Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başımda meriç var

Buyse

Öne çıkan mesajlar

şimdi bir meriç için en sinir bozucu şey kızın erkek arkadaşının tepki koymamasıdır.Meriç yaşam enerjisini bu durumdan alır.Tek amacı Boşver Merve, istemiyosa görüşmeyelim benim için sorun değil.Birgün beni tanırsa rahat rahat görüşürüz cümlesini kullanmaktır.Ona bunu kullandırtmassan, arada ufak ufak rahatsız olduğunu şakayla karışık söylemeye devam edersen meriç kaybeder.

Dikkat et,
Meriçler çok kuvvetlidir.

Allah yar ve yardımcın olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

abi.. onun yerine kızların meriç bulma ihtiyacını ortadan kaldırsanız? hani birinin yanında neden meriç olru ki? nedne bir meriçi yanında tutar? kadın dediğin biri meriçlik yaptımı "sana soran oldu mu?" ya da bu tarz bir teppki ortaya koymayı bilmeli

ama kızın o tepkiyi verebilmesi için erkeğinde merçsiz bir dünyanın altyapısını kurmalı

ha bunlara rağmen kzı aynında meriç taşıyorsa yok abi o ilişkiden hatır gelmez
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

abi.. onun yerine kızların meriç bulma ihtiyacını ortadan kaldırsanız? hani birinin yanında neden meriç olru ki? nedne bir meriçi yanında tutar? kadın dediğin biri meriçlik yaptımı "sana soran oldu mu?" ya da bu tarz bir teppki ortaya koymayı bilmeli

ama kızın o tepkiyi verebilmesi için erkeğinde merçsiz bir dünyanın altyapısını kurmalı

ha bunlara rağmen kzı aynında meriç taşıyorsa yok abi o ilişkiden hatır gelmez

abi uzaktasın her zaman yanında olamıyorsun. diyelim aynı şehir aynı okulda olmayabilirsin. bu kızın da arkadaşa sosyalleşmeye ihtiyacı var. ki kızların birbirileriyle arkadaşlıkları forum düzeyinde "cnmmmm" la kalıyor malum. arkadan bir birlerinin kuyusu kazıyorlar. meydan meriçlere kalıyor o zamanda. meriçlerle yaşamayı öğrenmemiz lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Arma said:

Senin o tarif ettiğin Meriç olmuyor. Yavş......
Neyse.

yavşak oluyor
cok dogru sölemişsin de yavşak yazmak niye zoruna gitti ya*
yavşak işte bildiğin yavşak
yavşak yav

O kadar tiksindim ki o yavşaklardan gerisini getirmek istemedim. Delikanlı gibi iki dakka adam olamayan yavşaklar işte.
Sosyal ağlarda paylaş

arasında mesafe olan ilişkiler zaten hepten sorunlu.. hani araya mesafe girmesi dahilinde daha fazla emek vermek gerekiyor

uzun mesafeli ilişkisini yürütebilen o kadar az isnan var ki hani aralarındaki o bağ yeteri kadar kuvvetli olmasa kesin sonu ayrılık o ilişkilerin

zaten o kadar sağlak ilişkilerde kadın meriçe "hake!" çekeiliyor

bu arada kadının da meriçi vardır.. ona da erkek "haske" çekmeli

lan biz daha neyi konuşuyoruz ki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...