Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Fifa 2010 Paticik Champions Cup @PS3

fizban

Öne çıkan mesajlar

dmz ile alakası olacağını sanmıyorum bu tarz problemlerin ama bilinmez tabi. ben şahsen NAT'ı komple kapattım online oyun oynarken direk bridge yapıyorum router'a.

nat pat kafam ağrımıyor :D tabi bir tek ben girebiliyorum internete :D ps3 te varken pcde yok. pcde varken ps3 te yok. hehe. çok lazım olursa pppoe yapıyorum eski haline dönüyor.

ilginizi çekerse "disable nat" falan diye aratın. nat kapalıyken de oluyorsa portlarla falan bi alakası yoktur emin olabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Maçlara gelecektim bugun, tam girdim fifaya löp diye kapandı ps3. Oyuna girince 2-3 dakika sonra kapanıyor, kırmızı ışık bile sönüyor, fişi cıkartıp takınca anca kırmızı ışık geri geliyor. Turnuvayı kaçırmayacağım şekilde 2-3 güne tamir edecek yer var mı bunu?
Sosyal ağlarda paylaş

schalke 2-1 beşiktaş
beşiktaş 6-1 schalke

6 ya bakmayın 2 den sora bıraktım.hani kaleci elle atarken onundeki rakibe atar ya.öyle attım adama.2-1 oldu sora küstüm :)

ben atmıyorum öyle goller ama dikkat ettiyseniz.rakibe bir şans veriyorum bi tur dönüp :).neyse saglık olsun

ama beşiktaş gerçekteki gibi değilmiş.bide schalkeye diyosunuz fazla iyi diye
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

schalke 2-1 beşiktaş
beşiktaş 6-1 schalke

6 ya bakmayın 2 den sora bıraktım.hani kaleci elle atarken onundeki rakibe atar ya.öyle attım adama.2-1 oldu sora küstüm :)

ben atmıyorum öyle goller ama dikkat ettiyseniz.rakibe bir şans veriyorum bi tur dönüp :).neyse saglık olsun

ama beşiktaş gerçekteki gibi değilmiş.bide schalkeye diyosunuz fazla iyi diye

schalke 2. maç adına yakışır bir sonuç aldı Schalke 06 haha :D

bahaneler süpermiş yanlız 6-1lik maç için bıraktım falan :D oynamamış olsam maçı falan yicem ahaha.

geçen turnuvada attığın golü bilmesem bi de harbi ayıp ettim diyecem o pozisyon için de.. her kaleci topu eliyle dikerken oyuncunu anormal hareketler yaparak önüne atıyordun. hatta öle bi gol bile atmıştın. :( cık cık cık cık..

beşiktaş'a gelince orta karar bi takım fifa da ama savunması iyi sayılır. schalkenin 82 81 falanken bütün defansı beşiktaşın 77 78lerde bu arada. karşılaştırılacak takımlar değil aslında da oynama şeklime de uygun denebilir bjk (çaktırmayın aslında gs çok daha uygun hehe.. süper yapmışlar az ağzım sulanmadı turnuva öncesi :D).
Sosyal ağlarda paylaş

abi degaj yaparken onunnde beklemek ayrı :).sonuçta adama carpıyo.da ben direk önününe attım.ya bahane değil herhalde joyistiki bırakmadım ama sinirlendim kendime ultra offensive falan yaptım.baktım defans okuz gibi kalabalık sende kontaradan sallayınca küstüm direk :).kontrollu oyuna devam etmek lzm.anadolu takımı sonuçta karşıdaki ahah

maç hakkın değildi demiyorumda 6 tane yemem yani :).

fifa 09 dan beri 2. defa falan 5 üzeri gol yedim:)

ben maçı bırakmadıkça kimse bana 6 atamaz malesef :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...