Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Avrupa Ligi] Atletico Madrid : Galatasaray @ 22:05 / 18.02.2010

Red

Öne çıkan mesajlar

Arkasokak said:

valla eğer 4-3 gibi bir defans ön libero dizilimi olursa, agüeronun atacağı gollerin jeneriklikliği, güzelliği tavan yapar. başka da bir şey olmaz :)

Arkasokak said:

hadi bakalım cicişler, negatiflerinizi atın :)

Şu futbol bölümüne Galatasaray'la ilgili haberleri, yorumları vs. okumak için giriyorum ama her konuda sonunda ":)" olan abiduk gubidik mesajlarını okuyarak zaman öldürüyorum. Hangi takımlısın bilmiyorum, yaptığının trollük olup olmadığını da tartışmıyorum.

Neyse lafının arkasındaysan iddiaya girelim, eğer biz kazanırsak sen bir daha Galatasaray ile ilgili hiç bir başlığa -ne olursa olsun: GS-FB,GS-BJK da dahil- yazmayacaksın, Madrid kazanırsa da ben bir daha futbol bölümüne yazmayacağım. Hadi bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Yaw bu spor basını kasten mi yapıyor futbol mu bilmiyor karar veremiyorum. Kadroya bakıp GS 3 ön libero ile oynayacak, demekki sistem 4-3-1-2-0 veya 4-3-2-1-0 gibi bişey olacak dedi radyo yorumcusu Yuhh dedim direksiyona tükürmemek için zor tutarak. Bu ne ya?
Şaka di mi?

Şakadır şaka...

Büyük ihtimal;

Leo
Neill-Emre-Servet-Hakan
Sarp-Elano-Topal
Dos Santos-Arda-Keita

Dos Santos yerine Caner'i tercih ederim hatta Emre Çolak da şans bulsun bu maç.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

sostizm said:

Yaw bu spor basını kasten mi yapıyor futbol mu bilmiyor karar veremiyorum. Kadroya bakıp GS 3 ön libero ile oynayacak, demekki sistem 4-3-1-2-0 veya 4-3-2-1-0 gibi bişey olacak dedi radyo yorumcusu Yuhh dedim direksiyona tükürmemek için zor tutarak. Bu ne ya?
Şaka di mi?

Şakadır şaka...

Büyük ihtimal;

Leo
Neill-Emre-Servet-Hakan
Sarp-Elano-Topal
Dos Santos-Arda-Keita

Dos Santos yerine Caner'i tercih ederim hatta Emre Çolak da şans bulsun bu maç.

emre kulübede otursun, oynadığı takım gençlerbirliği değil atletico madrid, titrer bacakları..

dossantos'un yerine caner oynasa keita forvet arda açık olsa daha iyi olur..
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Emre Güngör mecbur oynayacak ya sağ bek ya da stoper olarak.Uğur takımın açık ara en formsuz oyuncusu o yüzden düşünülmüyor fakat bir senaryo daha var, Rijkaard süprizim var demişti umarım Neill'i stopere koyar Barış'ı da sağ bek oynatır.

benzerini yazacaktim, baktim ne dusunduysem birebir yazmissin, gerek kalmadi eheh

kisaca;

+1
Sosyal ağlarda paylaş

sağ bekte barış ön liberoda neill tek forvet gio gibi saçmasapan hareketlerde bulunursa rijkaard ki hiç ummuyorum bu fantezilerin fotomaç çıkışlı olduğunu düşünüyorum, bu maç felaket olur ilk yarı bitmeden kapatırız televizyonu. takım zaten kötü durumda eksik çok bari fantezi yapılmasın da herkes ideal mevkisinde oynasın belki süpriz bir skorla döneriz o da belki. fazla hayale kapılmamak lazım. tamam bu gs tamam avrupada herzaman farklı olduk ama gerçekler de ortada. of sinirden kafayı yiyecem eğer ön liberoda neill'i görürsem. lütfen olmasın lütfen!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...