Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Fifa 2010 Paticik Champions Cup @PS3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de geri kalan maçlarımı yapamadım kaç gündür. benle yapmamış arkadaşlar (beşiktaş, azap20) girecekleri vakit şuraya mesaj atarlarsa online olmaya çalışırım. psn başında bekleyerek olacak gibi değil az giriyor bazı arkadaşlar :D
Mesaj tarihi:
Aiko said:

azap seninle bu aksam yapalım 11 gibi ? transfer patch i gelmeden bitirelim seninle maçları :)

yada gel şimdi yapalım hemen

aiko bakamadım mesajı attıktan sonra. saat 11 gibi online olmaya çalışıcam ben. sende gelirsen yaparız senle maçlarımızı en azından :D
Mesaj tarihi:
schalke 1-3 westham
schalke 2-1 west ham

mokokodan sora kendime gelemedim.duş almam lzm.ne kadar çok gol kaçırıyorum abi.jacabo da iyiki acemiymiş.adam ne biçim kontra atak oynuyor.
Mesaj tarihi:
Red said:

schalke 1-3 westham
schalke 2-1 west ham

mokokodan sora kendime gelemedim.duş almam lzm.ne kadar çok gol kaçırıyorum abi.jacabo da iyiki acemiymiş.adam ne biçim kontra atak oynuyor.

hah red.. sende aynı tuzağa düşmüşsün. ben de kolay maç olacak falan diye oynadım 1-1 berabere kalmıştım. ki benim golüm resmen saçmalıktı.. resmen yeniliyordum... adam baya oynuyor sonra acemiyim falan.. numaracı seniiiiii
Mesaj tarihi:
jacabo said:

attım sana msj ama gerı cevap vermedin :/

kusura bakma jacabo.. gördüm mesajını da.. red'e sözüm vardı.. o yüzden onunla maçlarımı aradan çıkardım.. yarın sabah yine erkenden işe gideceğim için bu akşamlık bu kadar benden =).. yarın da seninle yapalım ?
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe 4 - 1 West Ham
Fenerbahçe 4 - 0 West Ham

yannız ikinci maçtaki ilk golüm heralde fifada attığım en komik gollerden biriydi. ceza sahası içinde kazımla şut çektim. defans kesti, keserken kaleci de boşa atladı. sora top havalandı kaleci kalktı topa yetişmek için atladı ama yine boşa atladı :D güiza da klasını konuşturarak önündeki boş kaleye topu yuvarladı.
Mesaj tarihi:
benim bi dralnu kaldı bide sampdoria.yada dralnu sampdoria m :)

fener 2-1 schalke
fener 1-0 schalke

of cok kotu oynadım gerçekten.guiza cok gol kaçırdı ahahaha.40 yılda bi gol pozisyonu yakaladım onda da efsane şeyler oldu
Mesaj tarihi:
Red said:

shapsal seni finale saklıyorum

Red said:

shapsal,beşiktaştan yediğim 6 golun faturasını sana kesiyorum :)

Red said:

shapsal bugunluk kurtardın.hadi bfc2 oynuodun falan ama kaçış yok :).fenerbahçeyi istiyorum yani

Fenerbahçe 2 - 1 Schalke
Fenerbahçe 1 - 0 Schalke

fazla söze gerek var mı ?
  • Yeni Oluştur...