Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 deplasmanda ilk yarı golleri atamazsa barca turu inter geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ilk yarıda militonun kaçırdığı bi pozisyon daha var. morinho vurun valdese kaleye alır her türlü demiş ama orda içeri çevirse milito 4-1 olurdu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kaldı bayernle hamburg sonra gelsin dürümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 deplasmanda üçpuan çok mühim tabi takımca artık önümüzdeki maçlara konsantre olacağız. hakemin adil bir yönetim sergilediğine inanıyorum. önemli olan bizim inanmamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 üzülerek söylüyorumki yarın bayern maçı alamaz lyonun kadrosu küçümsenecek bi kadro değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kermit said: Holy said: barça hep yakın press'e karşı oynuyodu, bu sefer interliler ayağa basmadı, kontrollü bir şekilde önlerinde durdular ve barça afalladı. benim teorim budur. klasik italyan oyunu oynadı inter. adamını bekledi. bastı. topu aldı. boşluğu buldu golünü attı. abi klasik italyan oyunu ile barca elenebilir mi sence ? Bence italyan takımı evinde zor kaybeder mantıgından dolayı değil tamamen mourinho dehası kitledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 abi sneijder de %100lük pozisyon kaçırdı 3-1den sonra. maçın en net pozisyonlarından biriydi yani dizine mi ne çarptı auta gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Estel_Anorien said: deplasmanda üçpuan çok mühim tabi takımca artık önümüzdeki maçlara konsantre olacağız. hakemin adil bir yönetim sergilediğine inanıyorum. önemli olan bizim inanmamız. git başka yerde kas postunu lan futboldan anlamıyonda bu kadar belli etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 hele o voleyi kaçırmasaydı morinyo tam süper olcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bayern rahat eler ama yarın napar beraberlik diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kermit said: üzülerek söylüyorumki yarın bayern maçı alamaz lyonun kadrosu küçümsenecek bi kadro değil.her sene böyle hayaller kuruluyor abi, lyon bi iki maç imba oynayınca hemen heleloy lyon geliyo oluyo, sonra şamarı yiyip oturuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 nerde o eski lyonlar? fransa ligi de çok bozdu canım. eskiden gol atana cumhuriyet altını takıyorlardı. şimdi kriz ekonomi kötü tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 tellos said: kermit said: Holy said: barça hep yakın press'e karşı oynuyodu, bu sefer interliler ayağa basmadı, kontrollü bir şekilde önlerinde durdular ve barça afalladı. benim teorim budur. klasik italyan oyunu oynadı inter. adamını bekledi. bastı. topu aldı. boşluğu buldu golünü attı. abi klasik italyan oyunu ile barca elenebilir mi sence ? Bence italyan takımı evinde zor kaybeder mantıgından dolayı değil tamamen mourinho dehası kitledi oda var tabi sonuçta karşında senelerdir çelsi ile sürekli karşı karşıya geldiğin bi takım var. gruptada karşılaştın morinho kafasını kullanıp nası kesiceni bildi. ama dediğim gibi barçanın gelmesini bekleyip hızlı çıkıp attılar golünü. 3 golde kontradan geldi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 4 tane çakar yine barça evinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 4 çakar 2 tane yer inter turlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 barça milanda beş evde onbeş atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 20 bile atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 DoruK said: kermit said: üzülerek söylüyorumki yarın bayern maçı alamaz lyonun kadrosu küçümsenecek bi kadro değil.her sene böyle hayaller kuruluyor abi, lyon bi iki maç imba oynayınca hemen heleloy lyon geliyo oluyo, sonra şamarı yiyip oturuyolar. her sene hayal falan kurdukları yok kadrosuna bakarsan çok geniş bi kadrosu ve aşırı derecede yetenekli oyuncuları var münihe göre. münihin oturmuş bi kadrosu var ve yedeklerine bakınca pek bişi göremiyosunda. ribery ve roben takımı götürüyo. olic bişiler yaparsa bazı maçlar yapıyo gerisi boş. gomez daha öncede dediğim gibi verilen o kadar paranın şöpe atılması. lyonda en beğendiğim oyunculardan birisi bastos var. lopez, gomis, govou, makoun,toulalan, pjanic , cissokho. tamamen genç bi takım. saydığım adamlardan en yaşlısı govou 30 yaşında diğerleri max 26 yaşında. hızlı futbol oynuyor. kanatları elinde tutarsa yarın münihi üzecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 neyse zaten ben çeyrek final maçlarından önce bile inter lyon yada munihin final oynamasını istediğimi söylemiştim. 2 takımım garanti biriside barçaya evinde top oynatmayıp 3-1 ile baya bi yaklaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 lyon ilk11 kalitesi bakımından münihle yarışamaz. ayrıca iki maçtan birinde müllerden gol bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 saydığın adamların tamamı 2 kanatta sahaya çıksa (beşiktaşın defansları gibi) robben-ribery ikilisi kadar etkili olamazlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 münihi taşıyan sadece 2 3 oyuncu varken lyon takım olarak baya iyi. o yüzden ben lyon diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 lahm van bommel sweinsteiger ribery robben olic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Rewendor said: saydığın adamların tamamı 2 kanatta sahaya çıksa (beşiktaşın defansları gibi) robben-ribery ikilisi kadar etkili olamazlar ama bende diyorumki işte munihi sadece roben ve ribery ayakta tutuyo. eğerki onlara bi çözüm bulabilirse(ki salak değildir umarım teknik adamları) gayette net bi maç olur lyon için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Fistan said: lahm van bommel sweinsteiger ribery robben olic işte artık öyle değil maçlarda özcan artık sadece roben ve ribery üstüne kurulu bi münih var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar