Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Fifa 2010 Paticik Champions Cup @PS3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bi türlü istediğim duruma gelmedi oyun.pozisyonum yok yani :)

beinm bi maçım kaldı.şampiyonluk şansım yok ahah

ha bidahaki turnuva galatasarayım.şimdiden söyliyim.güzelim takım güme gitti turnuvada :).en azından gs ruhunu yansıtırım
Mesaj tarihi:
ahah azapın hakkını yememek lazım ya iyi oynadı gayet adam, futbol oynadı yani.
önceki turnuvalarda açıkçası karşıdaki oyuncuyu baydırması dışında çok bi ekstrası yok diye düşünüyodum ama bildiği takım gelince adam iyi yanılttı beni :D
Mesaj tarihi:
update gelmiş bu arada. takımlarınıza bakın bakalım. beşiktaş ta zerre değişiklik yok anladığım kadarıyla. nihat hala 80. belki üzülmez belki 72 falan olur diyordum o kadar koşturuyor ama hiç dokunmamışlar anladığım kadarıyla.

galatasaray güçsüzleşmiş gibi geldi (jo 76 falan sanırım) ama baroş falan geri koyunca aynıdır heralde statlar. fenerbahçe de ne değişiklik var bilmiyorum ama genel ofans defans orta saha ratingleri türkiyedeki en güçlü takım yapıyor onu şu an. çekin bakın işte :D
Mesaj tarihi:
gs nin hucumu çok iyi.geçen h2h de atletico geldi bende gs seçtim maç yaptık.kanser oldum yani servet le agueroya yetişicem die

2-2 bitti maç :).ama elano keita baros deli gibiler
Mesaj tarihi:
yalan mı oldu bizim turnuva ya.. sürekli açamıyorum aleti zaten. girip baktığımda da hep maç yaptığım kişiler online :( bitirsek şunu da kurtulsak. lig çok açmadı bence.
Mesaj tarihi:
lig güzel oluyor bence.ama online olamıcakların katılmaması lzm

yani 6-7 kişi falan yapmamız lzm ligi.sürekli bittikçe yapcaz bittikçe yapcaz.
Mesaj tarihi:
sputzke ile bir maçı yapabildik.

Beşiktaş 4 - 3 Lazio

daha ilk geldiği pozisyonda golü yedim ama sonra 4-1 e kadar getirdim durumu ilk yarıda. ikinci yarı lazio canavarlaştı biraz pas bilem yapamadım. 4-3 e kadar oyun geldi ama vermedim :D yine de çok çekişmeli oldu.
  • Yeni Oluştur...