Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 sanırım benim rakip upgrade etmişti ki bana da sordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 udinese 4 - 2 lazio udinese 8 - 1 lazio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 supremeallah said: udinese 4 - 2 lazio udinese 8 - 1 lazio öeh iyimiş. lazio güzel oynuyordu. nasıl yedi 8 gol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 heavy rain'de kaldı aklım, bide dış etken çoktu maçta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ne zaman bitiyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ajax 5 - 1 bjk ajax 0 - 3 bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 mokoko said: ajax 5 - 1 bjk ajax 0 - 3 bjk hah hocam ilk maç neydi öle ya. her şut gol oldu. daha maçın ilk dakikası orta kafa gol :S o freekick golü zaten ayrı bi harika. kurtaralım şutu diye barajı zıplattık, kaleci bi tarafa zıpladı kale bomboş sonra senin bi oyuncu geldi boş kaleye gol attı :S sonra kaleci kurtarır gibi yaptı bi topu içeri giriverdi.. hatta 4 tanesi baya garip gol oldu :D baya rezil bi maç oldu benim açımdan. ikinci maç onurumu kurtardım allahtan haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Anelor said: ne zaman bitiyo bu fizban gelip şu şu oyuncuları (samp.. öhüöm.. pari.. öheüöm...)attık turnuvadan az oynadıkları için dedikten 2-3 gün sonra bitecek. yoksa bitmeyecek :D bu arada lig tablosuna baktım. aiko ile kıyasıya bir mücadeleye girmişiz :D şampiyonluk maçını oynayacağız gibi birşey aiko ile. 2sini birden alırsa şampiyon olur %90. birini kurtarırsam garantiliyorum gibi bişi. çok heyejanlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konn said: heavy rain'de kaldı aklım, bide dış etken çoktu maçta :D net yalan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 galatasaray hic mac yapmamis onun yerine gecebilirim eger adam gelmicekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 oyunda çok feci bir bug buldum. Adı da Mario Gomez ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 güncelleyecem turnuvayı falan, 3 gündür bilgisayar başına geçmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bulunduğum yerde yurtdışı çıkışları bariz bir biçimde yok, listeye giremiyorum. fakat galatasaray, sampdoria ve psg dışındaki arkadaşlar maçları tamamlarlarsa bu ligi bitirelim. bir dahaki turnuvayı da direk grup maçlarından oluşacak şekilde yaparız, ve bu hafta cuma falan başlatırız. sen de ona katılırsın anelor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 o zaman benım sadece sanırsam lazio ile maçım kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hala skorlarını giremediğim maçlar: ajax 2 - 3 udinese ajax 2 - 3 udinese ajax 5 - 1 bjk ajax 0 - 3 bjk Fenerbahçe 4 - 1 West Ham Fenerbahçe 4 - 0 West Ham schalke 2-0 psg schalke 5-1 psg schalke 2-2 bolton shalke 4-0 bolton west ham 2 - 1 bolton west ham 1 - 1 bolton fener 2-1 schalke fener 1-0 schalke besiktas 4-3 lazio eargh çıldıracam, yurtdışısızlık kötü baya. lazio ile benim de eksik maçım var, ne zaman online olursun konn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 red diyorki: benim psg ve bolton maçlarımı girmiş fizban zaten tabloya.sadece fenerbahçe maçımı yazmadı.onun harici ben bide sampdroia ile maç yapmadım sadece bitti maçlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 benim de lazio bjk maçı vardı. bjk 4-3 lazio onu yazmamışın sanırım. ikincisini yapmadık hoş daha. satıcam zaten fifayı yakında. yapsak bitse şu maçlar. yarım kalıcak yoksa benimkiler. sputzke ve aiko ile yaparsam birşey kalmayacak sanırım benimde. yazarlarsa bu akşam falan yapsak ii olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bnm bolton,sampdoria,psg ve gs maçları var oynamadığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sanırım bütün skorları güncelledim. bolton ve lazio'ya çarşamba akşamına kadar vakit vereyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bolton 0 - 0 benfica benfica 5 - 0 bolton 3 4 gün oldu maçları yapalı. şu an ps3 ü açamıyorum azapla final maçına çıkıcaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 sen benfica diil miydin yahu ? 4. şuan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bu ne olm herkesi yeniyorum tek takımla ligin zevki çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ben henüz lazio(sputzke) ile 2. maçımı yapmadım ama ikiside 4-3 girilmiş. Sadece 1 tanesinin skoru o şekilde. 2 tane benfica(aiko), 1 tane lazio(sputzke) ile maçım var yani. onun dışında şampiyonluğu garantilemişim sanırım :D şampiyonluk maçına çıkıcam aiko ile hehehe... şampiyon beşiktaş!!! haha(anca oyunda.. asfd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 kalan macları tamamlayın da yeni sezona girişelim bence, aktif oyuncular fazla olmadığından lig bizi pek açmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 shapshal said: sen benfica diil miydin yahu ? 4. şuan ? ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar