Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 napae said: Ya şu fakir zengin geyiklerini hiç sevmiyorum ben ya. aynen ben de sevmiyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 üzülme sana da çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Kendi arkadaşlarımız arasında dönüyo bazen bu muhabbetler tabi ki de forumda yapmayalım arkadaşlar lüffen. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 5 cmlik küp şeklinde kesilmiş gerdan etini 1 litre kırmızı şarapta 15 dk bekletin sonrasında etleri çıkartın ayçiçek yağında 10 dk sote edin sonrasında şaraba geri koyun ve 1 bucuk saat boyunca içinde pırasa,havuç,soğan tane karabiber çeyrek defne yaprağı ile kaynatın kaynadıkdan sonra tereyağ ve unu karıştırın toplamda 120 gr falan etsin 60 tere 60 un olarak bunu ekleyin yavaşça ve yedirin tuz türüf mantarı yağı balsamic sirke 12 tur karabiber atın içine sote edilmiş mantar ve arpacık soğanı ekleyin 20 dk daha kaynatın adıda boeuf bourguignon öyle dedi şef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 biz bikere gidip çingene mahallesinden 3-5 fakir toplayalım eğlence olsun diye viskilerimizi içerken yakalım diye geyik yapmıştık, bir kız arkadaşımız ağlaayıp bize çeşitli hakaretler edip bir hışımla gitmişti.Biz de böyle 5 dk birbirimize donuk bir ifadeyle bakmıştık.O günden beri yapmıyorum şahsen. Kızın ailesinde fakir falan vardı herhalde... edit: şakaydı,küçüktük,kafamız güzeldi,kötü bir niyetimiz yoktu. shield wall açalım da ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 @adamınbiri Ne diyosun lan sdjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 adamınbiri said: boeuf bourguignon türüf mantarı yagı sorun oldu yapıcaktım tam yedin mi sen güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 aa benim hatun yapıyor aln bunu.. hoş o daha çok alman mutfağı ve soslarını çok iyi biliyor olum zöledim lan gelsin yemek yapsın bana mc donalds a talimim şurada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 de türüf mantarı yağı yok sadece yapılış şekli itibariyle benzetiyorum galibam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Fistan said: adamınbiri said: boeuf bourguignon türüf mantarı yagı sorun oldu yapıcaktım tam yedin mi sen güzel mi? bugün yaptık yedik çok güzel oldu buram buram şarap kokuyo ama tadında hiç bi ağırlık yok mükemmel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bence güzel olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 türüf mantarı yagı cok mu aromatik bişi olmasa da olur gibime geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Fakir yakmak iyi fikirmiş de kokar leş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 nefret ederim fakir kokusundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 çamaşır suyu kokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Fistan said: türüf mantarı yagı cok mu aromatik bişi olmasa da olur gibime geldi çok aromatik değilde 70 gram'ı 90 liraya yakın olucan güzel oluyo :D korkudan koyamıyosun pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 araya fistanın mesajıgirince benimki bayaa anlam kazandı AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar