barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Evet paticik ahalisi. gece 4te yola cıkıcam. temiz giysim de yoktu yıkadım. fakat simdi kurumuyor. nasıl kurutabilirim acil. aklima sac kurutma makinasi ile girismek geldi. baska onerisi olan var mı? esprikler de yapabilirsiniz topikte rahat rahat atin mesajlarınızı ama araya guzel fikirler de kaynasın lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sıcak suyla yıka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ütü ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sıcak bedeninde ısıtarak kurut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kurutma makinen yok galiba? fakir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ütü yok ama bi bakiyim. bulurum belki digerlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kalorifere ser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ya burası sıcak bi yer genelde diye kalorifeer filan hiç bişi çalısmıyor. su son 3 gundur de heralde butun senedeki en soguk zaman sansıma. soguk dedigim gene 10-12 derece filandır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yazılmadıysa sac kurutma makinasi kalorüfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 evde sıcak su akıodur heralde. şişelere doldur sıcacık suyu. onların ustune koy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 forgiver said: sıcak bedeninde ısıtarak kurut giysimi yakmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Elektrikli sobanın karşısında 20dkda kurur kazak fln değilse. Ütü de olabilir ama zahmetli o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 saat suanda 22.10. normal sartlarda hava eğer nemli ve yağışlı değilse ser dısarıya 6 saatte rahatça kurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 elektirik sobası süper kurutuyor da bulabilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ocağın üzerinde tut elinle, teker teker kurut fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sen de duş al birlikte kurursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 daylan said: saat suanda 22.10. normal sartlarda hava eğer nemli ve yağışlı değilse ser dısarıya 6 saatte rahatça kurur. gece 4te astim camasiri hala kurumamıs dısarda. ondan pek emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 daylan said: saat suanda 22.10. normal sartlarda hava eğer nemli ve yağışlı değilse ser dısarıya 6 saatte rahatça kurur. kurumaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 onceden 350 dereceye isitilmis firinda 5 dakika beklet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yok ben dun denedım hatta antalyada hava bıde nemli olur genelde oyle olmasına ragmen geceyarısı astım sabah 7 de kurumustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yok ben dun denedım hatta antalyada hava bıde nemli olur genelde oyle olmasına ragmen geceyarısı astım sabah 7 de kurumustu edit:baglantım yavas ya iki kere göndermiş sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 nöbetçi kuru temizlemeci bul. temizlemesini söyle hepsini. önce kurutması gerekecektir. sonra gerek kalmadı de ve kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 saol aquila denicem taktigini. kesin kurucak gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 fazla suyunu havlu ile al.. koy iki havlu arasına sonra otur üstüne misal.. sonra onu dışarıya ser, biraz havalansın, sen öteki çamaşırların suyunu almaya başla havlu ile.. hepsi bi saat olmadı yarım saat dışarıda havalandıktan sonra dışarı serdiklerini içeri al, ütü ile kurutmaya çalış.. bi sürü ıslak havlun olacak, ama onlar sen yokken de kurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Asarken iki tarafı birbirine değmeyecek şekilde asmaya özen göster, kalorifer'e yakın bir yere bırak, rahat kurur 4-5 saatte. Garantilemek için ortasından saç kurutma makinesi veya vantilatör ile hava verebilirsin bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar