kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi allah belasını versin bu ilker yasinin yine o şerefsiz sunuyo ya şaka gibi abi bi insan maç sunarken niye bu kadar aptal olabilir. samuel ve lucioya orta saha oyuncusu dedi. ve yanındaki köylü kim bu adamın. salak salak yorumlar yapan. kendi gibi bi adam bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Red said: hakem çok kötü kırmızı kart yanlıstı.orda bi darbe yok yani.adam iyi rol yaptı attırdı adamı golden önce şınayderin net ofsayt olmayan pozisyonuna ofsayt verdiler chivu nun hareketi kartlık değildi. tek dogru kart julio cesarındı.ztn adam messinin şutunu cıkardı maçı çevirdi inter hakeme ragmen eler bence abi sdf sdf sen hangi maçı izliyosun. chivu kartlık değilse ben de ne olayım. adam kendini yalandan attı, faul dandikti ama adamın yüzüne kibarca da olsa koymazsın elini öyle. bkz ernst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 mottanın ilk kart dogruda.abi yapmayın kırmızı kart nasıl dogru. dunya kupasında hakan unsalın attıgı topa yerde kıvranan cafuydu sanırım rivaldo muydu.onun gibi bişi buda adam elini koymuyor abi.biskets resmen adamın eline suratını koyup yere atlıyor.yapmayın etmeyin.faul verdin diyelim kart nedir chivunun pozisyonu da kart değil.topa mudahale bu tarz kararları etkiler ya.direk adama girmekle topa girmek aynı şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 DEMEK BUNDAN GSLİLERİ SEVMİYOLAR BU FORUMDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bide chivuya direk kırmızımı verdi 2. sarıdanmı verdi ben orasını anlamadım bide evet şınayderin o poziysyonu ofsayt değildi. bide barca seyircisi gerçekten hakemi etkileme işini bilmiyo lol sansiroyu yıkıyodu taraftarla. burdakiler kız gibi uuuu diyolar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ona bir şey demiyoruz, chivu nun sarı doğru diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 motta sorumsuz ya. 2 sarı kartta doğruydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 sen ki ariflerle büyümüş bir nesilsin kendini yere atmak nedir bilirsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yani mottanın yediği kart yaptıgı hareketten değil bisketsin piçliğinden.hakem eve gidip izleyince vay göt kendini atmıs dicektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abarttın ama sen de. gayet arkasına bakıp elini koydu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kermit said: abi allah belasını versin bu ilker yasinin yine o şerefsiz sunuyo ya şaka gibi abi bi insan maç sunarken niye bu kadar aptal olabilir. samuel ve lucioya orta saha oyuncusu dedi. ve yanındaki köylü kim bu adamın. salak salak yorumlar yapan. kendi gibi bi adam bulmuşmaçın başında messi'ye messo ve barça'ya da barka dedi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ben de enseyi baya bi süre sıktı gibi gördüm yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 karttan sonraydı o ense olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Atılmıştı o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yanlız 20'lik bebe, çirkef motta'yı kendi oyununa düşürdü ahahahaa. bu inter kolay kolay gol yemez arkadaş, adamlar savunma yapmayı biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Sixoms said: diğerlerini bilmiyorum da chivu'nun hareketi bence de sarı kartlık değildi. faul var ama adam topa dokunmuş sonuçta. Abi topa müdahele edildiği halde çok ayak kırıldı. Hareket çok tehlikeliydi aynı zamanda devamıda Inter hayrınaa olmayacaktı. Belli messi kaleye yaklaşırsa indirin demiş hocaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Red said: inter hakeme ragmen eler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 2. sarıdanmı atıldı motta yoksa direk kırmızımı orda bi olay oldu bişi oldu göçremedim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Buddha said: Sixoms said: diğerlerini bilmiyorum da chivu'nun hareketi bence de sarı kartlık değildi. faul var ama adam topa dokunmuş sonuçta. Abi topa müdahele edildiği halde çok ayak kırıldı. Hareket çok tehlikeliydi aynı zamanda devamıda Inter hayrınaa olmayacaktı. Belli messi kaleye yaklaşırsa indirin demiş hocaları. buddha (tu) hakemin gözünün önündeydi alenen kaçrıacağını sanmam onu, panikle indirdi işte çivu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 şakacısın baya.ama komik değil bir beşiktalı gibi aglıyorum ama hkaem interi harcamak istiyor.maç interın hakkı.ve finale çıkar ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kermit said: 2. sarıdanmı atıldı motta yoksa direk kırmızımı orda bi olay oldu bişi oldu göçremedim ben ya münih > lyon demiş ikinci sarıyı gördü o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Red said: şakacısın baya.ama komik değil bir beşiktalı gibi aglıyorum ama hkaem interi harcamak istiyor.maç interın hakkı.ve finale çıkar ztn :) abi tur tamam da MAÇ İNTERİN HAKKI değil yuh artık ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 maxvell girerse sol tarafı kullanabilir barça ama gabriel milito kardeşini iyi marke ediyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Buddha said: Sixoms said: diğerlerini bilmiyorum da chivu'nun hareketi bence de sarı kartlık değildi. faul var ama adam topa dokunmuş sonuçta. Abi topa müdahele edildiği halde çok ayak kırıldı. Hareket çok tehlikeliydi aynı zamanda devamıda Inter hayrınaa olmayacaktı. Belli messi kaleye yaklaşırsa indirin demiş hocaları. Adam topa bakıp kaydı, messi geliyo indiriyim diye değil. Böyle pozisyon da ayak kırılmaz zaten tabanı messi'nin tabanının altındaydı. Ayağın yan tarafı değdi, evet faul var ama topa dokunmasından belli zaten amacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kusura bkamayında barcelona napıyor ki.ilk 45 dakka naptı bir tek şut var onuda julio baya iyi çıkardı havaya pas.barçanın futbolu sıktı artık.bak adam paşalar gibi kapatıyor alanı.öyle kendi çapında pas yapıyorsun 10 kişiye bile 3-1 almıslar ilk maçı.inter napcaktı bence su oyunlarıyla beraberliği hak ettiler.çok iyi savunuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar