Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 abi bi türlü istediğim duruma gelmedi oyun.pozisyonum yok yani :) beinm bi maçım kaldı.şampiyonluk şansım yok ahah ha bidahaki turnuva galatasarayım.şimdiden söyliyim.güzelim takım güme gitti turnuvada :).en azından gs ruhunu yansıtırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 azap malı götürdü zaten ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 abi azap ztn 2. gün 30 puan yapmıstı.bi ben yendim adamı.kimsede cıkıp yenemedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bi dahaki turnuvaya ananızı aglatmaya geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ben bi dahaki turnuvada her maç öncesi duş alıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Anelor said: bi dahaki turnuvaya ananızı aglatmaya geliyorum şu turnuva boyunca bu tarz konuşmalar yapan herkes patladı! aman diyim.. dikkat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 beni baskalarıyla karıştırma azap ben aglatırım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 azap olurum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 hah iyi quote edilcek postlar çıktı bi dahaki turnuva için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ahah azapın hakkını yememek lazım ya iyi oynadı gayet adam, futbol oynadı yani. önceki turnuvalarda açıkçası karşıdaki oyuncuyu baydırması dışında çok bi ekstrası yok diye düşünüyodum ama bildiği takım gelince adam iyi yanılttı beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 mert ama ben daha iyiyim dimi hadi soylede kapansin bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 KR@LSIN K3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 update gelmiş bu arada. takımlarınıza bakın bakalım. beşiktaş ta zerre değişiklik yok anladığım kadarıyla. nihat hala 80. belki üzülmez belki 72 falan olur diyordum o kadar koşturuyor ama hiç dokunmamışlar anladığım kadarıyla. galatasaray güçsüzleşmiş gibi geldi (jo 76 falan sanırım) ama baroş falan geri koyunca aynıdır heralde statlar. fenerbahçe de ne değişiklik var bilmiyorum ama genel ofans defans orta saha ratingleri türkiyedeki en güçlü takım yapıyor onu şu an. çekin bakın işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 gs nin hucumu çok iyi.geçen h2h de atletico geldi bende gs seçtim maç yaptık.kanser oldum yani servet le agueroya yetişicem die 2-2 bitti maç :).ama elano keita baros deli gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 gs 10 numara olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 gio esiyo sol acikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yalan mı oldu bizim turnuva ya.. sürekli açamıyorum aleti zaten. girip baktığımda da hep maç yaptığım kişiler online :( bitirsek şunu da kurtulsak. lig çok açmadı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bende ya son 3 kısı fılan kaldı yapmadıgım bulamıyorum onlarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 rendell ve aiko ile yapıcam ben bi yakalarsam gerisinden umudu kestim zaten. 2 hafta falan oldu sanırım başlayalı 3-4 maç bile yapmamış kişiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 lig güzel oluyor bence.ama online olamıcakların katılmaması lzm yani 6-7 kişi falan yapmamız lzm ligi.sürekli bittikçe yapcaz bittikçe yapcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 sputzke ile bir maçı yapabildik. Beşiktaş 4 - 3 Lazio daha ilk geldiği pozisyonda golü yedim ama sonra 4-1 e kadar getirdim durumu ilk yarıda. ikinci yarı lazio canavarlaştı biraz pas bilem yapamadım. 4-3 e kadar oyun geldi ama vermedim :D yine de çok çekişmeli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ben de piyasada pek görünmeyen kimseyle maç yapamadım henüz. bu arada gs ms denmiş de en büyük fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bence bitmesini beklemeden yeni bir lig daha az kişiyle ya da turnuva acilabilir cunku gidisat bitecek gibi durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bana da öyle geliyor. bu pazara kadar bekleyelim, sonra yeni lig açarız. fakat katılım az olduğu sürece lig açmanın da pek anlamı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 var mı oynicak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar