ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ben de geri kalan maçlarımı yapamadım kaç gündür. benle yapmamış arkadaşlar (beşiktaş, azap20) girecekleri vakit şuraya mesaj atarlarsa online olmaya çalışırım. psn başında bekleyerek olacak gibi değil az giriyor bazı arkadaşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 azap seninle bu aksam yapalım 11 gibi ? transfer patch i gelmeden bitirelim seninle maçları :) yada gel şimdi yapalım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 kötü gidişe dur demem lzm.bu yuzden jacabo spyro sizle maçlarımı yapayım :) shapsal seni finale saklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 akşama yapsak olur mu 12 gibi filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 tmm ztn ben o saatlerde geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bu akşam hangi diziyi izliycen ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ahahah kucuk kadınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Aiko said: azap seninle bu aksam yapalım 11 gibi ? transfer patch i gelmeden bitirelim seninle maçları :) yada gel şimdi yapalım hemen aiko bakamadım mesajı attıktan sonra. saat 11 gibi online olmaya çalışıcam ben. sende gelirsen yaparız senle maçlarımızı en azından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 geldim ben.fab ve shapsal onlinelar fakat yoklar ps başında.spyro sen gel bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 geliyim mi bitti mi dizin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ahahahah bitti abi aşk ve ceza herkes buralardayken gel yapalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 schalke 1-3 westham schalke 2-1 west ham mokokodan sora kendime gelemedim.duş almam lzm.ne kadar çok gol kaçırıyorum abi.jacabo da iyiki acemiymiş.adam ne biçim kontra atak oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 acemiyim yawww , oldugu kadar oynuyorum işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bu akşam psndeyim heralde. maç yapmak isteyen haber etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 attım sana msj ama gerı cevap vermedin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Red said: schalke 1-3 westham schalke 2-1 west ham mokokodan sora kendime gelemedim.duş almam lzm.ne kadar çok gol kaçırıyorum abi.jacabo da iyiki acemiymiş.adam ne biçim kontra atak oynuyor. hah red.. sende aynı tuzağa düşmüşsün. ben de kolay maç olacak falan diye oynadım 1-1 berabere kalmıştım. ki benim golüm resmen saçmalıktı.. resmen yeniliyordum... adam baya oynuyor sonra acemiyim falan.. numaracı seniiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 jacabo said: attım sana msj ama gerı cevap vermedin :/ kusura bakma jacabo.. gördüm mesajını da.. red'e sözüm vardı.. o yüzden onunla maçlarımı aradan çıkardım.. yarın sabah yine erkenden işe gideceğim için bu akşamlık bu kadar benden =).. yarın da seninle yapalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Fenerbahçe 4 - 1 West Ham Fenerbahçe 4 - 0 West Ham yannız ikinci maçtaki ilk golüm heralde fifada attığım en komik gollerden biriydi. ceza sahası içinde kazımla şut çektim. defans kesti, keserken kaleci de boşa atladı. sora top havalandı kaleci kalktı topa yetişmek için atladı ama yine boşa atladı :D güiza da klasını konuşturarak önündeki boş kaleye topu yuvarladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 acemıyım dıyorum ınanmıyorsunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 schalke 2-0 psg schalke 5-1 psg schalke 2-2 bolton shalke 4-0 bolton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 maçları çok az yapmış olan tonla insan var hala. Sampdoria, PSG, Lazio, Bolton, Ajax, sözüm size ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 west ham 2 - 1 bolton west ham 1 - 1 bolton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 benim bi dralnu kaldı bide sampdoria.yada dralnu sampdoria m :) fener 2-1 schalke fener 1-0 schalke of cok kotu oynadım gerçekten.guiza cok gol kaçırdı ahahaha.40 yılda bi gol pozisyonu yakaladım onda da efsane şeyler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Red said: shapsal seni finale saklıyorum Red said: shapsal,beşiktaştan yediğim 6 golun faturasını sana kesiyorum :) Red said: shapsal bugunluk kurtardın.hadi bfc2 oynuodun falan ama kaçış yok :).fenerbahçeyi istiyorum yani Fenerbahçe 2 - 1 Schalke Fenerbahçe 1 - 0 Schalke fazla söze gerek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar