsun

öle kale tarzı bişeyi zaten kaybedersek bugdan onu replace ederler belli bi bugsa , yeterince bug konusunda duyarlılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...