mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 lazio 3 - 2 ajax lazio 1 - 2 ajax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 o zaman playoff usulü yapalım, 4erlikten gruplar olsun atıyorum. öyle olursa en azından oynamayanlar bile olsa bi şekilde turnuvayı devam ettirebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 direk eleme usulu turnuvadan gerisi bize uygun degil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 playoff ne kadar sevmesemde daha güzeldi çünkü play off ta süre koyup. gelmedin kardeşim elendin demek mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 zaman belirleyin maça çıkmayana hükmen 3-0 yenilmiş sayın işte aynı şey, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 mokoko said: lazio 3 - 2 ajax lazio 1 - 2 ajax yahu şu pandev 3 ay falan once transfer olmadı mı? hala ne arıo lazioda bu adam. butun golleri o attı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ben 4 saat kadar önce oynadım multi, pandev inter'deydi hatta golüm var hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ajax 2 - 3 udinese ajax 2 - 3 udinese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 DarKRideR said: ben 4 saat kadar önce oynadım multi, pandev inter'deydi hatta golüm var hehe arkadaş squad update yapmamış heralde. ranked da oynamadığı için squadda ne gözüküyorsa o :D zaten bizim turnuvalarda bi gün çaktırmadan yapıcam kalecinin bütün herşeyini 99, sonra kaleciyle çıkıp golü atıcam orta sahadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 kusura bakmayın cidden.. bu ara işlerin yoğunluğundan dolayı vakit ayıramıyorum fazla.. ne kadar devam etmek istesem de pek mümkün olmayacak gibi.. zaten daha önce oynadığım iki kişiye yenilmiştim.. kalan maçlarda da mağlup sayın beni.. ligden düşeyim =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ehah ben öyle kendi promu sokucaktım aikoyla yaptıımız maçta da baktım maçta her an herşey olabilir sokmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 var mı maç yapcak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 biz senle yaptık mı ya fenerbahçe benim takım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 yok yapmadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ok 10 dakkaya geliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 haydi nerelerdesin? 8 bucukta nba studyoyu izlicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 fb 4 - 1 ajax fb 3 - 1 ajax ya peki bnm takım 3.5 yıldız olmus transferlerden sora. nası olcak bu iş?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 abi yannız kazım gitti lan ühüh falan derken gökhan ünal 23142 kazım ediyomuş ya. herif hem hızlı hem de öküz gibi şut çekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 mokoko said: fb 4 - 1 ajax fb 3 - 1 ajax ya peki bnm takım 3.5 yıldız olmus transferlerden sora. nası olcak bu iş?? kötü olmuş ama turnuvanın sonuna yaklaştık idare et artık :D geçenki turnuvada direk 4.5 takımlarla 5 lere karşı yapıyorduk(kaldıki o 5lerin bazısı da 5.5 aslında ama öle bişi yok :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bi de üşenmedim saydım şimdi, bu son yaptığım maç dışında 12 maç yapmışım. 2 maçım yazılmamış yani. fizban bi kontrol edebilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Unranked yollarsanız maçı, kadrolar olmuyor. Dolayısıyla Pandev de Lazio'da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 update squads demek lazım oyunun menüsünden. anca öyle update oluyor squad unranked için. sanırım normal head to head yaptıktan sonrada aynı işlemi yapıyor ama denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ben head to head'de maça girerken sordu 'güncelleyek mi abi?' diye ki 10 saniyede güncelleyip maça girdim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 yalnız turnuvaya katılan adamlardan daha aktifim ya şu konuda üzülüyorum bazen asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 evet update squads demek lazım, sormayabiliyor da bazen update edelim mi diye. onun dışında ranked/unranked birşey değiştirmiyor, zira bugün takımımda hem prom hem gökhan ünal vardı unrankedde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar