Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Kızı döv çocuğu bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 o zaman buyse herşey gönlünce olsun ama olmazsa açacağın topic "kızdan ayrıldım" vs. yerine meriçi dövdüm olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 şimdi bir meriç için en sinir bozucu şey kızın erkek arkadaşının tepki koymamasıdır.Meriç yaşam enerjisini bu durumdan alır.Tek amacı Boşver Merve, istemiyosa görüşmeyelim benim için sorun değil.Birgün beni tanırsa rahat rahat görüşürüz cümlesini kullanmaktır.Ona bunu kullandırtmassan, arada ufak ufak rahatsız olduğunu şakayla karışık söylemeye devam edersen meriç kaybeder. Dikkat et, Meriçler çok kuvvetlidir. Allah yar ve yardımcın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sipeyskeyk said: Meriç yaşam enerjisini bu durumdan alır.Tek amacı Boşver Merve, istemiyosa görüşmeyelim benim için sorun değil.Birgün beni tanırsa rahat rahat görüşürüz cümlesini kullanmaktır. AHAHHAHAAHHAAHEAHEHAE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi.. onun yerine kızların meriç bulma ihtiyacını ortadan kaldırsanız? hani birinin yanında neden meriç olru ki? nedne bir meriçi yanında tutar? kadın dediğin biri meriçlik yaptımı "sana soran oldu mu?" ya da bu tarz bir teppki ortaya koymayı bilmeli ama kızın o tepkiyi verebilmesi için erkeğinde merçsiz bir dünyanın altyapısını kurmalı ha bunlara rağmen kzı aynında meriç taşıyorsa yok abi o ilişkiden hatır gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 (tu):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 daylan baydın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ahahah cidden adama saldırdıkça güçleniyor. saldırmayacam bakalım dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 BabacumMostors said: "sana soran oldu mu?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kızı bırak, çocukla birlikte ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ona kucuk surprizler yap ve mericle evlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 babacum çok haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 BabacumMostors said: abi.. onun yerine kızların meriç bulma ihtiyacını ortadan kaldırsanız? hani birinin yanında neden meriç olru ki? nedne bir meriçi yanında tutar? kadın dediğin biri meriçlik yaptımı "sana soran oldu mu?" ya da bu tarz bir teppki ortaya koymayı bilmeli ama kızın o tepkiyi verebilmesi için erkeğinde merçsiz bir dünyanın altyapısını kurmalı ha bunlara rağmen kzı aynında meriç taşıyorsa yok abi o ilişkiden hatır gelmez abi uzaktasın her zaman yanında olamıyorsun. diyelim aynı şehir aynı okulda olmayabilirsin. bu kızın da arkadaşa sosyalleşmeye ihtiyacı var. ki kızların birbirileriyle arkadaşlıkları forum düzeyinde "cnmmmm" la kalıyor malum. arkadan bir birlerinin kuyusu kazıyorlar. meydan meriçlere kalıyor o zamanda. meriçlerle yaşamayı öğrenmemiz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 O çocuğa sakın o çocuk seni haketmiyo bana göre cümlesini kurmasına izin verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hadi göreyim seni koçum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Dartanian said: O çocuğa sakın o çocuk seni haketmiyo bana göre cümlesini kurmasına izin verme! bunun için uğraşıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Dartanian said: O çocuğa sakın o çocuk seni haketmiyo bana göre cümlesini kurmasına izin verme! haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Fistan said: Arma said: Senin o tarif ettiğin Meriç olmuyor. Yavş...... Neyse. yavşak oluyor cok dogru sölemişsin de yavşak yazmak niye zoruna gitti ya* yavşak işte bildiğin yavşak yavşak yav O kadar tiksindim ki o yavşaklardan gerisini getirmek istemedim. Delikanlı gibi iki dakka adam olamayan yavşaklar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Buyse said: gaza geldim sakın Meriçin ekmeğine yağ sürme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Meriç meriçliğinin gerektirdiği her türlü şeyi yapacak. Kızda iş bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 paspatur said: Buyse said: gaza geldim sakın Meriçin ekmeğine yağ sürme yok iyi anlamda gaza geldim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bence bu yarisi meric kazanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 tanrı bizi meriçlerden korusun amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 arasında mesafe olan ilişkiler zaten hepten sorunlu.. hani araya mesafe girmesi dahilinde daha fazla emek vermek gerekiyor uzun mesafeli ilişkisini yürütebilen o kadar az isnan var ki hani aralarındaki o bağ yeteri kadar kuvvetli olmasa kesin sonu ayrılık o ilişkilerin zaten o kadar sağlak ilişkilerde kadın meriçe "hake!" çekeiliyor bu arada kadının da meriçi vardır.. ona da erkek "haske" çekmeli lan biz daha neyi konuşuyoruz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar