DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 3-1 inter için iyi skor barzo bastırmıyo bastırsa 1 tane daha yiyecek kontradan bikaç tehlikeli topla anlaşıldı. 2.35 de iyi oran dsfsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 militoda çıktı balotelli girdi puyol kırmızı görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ahahahah barça top yapamıyo lan. balotelli zenci dalgası geçti demin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 barzo tehlikeli yerden hemen kullanmaya kalktı hakem durdurdu dsfsd illa kaleye attırcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 barça iyi gelmeye başladı yalnız pikenin de servetvari atağa katılımları çoğaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ikinci maça alt oynayabilirsiniz şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ZAAAAA dani alves arif erdemlik yapmaya kalktı hakem yemedi. barça çirkefe yatıyor şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 yalnız bizim hakemimize laf edenler şu hakemi de izlesin bi zahmet. barça gol atamaz mı oynamış nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 hahaha sneijder iyi keklemiş ama pozisyonda :D pique saçmalamasa bıraksa 3-2 idi şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ULAN SNEIJDER KAÇAR MI O EKMEĞİMİZLE OYNUOSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Holy said: yalnız bizim hakemimize laf edenler şu hakemi de izlesin bi zahmet. barça gol atamaz mı oynamış nedir AĞLAMA LAN HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 julio cesar inanılmaz oynuyor ama deminki frikik kurtarışı da süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ulan pike de dünyaları kaçırıyo haa servetin ispanyol şubesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 maçta en çok gol kaçıran pique yalnız şaka gibi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kermit said: Holy said: yalnız bizim hakemimize laf edenler şu hakemi de izlesin bi zahmet. barça gol atamaz mı oynamış nedir AĞLAMA LAN HAHAHAolm ben barçayı sevmememe rağmen inanılmaz sinir oldum hakeme ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ulan neye penaltı çalıcaksın hakeeeeem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 alves sabrileşti iyice. barçanın geri 4lüsü galatasaraydan esinlenmiş bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Holy said: kermit said: Holy said: yalnız bizim hakemimize laf edenler şu hakemi de izlesin bi zahmet. barça gol atamaz mı oynamış nedir AĞLAMA LAN HAHAHAolm ben barçayı sevmememe rağmen inanılmaz sinir oldum hakeme ahah sorsaydın bana intere oyna derdim. gitti bütün paran sus haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 asfagaf veriym şifremi bak hayatta oynamam barçaya ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 maç hangi kanalda var la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 skysport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 öyle bi kanalı izlemek için çanağımızın hangi boy olması lazım? dijitırt da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Estel_Anorien said: maç hangi kanalda var la? dsmartta zengin kanalı zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 pique her topa atlayıp baltaladı atakları yalnız. gene girdi araya filan saçma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar