mani Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 çok acayip. böyle anneler, nineler televizyon izler en ufak bi tehlike anında ay ay ay bak çocuğa birşey olacak vah vah vah der ya öyle buldum kendimi ekran başında. http://vimeo.com/7684338 http://vimeo.com/1778399 http://www.youtube.com/watch?v=3Cs-zZ0Qu5Y&feature=related lan sanki elini biraz daha uzatsa tutacak dağın yamacını, bir an çakılacak sandım orda yere. spor genel e açmak lazımdı belki ama ilgi görmez kaçıranlar olur diye açtım buraya. daha önce bu videolar verildiyse kusura bakmayın. aradım ama bulamadım. şimdi fırıl fırıl bunların DVD lerini arıyorum nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 istatistik ver bir de; her 100 atlayıştan kaçı ölümle sonuçlanıyor, bu branş başladığından beri kaç kişi öldü vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 lan sanki elini biraz daha uzatsa tutacak dağın yamacını, bir an çakılacak sandım orda yere. sanki degil abi, oyle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 akıllı adamın işi değil yahu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 mal mal okula gidiyoruz biz de, bi bok anlasam neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ben de iyi atlarım diyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 nerede olacakmis bu festival ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Yalnız ilk videoda son atlayış yapan adamın teki takla atıyo.Orda kesiliyo ekran o adamın akıbeti ne oldu acaba:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Felix Baumgartner 9.000metre den atlayarak manş denizini 14dk da geçmiş. aşağı yukarı 35km bir mesafe katetmiş. tabi bu en dar mesafede gerçekleşmiş. normal skydiving yapanların ulaştıkları 200km/h civarında olan hız bu suitlerle 40km e kadar düşebiliyormuş. kaydedilen en düşük değer bu. tabi bunu yapanların amacı günün birinde inişi paraşütsüz yapabilmek. Visa Parviainen sıcak hava balonundan ayaklarına bağladığı ufak jet motorlarıyla atlayış yapmış. 30sn boyunca önemli bir yükseklik kaybetmeden yatay bir düzlemde hareketini sürdürebilmiş. Glenn Singleman 2008 yılında 11.27km yükseklikten atlayış yaparak bu dalda bir rekor kırmış. 1981-2009 yılının sonuna kadar bilinen en az 140 ölüm var BASE jump kategorisinde. Açıkçası bu sporu yapsam böyle ölmek isterim. düşünsenize yaşlanıyorsunuz ve artık bunları yapamayacak bir hale geliyorsunuz. Delirir lan insan. United States Parachute Association (USPA) bu sporu ilk defa yapacak olanların son 18 ay içinde 200 atlayış yapmış olmasını ve bu dalda atlayış yapmış deneyimli birinden 1 e 1 ders alınmasını tavsiye ediyor. ya da 500 atlayış eğitmensiz. wiki den gözüme takılanları aktardım şimdilik. daha detaylı videolar ve bilgiler bulursam yazarım. çok ilgimi çekti valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=5zYvo9zZR3k&feature=player_embedded 68 kişiyle rekor denemesi. ya inanılmaz birşey. dünya altınızda, bu duyguyu yaşamak acayip imreniyorum bu sporları yapanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 mani said: 1981-2009 yılının sonuna kadar bilinen en az 140 ölüm var BASE jump kategorisinde bu yeteri kadar yüksek bir oran değil. daha yüksek oranları olan faaliyuetler var. onları tercih edebilrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 araba sürmeyi deneyebilirsin, yılda 1 milyon insan falan ölüyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 araba iyi kullanırım; ma büyük ihtimalle ben giderken yanımda birilerini de götürürüm. "sorumlu kullan" sözünü değer veriyorum. ayrıca eee, aaaa, uuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 duvara falan gir nebilyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 muhteşem şeyler ama bırak bunu standart paraşüte erişme imkanı bile olmadı.. =( bildiğin sıkıcı canlılarız.. çok şey denir de uykum var şimdi.. türkün standart yaşamı çok vasat bi yaşam ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 girmem. mal mıyım lan ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 türkün yaşamı vasat olsa yine iyi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 o son videoyu ben burada bi yerde vermiştim.. bi de onun karlı buzlu bi yerde olanı var aynı şekilde.. o da harikaydı.. redbull'un bişiydi.. ahanda buldum.. şöle demişim said: ...Dünya üzerinde normal insanların yapamadığı şeyleri yapabilen birilerinin olması anlamsız bir şekilde sevindiriyor beni... http://www.youtube.com/watch?v=JHlOvhlKPvs http://www.youtube.com/watch?v=0Z6aZHcu3cg http://www.youtube.com/watch?v=xYrId4WlR4Q son olarak mountain swooping olarak aratın bunları.. bazı wing suit videoları çok sıkıcı oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 normal insanların yapamadığı birşey yok burada. "ananskim adam nereden atlıyor" dediğiniz tepeler, açılar, teçhizatlat dünya para kazanan adamlar tarafından ayarlanıyor. bunun da bir tekniği, matematiği var kısaca. yemez gariban anadolu çocuğu bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Adam 11 km den atlamış, orda sıcaklık -50 derece bide rüzgar yiyor. Biyerleri donmuyomu bunların :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 dvd sini bulan kendine saklamasin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 buyrun national geographicten 720p hdtv'si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bu base jump ve skydiving yaw di mi ? wingsuit flying değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ilk koyduğum vimeo linki yayınlanacak DVD nin tanıtımıydı bu arada. Unutmuşum eklemeyi. Şubat 2010 diyor çıkış tarihi. http://www.worldbaserace.com dan takip edilebilir. daha görünürde birşey yok DVD hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ilk sayfadaki ikinci videonun 2:18'de ağladım resmen. inanılmaz bi sahneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar