Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Arkasokak said: valla eğer 4-3 gibi bir defans ön libero dizilimi olursa, agüeronun atacağı gollerin jeneriklikliği, güzelliği tavan yapar. başka da bir şey olmaz :) Arkasokak said: hadi bakalım cicişler, negatiflerinizi atın :) Şu futbol bölümüne Galatasaray'la ilgili haberleri, yorumları vs. okumak için giriyorum ama her konuda sonunda ":)" olan abiduk gubidik mesajlarını okuyarak zaman öldürüyorum. Hangi takımlısın bilmiyorum, yaptığının trollük olup olmadığını da tartışmıyorum. Neyse lafının arkasındaysan iddiaya girelim, eğer biz kazanırsak sen bir daha Galatasaray ile ilgili hiç bir başlığa -ne olursa olsun: GS-FB,GS-BJK da dahil- yazmayacaksın, Madrid kazanırsa da ben bir daha futbol bölümüne yazmayacağım. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sostizm said: Yaw bu spor basını kasten mi yapıyor futbol mu bilmiyor karar veremiyorum. Kadroya bakıp GS 3 ön libero ile oynayacak, demekki sistem 4-3-1-2-0 veya 4-3-2-1-0 gibi bişey olacak dedi radyo yorumcusu Yuhh dedim direksiyona tükürmemek için zor tutarak. Bu ne ya? Şaka di mi? Şakadır şaka... Büyük ihtimal; Leo Neill-Emre-Servet-Hakan Sarp-Elano-Topal Dos Santos-Arda-Keita Dos Santos yerine Caner'i tercih ederim hatta Emre Çolak da şans bulsun bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 BulletRide said: sostizm said: Yaw bu spor basını kasten mi yapıyor futbol mu bilmiyor karar veremiyorum. Kadroya bakıp GS 3 ön libero ile oynayacak, demekki sistem 4-3-1-2-0 veya 4-3-2-1-0 gibi bişey olacak dedi radyo yorumcusu Yuhh dedim direksiyona tükürmemek için zor tutarak. Bu ne ya? Şaka di mi? Şakadır şaka... Büyük ihtimal; Leo Neill-Emre-Servet-Hakan Sarp-Elano-Topal Dos Santos-Arda-Keita Dos Santos yerine Caner'i tercih ederim hatta Emre Çolak da şans bulsun bu maç. emre kulübede otursun, oynadığı takım gençlerbirliği değil atletico madrid, titrer bacakları.. dossantos'un yerine caner oynasa keita forvet arda açık olsa daha iyi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Emre Güngör mecbur oynayacak ya sağ bek ya da stoper olarak.Uğur takımın açık ara en formsuz oyuncusu o yüzden düşünülmüyor fakat bir senaryo daha var, Rijkaard süprizim var demişti umarım Neill'i stopere koyar Barış'ı da sağ bek oynatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 BulletRide said: Emre Güngör mecbur oynayacak ya sağ bek ya da stoper olarak.Uğur takımın açık ara en formsuz oyuncusu o yüzden düşünülmüyor fakat bir senaryo daha var, Rijkaard süprizim var demişti umarım Neill'i stopere koyar Barış'ı da sağ bek oynatır. benzerini yazacaktim, baktim ne dusunduysem birebir yazmissin, gerek kalmadi eheh kisaca; +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Agüero,Forlan,Simao zaten bu adamlar potansiyel olarak über herifler, ama Reyes son haftalarda çok formda büyük ihtimal soldan baya saldıracaklar kesin önlem lazım oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 link istemek yasak, link vermek yasak üstü kapalı bir şekilde söylemek bile yasak yukarıda birkaç arkadaş daha yazmış, onlar da kısa bir süre içerisinde yörüngede yerlerini alacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 http://isteizle.com/ Verdim işte banane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yahu arsenal niye satti reyesi? cok mu para verdi atletico? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Neill'ı göbekte oynatmanız gerek, Servet ağır kalacak hiç değilse o Premier lig tecrübesiyle açıkları kapatır. Sağ bekte E.Güngör oynasın idare eder işte ileri çıkamaz zaten. Forvette Arda yerine Keita oynasa daha çok iş yapar, sağda Elano, Arda veya Gio oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sağ bekte barış ön liberoda neill tek forvet gio gibi saçmasapan hareketlerde bulunursa rijkaard ki hiç ummuyorum bu fantezilerin fotomaç çıkışlı olduğunu düşünüyorum, bu maç felaket olur ilk yarı bitmeden kapatırız televizyonu. takım zaten kötü durumda eksik çok bari fantezi yapılmasın da herkes ideal mevkisinde oynasın belki süpriz bir skorla döneriz o da belki. fazla hayale kapılmamak lazım. tamam bu gs tamam avrupada herzaman farklı olduk ama gerçekler de ortada. of sinirden kafayı yiyecem eğer ön liberoda neill'i görürsem. lütfen olmasın lütfen!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Az rahat olun, gaza gelir atar bizimkiler 1-2 tane.İstanbul'da da boğarız geçeriz turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Achtel said: http://isteizle.com/ Verdim işte banane :Dbu siteye sakın para yedirmeyin berbat bi sistem maç falan izlenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 MrLevie said: yahu arsenal niye satti reyesi? cok mu para verdi atletico?şaka mı yapıyosun abi 2-3 sene oldu gideli. geneç sene benficada kiradaydı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 nosfe bi bildiğin mi var.bak vallahi söyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 DoruK said: MrLevie said: yahu arsenal niye satti reyesi? cok mu para verdi atletico?şaka mı yapıyosun abi 2-3 sene oldu gideli. geneç sene benficada kiradaydı hatta Geçen sene Reyes ve eşrafını baya üzmüştük Lizbon'da, hırslanmasın aman bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 DoruK said: MrLevie said: yahu arsenal niye satti reyesi? cok mu para verdi atletico?şaka mı yapıyosun abi 2-3 sene oldu gideli. geneç sene benficada kiradaydı hatta ya gittiğinden haberim var da neden sattı onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 valla doruk aldım çoktan ama faturaya yansicak smileadsl abonesi olduğum için maçı izleyemezsem zaten düşürürüm faturadan :D akraba oldum şirketle problem yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bu macıda veriyormu star? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yok zegna vermiyo dsmart şifreli yayınlicak bizim maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 fener yenilirse bizde yeniliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sanki fener yense yenecez lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 cavanagh said: sanki fener yense yenecez lol ahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 öle ama sinan=) atl bize pis patlicak, doğruya doğru ha bakarsın bizim bütün oyuncular iyi performans sergiler o zaman kapışırız bi derece ama sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar