balon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 helal olsun, başarı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bıçaklıyorlar kaç kişiyi abi, korkunç bir şey gibi geliyor bana o banliyö trenleri, cesaret ister binmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 18 senedir erenköylüyüm, çok fazla kullandım bir şey olmadı. gece çok absürt saatlerde binersen elbette tehlikesi biraz var. fakat istasyonlarda güvenlik arttırılmış durumda, özellikle anadolu tarafındaki tren hattı tinercilerden büyük ölçüde arındırılmış durumda. yoksa benim yakın bir arkadaşım sakarya ekspresinden bıçak tehdidiyle telefonu gasp edilme bahanesine trenden atılmıştı, fakat yani kaç kez binmişimdir , hala binmemek için dert değil. trafik yok, hızlı . sabah baya kalabalık olup gecikebiliyor ama sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yüzlercek ez bindim daha bıçaklayan olmadı abartmayın ya, gecenin 10unda felan neye binerseniz bıçaklarlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Herkese teşekkürler iyi dilekleri için. :) TSE Gebze Kalibrasyon Bölge Müdürlüğü'nü kazanmışım, henüz tayin yazısı gelmedi elime. Evet yedeklerden girdim. :D İstanbul'u, Gebze ve çevresini hiç bilmediğim için oradan buradan duyduklarımla plan yapmaya çalışıyorum ama önümüzdeki hafta gidip epey araştıracağım. Kimi buradaki arkadaşlar gibi Tuzla derken bir kaç kişi de Darıca'yı önerdi sessiz sakin diye. İstanbul'a uzaklık konusunda net bir şey diyemiyorum, kafamdaki plan sadece haftasonları geçerim şeklinde. O bölge taşra göründüğü için iş saati 6'ya kadar uzayabiliyormuş, o saatten sonra da araba olmadığı için İstanbul'a gitmek eziyor olur gibi sanki. İlk ay biraz sıkıntılı geçecek gibi. Ev tutulması, eşyalar vs. biraz zaman alacağından bir hafta on gün misafirhanede kalacağım. Sonradan yavaş yavaş düzene girer herşey. Halı sahayla pek ilgim yok da düz buluşmaları gelirim mutlaka. :) Ha bir de müdürüm bayanmış, bakalım nasıl bir şey çıkacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 fantezi kurma da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ne gibi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 4 senedir tek basima evde kaliyorum bok gibi ev temizlikci getir her ay yoksa cop ev olur erkek oldugunu varsayiyorum bu arada lol ha zaten kizlar da bi bok temizlemiyo da neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 pekaziz said: Ne gibi? :D müdür le ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Hayırlı olsun Barış. Bu arada nasıl aldılar lan seni resmi kuruma, hçi mi bakmazlar GBTne filan(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kozyatağı - şekerpınar (gebzenin az ilerisi) arasını gündüzleri 35 akşamları 55 dakikada giden servise bindim 2 yaz boyunca stajlarda. sabahları 7.15 te binip 7.50 de iniyordum, aksamları da 18.05 flaan gibi binip 19.00 da evde oluyordum. yagmur yaginca bozulabilir tabi. btw, hayirli olsun 657 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hayirli olsun :) da uyarayim annene soyle, annem duyarsa annenin 2.5 saatlik mesafeye gidiyorsun diye agladigini, adresinizi bulur evi basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 gebze uzak. gebzeye giderken falan istanbulun üzerinde x falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 her sabah ankaradan gebzeye gidicek sanir adam sizin yazdiklariniz okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 tuzla ve darıca'da sakin evler bulursun, pendik sahile yakın evler de pek pahalı değildir, tren istasyonuna çok yakın olmaması lazım çalışacağın yerin, oradan sanırım bir dolmuş uzaklığındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 abi gebzede çalışıp istanbulda oturmak veya tersi çok mu abuk. diil diyin ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 değil fizban söylemiş yukarda servislerin ne kadar sürdüğünü gayet iyi işte=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Xaenin said: Mortis said: abartmayın yahu o kadar deil tabi gece dışarı çıkınca taksimden eve döniim modu olkmaz ama sonuçta toplu taşıması var treni var gidiosun rahat rahat. neyse hayırlı olsun yeni hayatın. Yeni ev, yeni insanlar, yeni ortam. heyecanlıdır. Gebze İstanbul'a 2 saat. trenle 40 dakkada falan kadıköyde oluyosun yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Nefr said: hayirli olsun =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 hayirli olsun darisi basimiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 gebze km olarak fazla olsa da zaman olarak çok daha kısa sürer çoğu yere oranla.. erenköyden kalkıp sabah levent'e gitmek okul açık olduğu günler ortalama 1.5 saat, yazlarıda 45-60 dk arası sürüyor. her türlü daha kısa sürer gebzeye gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Dakika hesabı olmuş bayağı xD Bende ekleme yapayım. Gebze-Kartal arası 20-25 dakika tutuyor trenle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 kartal bostancı 35 dakka. etti sana 1 saat. 15 dakkada bostancı haydarpaşa. 1 saat 15 dakka. kitap gibi adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 basarılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar