Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Avrupa Ligi] Lille - Fenerbahçe @ 20:00 / 18.02.2010

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Buyse said:

rahat geçer hem de. raad olun geniş takılın. ben ce gs nin işi daha zor.

gayet rahat takılıyorum ve isterim ki beraber çıksınlar gs ile.
yani fener'i sallasınlar öhöyt diye bir hastalığım yok ama oynanan top ortada yani.

oyun kuramazsan gol yersin, orta sahan çalışmazsa forvetinde zlatan defansında puyol olsun golünü yersin ve fener gol yerse tutup 3 gol atamaz. açık bu.

ayrıca takımda bariz bir konsantrasyon eksikliği vardı maçta, o goller yenicek goller değil. daum mental olarak da kafayı hazırlayamamış.
Sosyal ağlarda paylaş

lille gibi formda bi takımla deplasmanda oynuyosun. adamların attığı goller saçmalıktan ibaret savunmada güzeldi bence denizle olmasına rağmen =) yeteri kadar pozisyona girdi fener deplasmanda girebileceği ama güiza şaka gibiydi.. paf takımdan defans koy oraya daha cok gol atar. alex bile çıldırdı. fener evire çevire yener bu takımı istanbulda
Sosyal ağlarda paylaş

maçı kafede izledim fener gol atınca fenerlilerle beraber sevindim hopladım felan.sonra gs maçında bir kaç tane fenerli dümbük a.madrid gol atınca sanki şampiyon olmuşcasına sevindi hatta gs gol atınca yüzsüzce HADİİİ BEAAA dediler çok fena dövesim geldi adamları.

ben anlamıyorum böyle salakları tamam lig maçı olur yap ama avrupa maçlarında böyle herifleri görünce sinirlerim bozuluyor.gönül ister ki final gs fener maçı olsun
Sosyal ağlarda paylaş

yeterince kötüydü lille fener güizayı kadro dısı bırakırsa iyi yerlere gelicek :D izlemeyen varsa izlesin güizayı bu maç adam eritti bütün pozisyonları. alex delirdi.. =D
fener turu geçer , gs dende ümitliyim deplasmandan beklemediğimiz bi skorla döndüler gayet güzel oldu
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar yenilmiş hala yenildikleri takımı beğenmiyorlar.kadıkoyde lille turu geçsin hala dandik takım diyiceksiniz

demezler mi madem balondu niye patlatmadınız ?

fenerli mantıgıyla ileriliyorum yanlıs anlamayın.lille kötü takımsa ve feneri yeniosa o zaman fener lillden daha kötü takım.

mesela bizde barcelonayı yenmiş kadar sayıldık atl beraberliği ile
Sosyal ağlarda paylaş

maç 2-1 e geldikten sonra Lille maçı bıraktı

bunda yüksek temponun vermiş olduğu yorgunluğunda etkisi var tabi, oyundan düşen adamları oldu

ama adamlar çok çok hızlı kontraya çıkabiliyor, bu da kadıköyde gol bulmak zorunda olan bir fenerbahçe için çok büyük bir handikap

fenerin tek avantajı var, Lille kalecisi çok kötü
Sosyal ağlarda paylaş

fener çok ileri çıkmadı koşu yoluna pas falan denedi hep ama maçın başında gol yiyince direk normal oyuna döndü gayet iyiydi fener sanki 1 gol atalım yatalım mantığı vardı bence daum böyle istedi ben savunmayı falanda beğendm iyi kapandık ettik ama işte 2 ikram gol volkan ilk golde topa atlamasa yerinde dursa kurtarıcak 2.gol denizin ikramı. güiza resmen saç baş yoldurdu maç. bilmiyorum ya ben beğenmedim lille balına yendi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

maçı bıraktılar demek aptallık olur. gayet bastırdılar, sonradan zenci bile aldılar ki özellikle zenci sever galatasaraylıların gözünden kaçmamıştır :)

bizim cristian çok saçma oynadı. lugano dayanabilseydi daha iyi kademe vs. vs. vs.

santos ve guizaya şaşırıyorum avrupada oynar dediğimiz adamlar saçmalıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

maçı bıraktılar demek aptallık olur. gayet bastırdılar, sonradan zenci bile aldılar ki özellikle zenci sever galatasaraylıların gözünden kaçmamıştır :)

sayfada :) görünce anlıyorum ki anlamsız bir galatasaray sataşması olmuş o noktada arkasokak tarafından. biri nondanın resmini koysun uğraşamıcam şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu maç için Fener savunması güzeldi denmiş. Rakip oyuncuların pasları taca yada auta atması önlerini bile kapatmayan/kapatamayan Fener savunmasının başarısıymış. Vay be. Futboldan anlamıyormuşuz biz, Fener süper savunma yapmış meğer. Pardon abiler bir daha Fener defansına kötü demem, Ferdinand kötü Deniz iyi falan dersiniz sonra..
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

elin maçlarına sarıldınız da tam tatmin etmedi bu skor sizi haliyle. bakalım Kadıköy'de ne olacak.

/////////////////////////////////////////////////////////////

Arkasokak said:

evinizde, ekran başında çekin zulmünüzü derim :)

Arkasokak said:

valla eğer 4-3 gibi bir defans ön libero dizilimi olursa, agüeronun atacağı gollerin jeneriklikliği, güzelliği tavan yapar. başka da bir şey olmaz :)

Arkasokak said:

agüero akamamış. kısmet istanbul'a artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...