fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 valla ben cok kotuymusum onu gordum bugun. konn, ildeniz, tolga sahit ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Neden olmamis? Karsi takim da, bitchofbat,holy,konn,batuhan,mulgear,esh,zaugna,khelben olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 nasıl olmayı bekliyodun olm yat dinlen fln filan derken bayadır oynamıyodun sanırım=) ben hasta olduğumdan beri 6buçuk-7 kilo aldım mesela, ilk maçımda sürünücem yerlerde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 2. kadroyu yazmadığın için olmamıştı şimdi olmuş=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 olm nasıl olmuş? bizim takımda konn dışında kim koşuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 15-20 dk koşma garantisi ondan sonra stopere döner beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 beni hakkaten koşuyo falan sanıyorsanız büyük yanılgı içindesiniz bu arada. bildiğin hantal oldum ben. maç boyu 2 depardan fazlası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 okulda gördüm holy'i fit duruyodu yalan sölüyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 o deparları benim önüme doğru atarsan bozuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 batuhanı da gördüm o da fit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Wishmaster said: Neden olmamis? Karsi takim da, bitchofbat,holy,konn,batuhan,mulgear,esh,zaugna,khelben olacak benle khelben koşmayacak orası kesin, mulgear da tükeniyormuş. holy ile konn koşacak desek kurtarmıyor valla=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 abi koşamıyorum ben yapmayın böyle şeyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 hakanı verelim wishi alalım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sonra gaza geliyorum ulan bunlar beni koşuyo biliyodu koşmam lazım benim diye, 1 hafta yatıyorum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 işimizi gör gerisi boş ! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bence kender veya saygın'la biri değişmeli yalnız. wishmaster paket halinde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ZaugnaKhaldun said: hakanı verelim wishi alalım:D seni verip wish i alalım asdasd. ayrıca arkadaşlar fantazi yapmayın benle arda aynı takımda olamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 saygınla wishin aynı takımda olması bile kabuslarıma giriyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Hill'siz Takım - Bitch_of_Bat Holy Konn Batuhan_BJK Mulgear Esh Zaugna Tolga Hill'siz Diğer Takım - Wishmaster BABAKAM Khelben Fizban Pha Wish +1 Kaspar balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bence böyle güzel oldu koşan adam sayısını eşitledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bi de adam sayısını eşitleyeydin xdD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 eşit olm 8 işte? mindfuck oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yok lan eşitmiş niye şaşırtıyosunz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 pha = saygın. yalnız bu kadro olmaz bence. bizde defans yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 hillsiz takım diye 6-7 sene önceki esprileri çalma=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar