Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Nasıl Olur?

Qui

Öne çıkan mesajlar

o halde olan bir arabaya bilerek onu oraya sokmuş olabilirlermi diye düşünmeden etmiyor insan.

O kadar büyük bir yarık açması için 300 km vs vs ile gelmesi gerekiyorki bu motosiklet titanyum beton karışımı değil , yani onunda dağılması gerekirdi . bakıyoruz herşey düzgün duruyor.

ya gerçekten araba çürük
ya birisi bizi yiyor montajladı
yada gerçekten böle bişi var
veyahut arabaya kamyon çarpılmış haldeyken adamın teki resim çekmek için onu oraya koydu[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

bence kesinlikle bu fotomontaj olmalı, motorsikletin arabayı öyle yarması çok zor. Ama tam oturmuş işte.
Bu arada Peugeot gerçekten de öyle bir araba bence hele 106 lar aman uzak dursunlar benden[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bariz montaj
motor o sekilde direk içeri giremes
300 le geliyodu otobanda 106 da yan duruyordu osekildemi çarptı ehe
ki oyle carpsa bile tam diklemesine girmesi lzm ve motorun ön tarafının oldukça sivri bi metaldan yapılması gerekiyo ki basıncı tek bi noktaya uygulasın ve ordan delsin
ama en önde tekerlek olur genelde ve bi esneme yapar o[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KHaRoN, 25 Temmuz 2004 21:59 tarihinde demiş ki:
Motor oyle carptiktan sonra motorun biniciside pegout gibi yarilir bence, ama ufacik bir kan damlasi bile yok, montaj bencede...

kat1l1orum bencede montaj[signature][hline]NoRmAl_KaN_eMeN_DrAqLa (edi'nin youn istei üzerine) :-P
Sosyal ağlarda paylaş

yani tercihlerim arasında değil benim peugeot
Seçersem opel seçerim
sonra peugeot
ama satışı kolay olsa kesinlikle mazda alırdım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

106 kadar hem ucuz hem modifiyeye açık hemde sürüşü kolay bir araba daha pek yapılmamıştır herhalde. Süper atik bir araba. Eh tabii ki sürekli kaza yapan veya ha yaptım ha yapacam diye dolaşan kişilerin kendisini sadece hareket etmeyen hantal tank gibi arabaların içinde rahat hissetmesi de kaçınılmazdır :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Ya düzmece olduğu aşikar.
Motorun çarptığı yere bakarsanız tam olarak kolon'un olduğu yerden. O bölgelerin aracın düz saç kısımlarına göre daha dayanıklı olması lazım. Ayrıca araba ve motor arasındaki kütle ağırlık vs farkına bakılırsa motorun arabanın üstünden uçup gitmesi gerekir oraya füze gibi çakılması pek mümkün değil =)

Ben başka bi konuya dikkat çekmek istiyorum araca motor çarpmamış olsa bile güzel bi akordiyon olmuş.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

Bence 106 ucuz modifyeye açık, hem atik seri trafikte rahat kaçılabilcek bi araç bu arada resimdeki araba nın sahibinin hakibetinden haberi olanvarmı ? bide kasıtylı bişiy yapılmış olabilir çünkü arka plana bakıcak olursak pek te öle kavşak yada dört yol agzı biyer degil...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 26 Temmuz 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...