kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 screwy said: ya mesajları cidden gozunuzle degil gotunuzle okuyosunuz ya da kasti olarak baska yere cekiyosunuz.. kapanabilirsin istersen forvete bile kosmassın bunu demiyoruz en azından ben demiyorum.. her kullanılan topun yavas kullanılması her darbe alan interlinin yerde kıvranması sora kenara cıkıp geri girmesi ki hani italyada aldıkları darbelerin yarısı bile degil darbeler.. hakemin calmadıgını gorunce ceza alanı icinde zıplayanı gorunce pufur pufur itmeler cekmeler.. ben bunlardan bahsediyorum.. yoksa isterse 11 kisiyi kale onune dizsin kime ne.. ayrıca yine burda hic kimse inter isini iyi yapmadı demiyo bunu izlemek istemiyoruz diyo.. neyse kolay gelsin lan olm barca olsa inter yerine aynısını barca yapar işte onu anlamadın sen aynı şeyi barcanında yapacağına adım gibi eminim süre geçirmek falan aklını kullanıp zaman geçirmektir bunu dünya kupası finalinde bile görürsün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Katılıyorum kermit. Şike olaylarıyla İtalya kalitesi çok düştü bence. O yüzden artık nefret ediyorum cidden. Bi Roma var beğendiğim. Inter'i sevmem, en nefret ettiğim takımlardan biridir Inter. Ama bu turda adamlar yargıladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ulan morinyo denen adam aynı adamlarla hem ofansif oynayıp barçayı 3-1 ezebilmiş hem deplasmanda 10 kişi kaldıktan sonra ofsayttan yenilen bi gol haricinde kusursuz defans futbolu oynatabilmiş hala bıkbık konuşuyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ahahaha resim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bi de şu adamın üstüne kaleci yok diyor gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Maç sonrası açıklamaları İngilizce yada Türkçe olarak okuyabileceğimiz bir site falan var mı ya? Çok istiyorum Mourinho ne demiş okumayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 tribünlere hareket çekmesi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yok lan bakmadan koydum vala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 maurinho türkiye'de tribünlere o şekilde koşsa ne olur çok merak ediorum. aslında meraka çok yer bırakmıo ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 O maç öncesi değil mi Doruk? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 tribünler önünde secdeye varır tabii ki. seveni severler seveni severler. morinyo da barçayı iyi sevdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 morinyooo morinyoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Aşkolsun böyle kıvırma çabaları falan sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hangi kıvırma çabası? bişi yazmadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 asdsafdg :D iyi geceler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ulan millet de bişi sanacak yine quotelayıp ayar verecek aklısıra. nilep link istedi ben de fotoğrafları aldığım yerde gördüğüm linki verdim ama açıp okumamıştım meğer maç öncesi açıklamalarmış şimdi dağılabilirsiniz. bi de morinyo adam değil. inter takım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 şu maç alt nasıl biter arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 inter kötü oynayıp defans yaptı diyenlere: ya napacağdı? kendi evinde 3-1 kazanmışsın, dk. 30 olmuş 10 kişisin. barcelona rakip ceza sahasına giremedi bile. bir tek messi'nin şutunu cesar innanılmaz çıkardı ve maç orada koptu adeta. bunun dışında bojan'ın pozisyonu ve gol var, başka da "ah bu gol nasıl kaçtı" diyebileceğimiz pozisyon yok. karşında dünyanın gelmiş geçmiş en iyi pas yapan takımlarından birisi varken, messi varken, skor avantajın varken yapılacak tek şey defanstır. ama işte kapanmışken de böyle kapanacaksın, rakibi ceza sahasına yaklaştırmayacaksın. barcelona yüzde 72 topla oynadı ama iki kez ceza sahasından şut atabildi. daha fazla şut atsa zaten tur atlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Öeh be Inter tarih böyle catenaccio görmedi:)... Yok yani,ben savunmuyorum şu futbolu kimse kusura bakmasın,ne Barça'yı tutarım,ne Inter'i,ama şu Inter'in oynadığı top filan değil... Dakika 73,Inter 59 pas Barcelona 453 pastaydı... Mourinho kazanmasını bildi,bu yüzden büyük teknik direktör dedik,ama Inter iyi mi oynadı hayır,resmen futbolu öldürdü,defans futbolu oynamak kale önüne 9 kişi dizilmek değildir benim görüşüm,Inter resmen top mop oynamadı,bu kadar düşmemeli bence bir takım,90 dakikada 70 pası göremeyen bir takım bu düzeyde,savunulacak bir yanı yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 elense miydi adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 defans yapacaksan da böyle yapıcaksın ama yani. ceza sahasına her atılan topu kestiler. o son pası bir türlü atamadı barca. gayet iyi çalışmışlar. 10 kişi kalmışsın önünde 60 dakika var. asıl cıkıp acık oynasa elense salaklık olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Sotto said: Öeh be Inter tarih böyle catenaccio görmedi:)... Yok yani,ben savunmuyorum şu futbolu kimse kusura bakmasın,ne Barça'yı tutarım,ne Inter'i,ama şu Inter'in oynadığı top filan değil... Dakika 73,Inter 59 pas Barcelona 453 pastaydı... Mourinho kazanmasını bildi,bu yüzden büyük teknik direktör dedik,ama Inter iyi mi oynadı hayır,resmen futbolu öldürdü,defans futbolu oynamak kale önüne 9 kişi dizilmek değildir benim görüşüm,Inter resmen top mop oynamadı,bu kadar düşmemeli bence bir takım,90 dakikada 70 pası göremeyen bir takım bu düzeyde,savunulacak bir yanı yok.. defans futbolu oynamak böyle degildir demişsin de, bence defans futbolu oynamak böyledir. mal gibi kapanmaktansa, adam gibi kapandılar ve ceza sahasına giremedi barcelona. demin de ekşi'de biri yazmış onu da diyeyim; arsene wengere açık futbol oynadı diye futbolu mu kurtardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Inter taraftarı olmadğım için beni ilgilendirmiyor,dışarıdan görüşüm,rezilleri oynadılar bu kadar... Hep eleştirirdim Chelsea'yi defans futbolu yüzünden diye de onlar bile bu kadar düşmemişti,Şampiyonlar Ligi yarı finalinde bir takımın 60-70 pas yapmasının ne 10 kişi kalmakla,ne ilk maçı 3-1 kazanmakla bir alakası yok... Hakem 2.golü verebilirdi,o zaman Inter rezil olup elenmiş olacaktı,bana göre şanslıydılar öyle diyim,tuttu bu sefer,başka bir gün bu taktik tutmaz demek istediğim o yani... Yani ortada müthiş bir defans futbolu,veya bir anlayış göremedim ben... Defans futbolu derken,ortada bir anlayış bir taktik yoktu bence sahada,ne bir pres,ne birşey,defans yapmak sadece kale önüne 9 kişi dizilmek midir benim dediğim o... X bir takım da bunu yapabilir,Inter'in tek avantajı iyi defans oyuncularına sahip olması,ve bügun bunun tutması,yani yarı sahadan çıkamayan,top tutamayan bir takımın bırak defansif futbolu,futbol oynadığını söylemek benim mantığıma göre güç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bu maçlar 180 dakika ama ilk maçta da 3:1 i yakalayabildiklerine göre haketmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar