Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 http://www.negelecek.com/ gördüğüm en saçma fikirlerden biri. Eğlenceye mi açsam buraya mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 gerizekalıyiz.biz diye degistirsinler domaini bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 çok başarısız olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 random dealextrem ürünleri olaymış iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 SSS : -Sitenizdeki olumlu yorumları okudum.Ya bunları siz yazıyorsanız? -Ya biz yazmıyorsak? Hahaha bu ne dandik site lan ! Bence öylesine kurmuşlardır , dönem ödevi olsun veya e-ticaret sitesi kurma pratiği olsun falan diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 3.1'i çıkar bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 www.dudukleyecekadamarıyoruz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 said: BUGÜN ALDIM PAKETLERİMİ İKİ KUTU İSTEMİŞTİM BİRİNDEN KEDİLİ BARDAK DİĞERİNDEN AİLE RESMİNİ KOYMAK İÇİN TASARLANMIŞ ESPRİLİ MAGNET ÇIKTI..BEĞENDİM İKİSİNİDE.. sene 2010 esprili magneti beğenen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bana kesin anahtarlıkla,arkası yenmiş kalem gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 paramıneoldugunubilmediğimdandikbirürüniçinharcamakistiyorum.com hm evet bu daha iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bana 500 lira verin, odamdan rastgele bişey vercem aynı değerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 http://www.negelecek.com/index.php?option=com_content&view=article&id=93&Itemid=82 -Sitenizdeki olumlu yorumları okudum.Ya bunları siz yazıyorsanız? -Ya biz yazmıyorsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ya kim yaziyorsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 esseen zki gelirse nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yorumlarin 1. ve 2. ci sayfasinda ayni isimli kullanıcının actığı(neslihan) ayni yorum var tarihler farkli bla bla.. yani yorumları siz mi? yaziorsunuz sorusuna en güzel cvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Bunu hazırlayan gerçekten yaratıcı birşey yaptığına inanmış. Bir de "Daha önce sevdiklerinize,dostlarınıza ve hatta kendinize mutlaka bir hediye almış olmalısınız." Çok enteresan insanlar var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 nouma kurmuş siteyi. biz öyle duyduk http://1.bp.blogspot.com/_cY6iY8-abRs/Sc9IHd_S_iI/AAAAAAAADRY/ne4Liwic_wM/s320/nouma3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 of böle KNOCKED UP mıydı hangi filmdeydi adamlar böle işsiz bütün gün internet sitesi fikri düşünüolardı ya, o tarz bi gruptan çıkmış gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 veriyosun 10 milyon sc2 beta key gelmiş mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Gökçen kafayı yedin di mi SC2 key'i için. Yavrum ya, her konuyu oraya getiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi naapsın çocuk yıllardır bu anı beklio uykusunda sayıklıo sabah uyanıp maile koşuo BETA INVITE'ı gelmiş mi die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ne saçma bir site len bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 -Pekiii 16 TL gibi bir fiyata kargo dahil bu kutuları satıp,üstelik çoğuna değerli ürünler koyup nasıl para kazanacaksınız? Kulağa pek mantıklı gelmiyor? -Tabi ki bu sistemi para kazanmak için kurduk.Fakat para kazanmayı hedeflediğimiz kesim siz değilsiniz.Günlük siparişimiz planladığımız adetlere ulaştığında kutuların içlerine tanınmış firmaların reklamlarını alacağız.Firmalara ait promosyon ürünleri ve broşürlerini kutulara dahil edeceğizTabi ki reklamveren firmalarada bunun bir maliyeti olacak.Ayrıca sitemizde de kiralık reklam bannerları yer alacak Ve bu şekilde para kazanmaya başlayacağız (Mutlu Son)Yani bu işten herkes karlı çıkacak. BSG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 said: sitenizi gezdimgerçekten harika bir site yalnız ben bişey merak ettim ödeme şeklinde kapıda nakit ödeme varmı acaba beni aydınlatırsanız sevinirim iyigünler Admin Comment:N.G.Yorumu: Merhaba Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz.Sitemizde kapıda nakit ödeme sistemi kullanılmaktadır.Hediye paketinizin ödemesini ,paketi getiren postacınıza kapıda yapıyorsunuz. Ayrıca eğer dilerseniz Banka Havalesi ve Kredi Kartı için PAYPAL ödeme yöntemlerini de kullanabilirsiniz. Bu ödemeyi kutuyu açtıktan sonra yapabiliyormuyuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar