Argue Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 http://www.ntvmsnbc.com/id/25056157/ İddiaya göre internetle büyüyen kuşak 'multitasking'te iyi ama tek bir konuya odaklanmada oldukça zayıf. -Benim dikkatimi çeken linkteki sayfadaki resim, multitasking olayını açılar gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 http://nymag.com/news/features/56793/ konuyla ilgili kapsamlı ve çok eğlenceli bir makale o zaman size: the benefits of distraction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 resimdeki konuya odaklanma problemi yasayanlarin olayi baska, multitasking baska yerlerde yapiyo onlar, giris-cikis konularinda. espriyi aciklayan adam oldum son cumleyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 o yazı bencede cok guzel evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 valla commodore 64ten beri bilg başından kalkmayan bi insan olarak yüksek derecede konsantrasyon kaybı yaşadığımı kabul ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bende mi sorun var nedir resmi ilk bakışta şort giymiş kıllı bacaklar olarak gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Aket-Atum said: bende mi sorun var nedir resmi ilk bakışta şort giymiş kıllı bacaklar olarak gördüm Algıda seçicilik fln mı oluyo bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yalayarak yiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 haklılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar