Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gidiyorum buralardan :)

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

18 senedir erenköylüyüm, çok fazla kullandım bir şey olmadı.
gece çok absürt saatlerde binersen elbette tehlikesi biraz var.
fakat istasyonlarda güvenlik arttırılmış durumda, özellikle anadolu tarafındaki tren hattı tinercilerden büyük ölçüde arındırılmış durumda.

yoksa benim yakın bir arkadaşım sakarya ekspresinden bıçak tehdidiyle telefonu gasp edilme bahanesine trenden atılmıştı, fakat yani kaç kez binmişimdir , hala binmemek için dert değil.

trafik yok, hızlı .

sabah baya kalabalık olup gecikebiliyor ama sorun değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese teşekkürler iyi dilekleri için. :)

TSE Gebze Kalibrasyon Bölge Müdürlüğü'nü kazanmışım, henüz tayin yazısı gelmedi elime. Evet yedeklerden girdim. :D

İstanbul'u, Gebze ve çevresini hiç bilmediğim için oradan buradan duyduklarımla plan yapmaya çalışıyorum ama önümüzdeki hafta gidip epey araştıracağım.

Kimi buradaki arkadaşlar gibi Tuzla derken bir kaç kişi de Darıca'yı önerdi sessiz sakin diye.

İstanbul'a uzaklık konusunda net bir şey diyemiyorum, kafamdaki plan sadece haftasonları geçerim şeklinde. O bölge taşra göründüğü için iş saati 6'ya kadar uzayabiliyormuş, o saatten sonra da araba olmadığı için İstanbul'a gitmek eziyor olur gibi sanki.

İlk ay biraz sıkıntılı geçecek gibi. Ev tutulması, eşyalar vs. biraz zaman alacağından bir hafta on gün misafirhanede kalacağım. Sonradan yavaş yavaş düzene girer herşey.

Halı sahayla pek ilgim yok da düz buluşmaları gelirim mutlaka. :)

Ha bir de müdürüm bayanmış, bakalım nasıl bir şey çıkacak :D
Sosyal ağlarda paylaş

kozyatağı - şekerpınar (gebzenin az ilerisi) arasını gündüzleri 35 akşamları 55 dakikada giden servise bindim 2 yaz boyunca stajlarda.

sabahları 7.15 te binip 7.50 de iniyordum, aksamları da 18.05 flaan gibi binip 19.00 da evde oluyordum.

yagmur yaginca bozulabilir tabi.

btw, hayirli olsun 657 =)
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Mortis said:

abartmayın yahu o kadar deil

tabi gece dışarı çıkınca taksimden eve döniim modu olkmaz ama sonuçta toplu taşıması var treni var gidiosun rahat rahat.

neyse hayırlı olsun yeni hayatın. Yeni ev, yeni insanlar, yeni ortam. heyecanlıdır.

Gebze İstanbul'a 2 saat.

trenle 40 dakkada falan kadıköyde oluyosun yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...