Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ulan


reddiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5 cmlik küp şeklinde kesilmiş gerdan etini
1 litre kırmızı şarapta 15 dk bekletin
sonrasında etleri çıkartın ayçiçek yağında 10 dk sote edin

sonrasında şaraba geri koyun ve 1 bucuk saat boyunca
içinde pırasa,havuç,soğan tane karabiber çeyrek defne yaprağı ile kaynatın
kaynadıkdan sonra

tereyağ ve unu karıştırın toplamda 120 gr falan etsin
60 tere
60 un olarak

bunu ekleyin yavaşça ve yedirin
tuz
türüf mantarı yağı
balsamic sirke
12 tur karabiber atın
içine sote edilmiş mantar ve arpacık soğanı ekleyin
20 dk daha kaynatın

adıda boeuf bourguignon

öyle dedi şef
Mesaj tarihi:
biz bikere gidip çingene mahallesinden 3-5 fakir toplayalım eğlence olsun diye viskilerimizi içerken yakalım diye geyik yapmıştık, bir kız arkadaşımız ağlaayıp bize çeşitli hakaretler edip bir hışımla gitmişti.Biz de böyle 5 dk birbirimize donuk bir ifadeyle bakmıştık.O günden beri yapmıyorum şahsen.

Kızın ailesinde fakir falan vardı herhalde...

edit: şakaydı,küçüktük,kafamız güzeldi,kötü bir niyetimiz yoktu.

shield wall açalım da ne olur ne olmaz.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

adamınbiri said:


boeuf bourguignon


türüf mantarı yagı sorun oldu
yapıcaktım tam

yedin mi sen güzel mi?



bugün yaptık yedik çok güzel oldu buram buram şarap kokuyo ama tadında hiç bi ağırlık yok mükemmel oldu
×
×
  • Yeni Oluştur...