aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 techno viking kavga etmez, dansiyla dover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 slickers said: http://images.encyclopediadramatica.com/images/f/ff/MANDM.png aSFŞKASDLŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 simdi tekrar izledim de. DEDENIN SHORTUNDAN BENDE DE VAR! agiz kirabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 olm dede demeyin şuna, bulur sonra ambalamps diye ağlarsınız asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Dede kastığında harbi imba oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 dede demenin nesi var abi, mis gibi dede adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bence dayı sonuna kadar haklı abi nigger çok uyuz lan,bişey demese,hiçbişey yaşanmasa bile ağzı kırılası atarlı bi tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 DadashNik0F said: Dede kastığında harbi imba oluyormuş asdfg dede kasmasın süper yaaa o değil de dayağı yemiş hala geziniyo ayakta laf ediyo falan. insene otobüsten yiyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 DadashNik0F said: Dede kastığında harbi imba oluyormuş ahahah win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ahaha bu süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Killer said: Farinal said: şöför rage açardı zaten olayı bitirirdi başlamadan iett olsa bizim şöförler olsa hızını alamayıp herkesi döverdi sdflssfa ben böyle bir olayda muavin masasının ordan odun çıkaran özel halk otobüsü şöförü gördüm. ampalambs değil roflcopter gelse kurtaramaz adamı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ampalamps hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 abi dayiya acidim lan, agliyo falan :( yeni videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 adam süper lan cidden :S deli biraz galiba ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 adam allah lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 adam ZEUS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Vietnamdan dönüp azcık da olsa delirmeyen yok ki zaten, ama dedeyi takdir ettim, 3 kere soymaya falan da çalışmışlar gına gelmiş adama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bu da adresiymis 1720 Macarthur Blvd Oakland, CA 94602 1-2 dolar atalim, yardimci olalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Adam en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 zenciler biz eziliyoruz ayağına ona buna sataşıyorlar amca iyi yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Dedeyi kastırırsan olacağı o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Jahrein said: AHAHAH AAAŞSLDKFJ epicccccşsldkfşl abii ahahahha lan gece gece gülme krizine girdim ya son video ya baktım da,yarım ingilizcemle anladıgım oglum var benimle ilgilenmiyomu diyo sanki öle anladım.bi de otobüsteki olay icinde nigger bulastı dio sanki,cantamı ayakkabılarımı caldılar dio yalnız amcaya üzüldüm lan aglıyo,takılıyo kendi halinde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sparta efsane hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 abi ben dayıya çok üzüldüm ya nedense ./ yaşlı başlı adam ne uğraşıyosun abi sen. adam senden kurtulmak için öne gidiyo sen hala üstüne gidiyosun adamın. varya gözümün önünde yapıcaklar bunu o zencinin kafasını demirlere geçiririm yemin ederim :X olm ben çok üzülürüm böle şeylere lan. ağlarım harbiden gözlerim dolar ./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 videoyu izledim de adam vciddiciddi meczup gabi :( mahallenin bulaşılmaması gereken sevimli delisi oalrak hayatına devame decek harbi bu adama para göndermek sitesek.. hani 3-5 bir şeyler yollasam diyorum nasıl gönderilir? bir de lokum göndereyim amcaya "locvers from turkey" diye adama acaip sempati duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar