Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.1

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

valla detaylı tarifi ben de bilmiyorum ama ildeniz'den alacağız gibi geliyor :) isteyenlerle 1 saat öncesinde kadıköyde buluşup sahilden giden bir otobüsle ulaşabiliriz ama. kadıköyden çıkıp sahilden caddebostan tarafına giden tüm otobüsler ve dolmuşlar önünden geçiyor. tahran lisesi (bu muydu lisenin adı?) yanında kalıyor zaten. Göztepe parkının yanında.

bundan başka tarif isteyene ildeniz yardımcı olacak :P
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

valla detaylı tarifi ben de bilmiyorum ama ildeniz'den alacağız gibi geliyor :) isteyenlerle 1 saat öncesinde kadıköyde buluşup sahilden giden bir otobüsle ulaşabiliriz ama. kadıköyden çıkıp sahilden caddebostan tarafına giden tüm otobüsler ve dolmuşlar önünden geçiyor. tahran lisesi (bu muydu lisenin adı?) yanında kalıyor zaten. Göztepe parkının yanında.

bundan başka tarif isteyene ildeniz yardımcı olacak :P

aynen öyle hatta sahil tarafındaki göztepe ışıklar dediğinizde ineceğiniz yerle tahran lisesi arası 50 mt ya var ya yok o yüzden rahat olun

bostancı tarafından dan gelecek olanlar da bağdat caddesindeki göstepe ışıklarda inip sahile doğru yürüyecek ama onlar daha çok yürüyecek tabii parkın içinden yürürseni keyifli bir park gezintisi de yapmış olursunuz hatta maçdan sonra çimenlikte uzun eşşek bile oynayabilir, mangal yakaiblir, zabıta tarafından sopalalrla kovalanaibliriz
kim bilir belkide kırmızı plastik top getiren biri "ahelöy ahelöy" diye mutluluğun dibine vurmamıza neden olaiblir de..

kim bilir.. kim bilir..
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

evet detaylı tarif lazım ya

bir de araba park edilecek yer var mı ya, para bayılmak istemiyorum:/

Sahil yoluna çıkacan fenerbahçe tarafından veya stadın ordan, göztepe ışıklara gelmeden 50. yıl tahran lisesi var, hemen onun yanından sağa dönecen. o döndüğün yolun hemen ilersi zaten saha 40-50 metre falan var, dümdüz giriyosun zaten, arabayı da oraya bırakabiliyosun yer oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...