Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 gran torino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 çok epic çooook epic beard man, amper lamps, dayak atıcam diye gidip 70 yaşındaki adamdan dayak yiyen zenci, yaşlının left 4 dead da npc olması, vs. çok epik. zorlasan bu kadar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yanlış thread dsgag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 PrudenT said: amma övmüşsünüz yav adamı, videoda olayı başlatan o, videodan başka kanıt yok, nasıl zenci suçlu oluyor onu da anlamadım. zaten yazmış bi de sonradan yok 3 kere vurdu suratıma diye, zenci vuramıyor bile zaten. kol kadar bıçak göstermiş falan ahahah. katil diyor adama ki zenci gayet radyoya gelmiş çok da efendice konuşmuş. dede bildiğin deli gibi saçmalıyor sdfdg. ama iyi dövmüş o ayrı. Zenci baslatiyo fiziksel olayi, epic dede gurur yapmadan gitti on tarafa oturdu kavga muhabbeti olmasin diye, bunu epic dede tirsti diye algilayan zenci kavga etmeye pesinden gitti. Adamlarin klasik tavri bu, korktugunu dusundukleri anda cengaver kesiliyorlar, sasirmadim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 NoTwisT said: PrudenT said: amma övmüşsünüz yav adamı, videoda olayı başlatan o, videodan başka kanıt yok, nasıl zenci suçlu oluyor onu da anlamadım. zaten yazmış bi de sonradan yok 3 kere vurdu suratıma diye, zenci vuramıyor bile zaten. kol kadar bıçak göstermiş falan ahahah. katil diyor adama ki zenci gayet radyoya gelmiş çok da efendice konuşmuş. dede bildiğin deli gibi saçmalıyor sdfdg. ama iyi dövmüş o ayrı. Zenci baslatiyo fiziksel olayi, epic dede gurur yapmadan gitti on tarafa oturdu kavga muhabbeti olmasin diye, bunu epic dede tirsti diye algilayan zenci kavga etmeye pesinden gitti. Adamlarin klasik tavri bu, korktugunu dusundukleri anda cengaver kesiliyorlar, sasirmadim yani. +1. zenci benim eski dalmaçyalı gibi, kaçan kediyi kovalar, sora kedi dönüp arkasına bakarsa godzilla görmüş gibi masa altına filan girerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 i am a motherfucker nasıl bir tshirttür ya ahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 tshirt+adamın boyu olabilecek en büyük ip ucu da ehe zenci uyanamamaış avaya :P zatn sarhoşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 dayi kontak iste ben zenciye hak verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Vietnam Tom, Tom Slick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 herifin belgeselini yapmislar ya hahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 NoTwisT said: Zenci baslatiyo fiziksel olayi, epic dede gurur yapmadan gitti on tarafa oturdu kavga muhabbeti olmasin diye, bunu epic dede tirsti diye algilayan zenci kavga etmeye pesinden gitti. Adamlarin klasik tavri bu, korktugunu dusundukleri anda cengaver kesiliyorlar, sasirmadim yani. Kavga muhabbeti olmasın diye ön tarafa otursa, oturduktan sonra küfür edip durmazdı. Sanki kışkırtmış gelsin zenci başlatsın fiziksel olayı diye. Zenci de küfürleri duyunca gazı alıp "wheeet wheeet" diye geliyo sonra hatta sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 tomkat said: herifin belgeselini yapmislar ya hahahahahahaha ahah ciddi ciddi belgesel ya,yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Yeni bir internet efsanesinin doğmasına tanıklık ediyoruz, adam çok harbi ve komik. Ödül olursa tekrar döverim Muhammed Ali gibiyim diyor müthiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mirage said: Kavga muhabbeti olmasın diye ön tarafa otursa, oturduktan sonra küfür edip durmazdı. Sanki kışkırtmış gelsin zenci başlatsın fiziksel olayı diye. Zenci de küfürleri duyunca gazı alıp "wheeet wheeet" diye geliyo sonra hatta sdf. altyazılarla izlemediysen bir de öyle izle, zenci 4-5 kere "kıçını tekmelerim" dedikten sonra "senin gibi kabadayıların aklını alırım" diyor, tek bir tane küfrü yok dedenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Tamam zencinin küfürlerine cevap vermiş ama uslu uslu da oturmamış yani. Alırım aklını demiş, sonra da almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 mor çoraplı abla fena değilmiş, kuzu gibi oturuyor garibim :) muhabbet nedir çok sayfa var okuyamadım yazıldıysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 mor çoraplı abla Amber Lamps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ahahha amber lamps ya. abi kim ne derse desin zenci haketti dayağı. dede de kırdı ağzını işte. çok iyi oldu çok ta güzel oldu sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dayi ruh hastasi bildigin ya herkesi trolluyo ya da manyak salliyo paso yaziyo biseyler yok kolum kadar bicak cekti yok kennedy'nin karisiyla yattim yok esrarin icine kokain katip votkayla ictim falan paso yazis ama komik yani zenci hakli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dikkat ettiyseniz arkadaki sisko abla paso kopuyo dayi yalanlari dizdikce lol ayrica belgeselde yine kameralarin karsisinda nigger dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 7thBreath said: dede çeneye çalışmış, boksçu falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sorması ayıp ne bu amber lamps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ambulans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bring me amberlamps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar