Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bugün ikisinden de alacaktımda araştırmadan almayayım dedim. Logitech tercihimdir kendileri g9 ve g15 ile güvenimi kazandı. 2 ürün içinde fiyat limitim 100 liradır. bi yönlendiriveringayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ben şey yapıyorum sonic boom diye bi marka var teknosalarda filan satılıyo 20 lira bişey olmalı ses kalitesi ve mikrofonu iyi bozuldukça/kırıldıkça yenisini alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 yok abi bozulma kırılma vs. gına geldi bu olaylardan. headset için istediklerim, sesi adam gibi iletsin - adam gibi versin, kulağı kapatsın ve rahatsız etmesin yani o şey kulağımda saatlerce rahatsızlık vermeden durabilsin. şu anda bi kulaklık var elimde 1 saatten sonra ağrıtıyor resmen. joystick için ise nelere dikkat etmem gerek pek bi bilgim yok ancak algısı sağlam olmalı sanırsam yani bi uçak oyununda joystick'i azıcık aşağı çeksem, çektiğim kadar indirmeli burnunu. öyle çok hafif çekince algılamaması, biraz daha çekince löp diye inmesini falan istemiyorum. mouse gibi en ufak hareketi o ufaklığı kadar algılasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 http://www.vatanbilgisayar.com/plantronics-154.01.01.010-hs-350-plantronics-audio-pc-kulaklik/productdetails.aspx?I_ID=34661 kulaklık olarak yıllardır kullanıyorum bunu. geçtiğimiz aylarda değiştirdim yenisini aldım. artık kablosunun üzerinden sandalye ile geçe geçe yıllar sonra bozuldu. acayip dayanıklıdır. kablosu baya uzun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 kulaklikta plantronics, joystick de saitek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bidefa şöyle başliyim mikrofon dahil kulaklıkları önermiyorum, SHM1000 var harici güzel mikrofon philipsin bende var. mikrofonu çıkartınca adam gibi kulaklık alma şansın kalıyor, px-200 gibi 50 lira daha fazla verip mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 shm1000 stoklarda kalmamış px 200 de 220 lira olmuş o ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 sennheiser pc 151 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Logitech için tavisye edebileceğiniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 http://www.logitech.com/index.cfm/webcam_communications/internet_headsets_phones/devices/3622&cl=us,en bunu kullanıyorum, ventriloda ezelden beri varolan cızırtı sorunum sürüyor ama skypetaki arkadaşlar duydukları en kaliteli ses olduğunu söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar