ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 dmz ile alakası olacağını sanmıyorum bu tarz problemlerin ama bilinmez tabi. ben şahsen NAT'ı komple kapattım online oyun oynarken direk bridge yapıyorum router'a. nat pat kafam ağrımıyor :D tabi bir tek ben girebiliyorum internete :D ps3 te varken pcde yok. pcde varken ps3 te yok. hehe. çok lazım olursa pppoe yapıyorum eski haline dönüyor. ilginizi çekerse "disable nat" falan diye aratın. nat kapalıyken de oluyorsa portlarla falan bi alakası yoktur emin olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hofirat olarak yeni uk psn aldım. Hazırlık maçı yapmak isteyen varsa eklesin, boş zamanlarımda yaparım hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 birazdan geleceğim var mı kimseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 schalke 4-2 napoli schalke 2-1 napoli gece yine girerim.hep gol attıktan hemen sora yedim ahaha fizban anadolu takımı taktiğiyle oynuyor.10 kişi defans.gol atabildiğime sevindim yani geçilmiyor defans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ahah bi macta 80 de bi macta 85 de cevirdi macı red. o finesse shotlar nedir yalnız. herkes ronaldinho red'in elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ahaha abi o defans olmasa daha atardım.shapsalın korkusu ztn plaselerim çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yalnız ikinci macta senin golden hemen sora santradan gol attığımda cok güldüm. güiza sevinci yapınca adam da ikinci golü atamadı tabi ilk yarının sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Maçlara gelecektim bugun, tam girdim fifaya löp diye kapandı ps3. Oyuna girince 2-3 dakika sonra kapanıyor, kırmızı ışık bile sönüyor, fişi cıkartıp takınca anca kırmızı ışık geri geliyor. Turnuvayı kaçırmayacağım şekilde 2-3 güne tamir edecek yer var mı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 fizban said: yalnız ikinci macta senin golden hemen sora santradan gol attığımda cok güldüm. güiza sevinci yapınca adam da ikinci golü atamadı tabi ilk yarının sonunda. abi okçu yaptın moralim bozuldu baya hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 dennis bence boşver.yarım kalcagına hiç girme.hemen tamir olmaz sanırım. gece girecek olan varmı maç yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ben giriom şimdi 5-10 dakka bakıncam gelirsen yaprız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bende gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 schalke 2-1 beşiktaş beşiktaş 6-1 schalke 6 ya bakmayın 2 den sora bıraktım.hani kaleci elle atarken onundeki rakibe atar ya.öyle attım adama.2-1 oldu sora küstüm :) ben atmıyorum öyle goller ama dikkat ettiyseniz.rakibe bir şans veriyorum bi tur dönüp :).neyse saglık olsun ama beşiktaş gerçekteki gibi değilmiş.bide schalkeye diyosunuz fazla iyi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Red said: schalke 2-1 beşiktaş beşiktaş 6-1 schalke 6 ya bakmayın 2 den sora bıraktım.hani kaleci elle atarken onundeki rakibe atar ya.öyle attım adama.2-1 oldu sora küstüm :) ben atmıyorum öyle goller ama dikkat ettiyseniz.rakibe bir şans veriyorum bi tur dönüp :).neyse saglık olsun ama beşiktaş gerçekteki gibi değilmiş.bide schalkeye diyosunuz fazla iyi diye schalke 2. maç adına yakışır bir sonuç aldı Schalke 06 haha :D bahaneler süpermiş yanlız 6-1lik maç için bıraktım falan :D oynamamış olsam maçı falan yicem ahaha. geçen turnuvada attığın golü bilmesem bi de harbi ayıp ettim diyecem o pozisyon için de.. her kaleci topu eliyle dikerken oyuncunu anormal hareketler yaparak önüne atıyordun. hatta öle bi gol bile atmıştın. :( cık cık cık cık.. beşiktaş'a gelince orta karar bi takım fifa da ama savunması iyi sayılır. schalkenin 82 81 falanken bütün defansı beşiktaşın 77 78lerde bu arada. karşılaştırılacak takımlar değil aslında da oynama şeklime de uygun denebilir bjk (çaktırmayın aslında gs çok daha uygun hehe.. süper yapmışlar az ağzım sulanmadı turnuva öncesi :D). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 abi degaj yaparken onunnde beklemek ayrı :).sonuçta adama carpıyo.da ben direk önününe attım.ya bahane değil herhalde joyistiki bırakmadım ama sinirlendim kendime ultra offensive falan yaptım.baktım defans okuz gibi kalabalık sende kontaradan sallayınca küstüm direk :).kontrollu oyuna devam etmek lzm.anadolu takımı sonuçta karşıdaki ahah maç hakkın değildi demiyorumda 6 tane yemem yani :). fifa 09 dan beri 2. defa falan 5 üzeri gol yedim:) ben maçı bırakmadıkça kimse bana 6 atamaz malesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ben 11 tane yedim boşver zevk almaya bakcan boyle durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ahahaha kendime gelmem için bi avarej takımıyla oynamam lzm. adam 24 puanla önde gidiyor.biraz laf söyleyin beşiktaşı şampiyon istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ben bilerek vercem maçları mesela beşiktaşa nasıl yenıyım kendı takımımı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 shapsal,beşiktaştan yediğim 6 golun faturasını sana kesiyorum :) bu arada bugun full time boşum istiyenle yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 aman federasyonu falan işin içine sokmayın da :D ztn dünkü maçta da hakem 12. adam gibiydi :D 2-3 kere top çarptı hahaha. komplo seziyorum... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ya hakem olayı buglı bence.fifa 09 da atlıyordu ustunden bu kadar çok çarpmıyodu.bunda her maç 2-3 defa carpıyor en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bu arada boş zamanım vardı lig tablosu hazırladım kimin kiminle maçları kaldıgını fılanda görelim rahatça diye sol sütun ev sahibi , üst taraf deplasman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 hah güzel olmuş eline sağlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 jacabo madem online sın tabloyu dolduralım biraz daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ya dusuyorum oynayamıyorumkı =) halledınce sorunumu doldurursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar