Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Avrupa Ligi] Atletico Madrid : Galatasaray @ 22:05 / 18.02.2010

Red

Öne çıkan mesajlar

İyi ki koymuşsun özeti. Ben yemek almaya gittiğimde pozisyon bulmuşuz meğer. Mustafa Sarp aşırtma kafa vurmaya kalkmış. Salak yemin ederim gerizekalı bu herif. Mustafa Sarp'a ileri çıkma yasağı verilsin. Ciğerleri Elano'nunkilerle değiştirilsin. Şampiyonlar Ligini alırız. Her maç 3 pozisyon harcama ortalamasıyla oynuyor adam ya
Sosyal ağlarda paylaş

abi işte caneri almasa daa kmötü olurdu bence, caner zaten pnun hatasından ötürü gol yediğimizden moralisıfırlandı herifin gol sonrasında 2 top geldi abuk subuk kullandı hani çok yerinde bir değşiim oldu

istanbulda ne yaparız bilemiyorum ama.. hani adamların ikinci kalecisi olan 20yaşında çocuk fazla iyiydi
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca samiyen cehennemi olayına da güvenmesin arkadaşlar. o eski yıllarımızdaydı. takımın motivasyonu farklı olabilir samiyen'de, eh eski günlerde alınan güven var coşku var.

ama seyircimiz saldır galataasaray moduyla hıncal'ın dediği gibi bütün maç bağırıcakları için, öyle çok ateşli olan bir seyircimiz olmadığı için kendimizi kandırmamamız gerekli.

Oynayacağımız takım da gayet yıldızlara sahip her an her şeyi yapabilecek güçteler, teknik heyetin ve oyuncuların bunu ciddiye almaları güzel gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Leo Franco : maçın başında hatalı sayılabilecek bir gol yemesine rağmen dağılmadı, oyundan kopmadı ve maçın devamında önemli kurtarışlar yaptı

Neil - Servet - Uğur - Balta : genelde biraz daha derli toplu gözüktüler, ama halen daha yan toplar ve kornerlerde ciddi adam paylaşımı, savunma anlayışı ve yardımlaşma problemi var, ceza sahasında 4-5 gs savunma oyuncusu var iken rakip forvet çok rahatlıkla kendini boşa çıkartıp şut atabiliyor

m.topal : geçmiş maçlarına göre çok daha iyi ve olumlu işler yaptı, bir kaç gazetede ispanyol takımların onu bu maçta izleyeceği yazıyordu, bunun gazı olabilir

m. sarp : tam bir futbol fakiri, futbol ile yakından uzaktan alakası yok, sadece koşmayı biliyor, ve daha kötüsü ataklarda ceza sahasına girip top istiyor, ve gelen topu heba ediyor...

elano : o da dünkü maçın iyilerindendi, belki de normalinden çok daha fazla çalıştı didindi, yanlız bu adamın bile her aldığı topu geriye dönmesi bana şu fikri uyandırdı ; dahi hoca reykard böyle istiyor, orta alanda alınan her top geri dönsün...

caner : çok amatörce bir hata yaptı

arda - keita : ikisi de ellerinden gelenin fazlasını yaptılar

dos santos : zıp zıp zıp, başka bir numarası yok

şimdi tabi burada önemli olan şu ; takım bu kadar çok çalışmış, istekli ve arzulu olmasına rağmen maçta 1-2 tane pozisyon haricinde neredeyse atağı yok. Herkes bunun Galatasaraydaki forvet eksikliğinden kaynaklandığını söylesede bunun temelinde orta sahadaki beceriksizlik, taktiksizlik ve oyun anlayışı eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Bu kadroyu skibbeye veya geretse verin , her maç min 2-3 gol attırır
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Bu kadroyu skibbeye verin , her maç min 2-3 gol attırır

şu kısmı hariç katılıyorum.
şu kısmına da neden katılmadığımı söyliyeyim, uğur çok geride oynuyor keita nın hücum özelliğini kısıtlıyor. hakan ın dönüşüyle solbek toparlandı ama bu maçtada santos kötüydü. baros ve sabrinin gelmesi, orta sahanın ileri gidebilmesi açısından önemli olucak çünkü arda tekrar sol kanatta oynayabilecek. bunun sonucunda da yerlerinde oynayan oyuncular daha efektif oynayabilecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...