ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yiğit topu önceden alabiliyorsan alsana harbi pls, yeni topla oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Tellere vura vura bir maçta leş ederiz o topu :D Ha bu arada aklıma geldi, o sahada yan teller taç sayılınca çok zevkli oluyor,bizde de taç sayılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 taçlı oynasak aslında iyi olur saha baya büyükmüş zaten çok yorulucaz gibime geliyor. taçlı oyuna +1 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 evet hiç riske girmeden taca bırakır pro görünürüz dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Abi uzun topları falan dan dun vurmamış oluruz.Daha dikkatli özenli futbol oynamış oluruz.Öyle gelişine uzun top atmak falan olmaz.Duvar pası gibi telleri kullanma vs kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 taç olsun teller evet yiğit sen de topu getirmezsen para vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Drogba gibi santraforum ama istanbulda değilim laaaan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Maç topu 120-125 tl civarı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 maç topuna gerek yok yahu, düzgün bi antrenman topu işimizi görür. hissi biraz güzel olsun gidişi falan, bi de güzel gözüksün "işte prömiyer lig bu" diyelim yeter ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Kaspar said: maç topuna gerek yok yahu, düzgün bi antrenman topu işimizi görür. hissi biraz güzel olsun gidişi falan, bi de güzel gözüksün "işte prömiyer lig bu" diyelim yeter ki. kola kutusu ile oynasak "işte prömiyer lig bu" deriz her türlü biz :D ruhumuz yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 cavanagh said: şimdi çıkıcam evden, cüzdanımı okulda unutmuşum onu almaya gidiyom, ehliyet, kimlik, okul kimliği, banka kartı fln filan offf gece gece üşendim de almam lazım=/ gece daha net yazarım gelip gelmeyeceğimi, ona göre adam ayarlarsınız Güvenç abi ben sen oynayasın diye şey ettim. yoksa ben oynarım da , sen oynarsan zaten bana yer kalmıyor. yani ben olayı anlamadım sdf sen oynamazsan ama haber ver, gelip oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 antrenman topları 30 lira falan adidas'ınki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yani ben tam olarak gelip gelmeme durumumu anlıyamadım diyeyim. benim anladım güvenç gelirse kaytarıyorum, yoksa o geliyorum. Böyle midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 mulgear geliyo musun lan, neye karar verdin abi sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi yarınki durumuma bakıcam 4 gündür sürünüyorum sag bademcigim çok kötü durumda ne tam hastayım ne iyiyim tantum destegiyle yaşıyorum su anda ve artık hasta olucak gibi hissediyorum kendimi dedigim gibi adam bulabilirseniz yerime iyi olur gelmem bu hafta bi dahakine artık ama bulamazsanız gelir çatır çatır oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 güzel. cavanagh gelir senin yerine, ben de geliyorum. tamamız abi. ben iyi hissediyorum, oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 eminsiniz? eger gelemezse cananganahan ararsınız beni makul bi saat önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 cavanagh gelmezse sana ulaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 at yarışı gibi oldu şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 neyse o zaman ulaşın bana sorun çıktıgı taktirde telefonumu öm atıyorum balon beye artık bi sonrakine gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Balon baktı tabi ortam güzel,kaçırmak istemedi.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ahah yok lan ben de iyi hissetmiyordum gelemicektim o yüzden, hani mulgear da adam bulursanız yerime iyi olur deyince şey ettim ben de. baksana zaten güvenç'ten de ses-seda çıkmıyor, ne olduysa adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ses seda çıkmazsa ben öglen 2 gibi bi daha bakarım topice iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 cavanagh said: bu arada oynamıyorum ben ama şöyle bir kadro düşündüm, bi bakın isterseniz ildeniz balon khelben kaspar tolga can(fde) wish pha bitchofbat zaugna mulgear(yada güvenç) konn holy sixoms batuhanbjk fizban böylem midir son durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Yok güvenç'in gelip gelmeme durumuna göre kadro net belli olucak. iskeletler olarak doğru ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar