di Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Abi nasil bir ciledir bu, 200kb/sn ustune cikamiyorum oyun indirirken. Gun, saat, sunucu farketmiyor. Saka mi bu allaskina ? Bi de secenek koymuslar orda, hattim 10mbit'ten fazla diye secebiliyosun ama sadece seciyosun. Bi esprisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ben de olmadi oyle bi problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Abi var iste bende. Deliricem. Hani 30 Mbit hat ile de denedim birsey degismiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Bende de 100-300 arası değişiyor maximum 200-250 ortalama oluyor. 8 mbit netlimitsiz var. Steam gibi bir sistemin hattı sonuna kadar sömürmesini isterdim, madem çatır çatır alıyor bizden paraları, adam gibi server alsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ben 4mbit'ken 400-450 ile indiriyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 di said: Abi nasil bir ciledir bu, 200kb/sn ustune cikamiyorum oyun indirirken. Gun, saat, sunucu farketmiyor. Saka mi bu allaskina ? Bi de secenek koymuslar orda, hattim 10mbit'ten fazla diye secebiliyosun ama sadece seciyosun. Bi esprisi yok. abi kaç kere söylendi download region değiştirsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Denemedigim bi Japonya bi de Cin kaldi. Hani soyleyeni gormedim duymadim da akil ettim o kadarini =) Sunucudan kastim da oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 :/ çok ilginç abi o zaman :l bizdede aynı sorun oluyoda regin yapıyoduk ama son zamanlarda gerçekten bi sorun var bende 400 500 max görüyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Abi 2,5 mb/sn ile indirirken rapid'den, steam'de maksimum 300 kb/sn goruyorum. Sorun hatta degil ondan eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 abi insanlar neler diyor yahu. 200k iyidir candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sunu gordum de swgemu yu 2 gundur 17 ile indirmeye calısıyorum.. uzuldum 200 e uzuleni gorunce boyle bi icim sey oldu.. oyle iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 18 oyunlu mu ne pack var elimde. 700 mb ile 11gb arasinda degisiyor oyun boyutlari. Aksamlari vakit bulursam bi yarim saat takilayim istiyorum ama ayni gun icerisinde indiremiyorum oyunu. Reva mi bu ? 200k ile siz yapabiliyor musunuz boyle bisey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Gittim ticket actim. Para odedigim icerigi 1 senede anca indiricem bu gidisle nedir bu diye. Bakalim ne dicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 terms & conditions'ı oku diyebilirler mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Su durumda biraz zor derler cunku kendi denyoluklari oldugu cok belli. Hani derlerse de carlarim, allah ne verdiyse cene namina dokerim. Genellikle ise yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Adamlara "30Mbit ve 4Mbit baglantilarda, tamamen farkli network'lerde ve farkli bilgisayarlarda indirmeyi deniyorum ama hic 200-250 kb/sn'yi gecemedim, normalde bu kadari bile zor goruyorum nedir bu?" demistim bir sure once, dun "4mbit icin 250kb/sn iyi bir hiz" diye cevap donmusler. Saka mi bu be ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Bende 210 üzerini göremiyorum 20mbit internet varken. Üstüne bu yeni betada connection speed seçebileceğim bir kısım bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 di said: dun "4mbit icin 250kb/sn iyi bir hiz" diye cevap donmusler. Saka mi bu be ? ahaahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 di said: Adamlara "30Mbit ve 4Mbit baglantilarda, tamamen farkli network'lerde ve farkli bilgisayarlarda indirmeyi deniyorum ama hic 200-250 kb/sn'yi gecemedim, normalde bu kadari bile zor goruyorum nedir bu?" demistim bir sure once, dun "4mbit icin 250kb/sn iyi bir hiz" diye cevap donmusler. Saka mi bu be ? hiç okumamışlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Haline şükret demişler, dün ben de 2 mbit'le 40 kb'la indiriyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Abi hayrina mi is yapiyorlar da halime sukredeyim ? Neyse isim gucum fazla. Bi kac gun icinde doseyecegim bir mail daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 4mbit yazip onlara savusturma bahanesi vermeyecektin. =P 30mbit e karsi 250 normal desinler bide bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar