Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sun Tzu Art of War / Savaş Sanatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İngilizcesini okumadım ama orjinalinin çince olduğu düşünülecek olursa illa ingilizcesini okuyayım demek bana çok anlamlı gelmiyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
bu kitap sun tzu tarafından diil de compilation olarak bi alman herif tarafından yazılmıştı diye hatırlıyorum. yanlış hatırlıyor olmam mümkün.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Mesaj tarihi:
kitabın TÜrkçesi süperdi. Özellikle Sun ustanın yanında konuşan ukala generalleri okurken.... Kitap benim Warcraft stratejilerimi yönlendirip, harita coğrafyasını nasıl kullanmam gerektiğini öğretmiştir.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
Mesaj tarihi:
evet sağolun
bir iki aramadan sonra ideefixe de ata demir'in 2001 yılında çevirdiği kitaba rastladım.

Onu alacağım yada 1991 de ki iki bayan çevirmenin ki.

224 sayfa ilki,
bayan çevirmenlerin ki 200.

Neden şimdi ingilizce dedim, en son ejderha mızrağından buluşmalar serisinden yol tutkusu'nu aldım tanis ve flint'in tasslehoff burfoot la tanıştıkları zamanı anlatıyor.
Kusacaktım, çeviriden.

O açıdan sütten dilim yandı şeklinde sordum.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:
ben o kitabı lisedeyken okumuştum demekki kesinlikle o bayanların çevirdiğidir ve bence tercümesi güzeldi. Vay be liseyi bitireli 10 koca yıl olmuş bu arada, tey tey...

*! Hepimiz ölecezzzz diye bağaıra bağıra koşuşturur *[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
  • Yeni Oluştur...