Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 2010

Mille

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

Red said:

şakacısın baya.ama komik değil

bir beşiktalı gibi aglıyorum ama hkaem interi harcamak istiyor.maç interın hakkı.ve finale çıkar ztn :)

abi tur tamam da MAÇ İNTERİN HAKKI değil yuh artık ::o

Barcelona net pozisyona girdi mi? hayır. Böyle direği yalayan yada direkten dönen şutlar var mı? Hayır. Sadece uzaktan bi düzgün şut var, o da zaten iyi bi kurtarışla savuşturuldu. Barcelona gibi takım gol pozisyonuna giremiyorsa, İnter harika savunma yapıyordur ve turu geçmeyi hak ediyordur
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

goldbären said:

Red said:

bir beşiktalı gibi aglıyorum ama hkaem interi harcamak istiyor.maç interın hakkı.ve finale çıkar ztn :)

Barcelona net pozisyona girdi mi? hayır. Böyle direği yalayan yada direkten dönen şutlar var mı? Hayır. Sadece uzaktan bi düzgün şut var, o da zaten iyi bi kurtarışla savuşturuldu. Barcelona gibi takım gol pozisyonuna giremiyorsa, İnter harika savunma yapıyordur ve turu geçmeyi hak ediyordur

Messi'nin şutu kuş mu geçiyo sandın sen? Kaleci dokunduğu halde kaleyi yaladı
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

goldbären said:

Red said:

ee ben ne demişim led zeplincim, tur tamam ama maç interin hakkı demeyin demişim.
Sosyal ağlarda paylaş

bu maç guardiola-mourinho maçı olacaktı

guardiola nın sahaya sür herkesi ztn messi gider gol atar mantıgını gorduk

b planı yok hakkaten.salak salak top çevirio koca barcelona

ibrahimovic hiç bşi yapmasada o adamın özellği bu.çıkar atar bi tane enteresan gol

ztn defansına kalecine top gelmiyor.cıkar defanstan bi adam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...