mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Holy said: Hill'siz Takım - Bitch_of_Bat Holy Konn Batuhan_BJK Mulgear Esh Zaugna Tolga (8 var üstte) Hill'siz Diğer Takım - Wishmaster BABAKAM Khelben Fizban Pha 5 Wish +1 6-7 Kaspar 8 balon 9 yada ben bi yeri yanlıs anladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Holy said: Hill'siz Takım - Bitch_of_Bat Holy Konn Batuhan_BJK Mulgear Esh Zaugna Tolga Hill'siz Diğer Takım - Wishmaster BABAKAM Khelben Fizban Pha Wish +1 Kaspar balon şu kadroda hillsiz diğer takım ezer geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 wishi 2 defa sayıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 katılıyorum ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 wish+1'e 6-7 yazmışın ilk sırada da var wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bugün de hillsizdim :( topu adamla oyuna sokmaya ötle bir alışömışım ki dağlara taşlara attım.. ayrıca rüzgar da vardıç.. ve evet ben de top kontrol yeteneği olsa kaleci olmazdım emir olurdum emirlik bana yakıırmıydı bilemem ama olurdum elbet @seren; abi gerinip gerinip plase çekilen şut kalecide kalıyorsa kopsun o bacaklar (3 maç somra forma girersin ehe) arkadaşlar bu arada saha 60 tl herkes 4 tl verecek hafta arası 18:00 a kadar bedava saha bu arada belediyenin hizmetiymiş aklım çıktı görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bitch_of_bat > ildeniz pha > fiz konn ~= wish khelben = zaugna mulgear < wish +1 (muhtemelen wish in ark.i iyidir lol) esh > balon holy = kaspar batuhan_bjk < tolga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 wish'in arkadaşı iyi değil diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 biriniz bizde defans yok diyo, biriniz o kadro ezer diyo. demek ki dengede ^_^ ayrıca ildeniz 60 tl diyosun bi de bedava diyosun çözemedim ben seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 hafta arası bedava olm c.tesi hafta arası değil=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Valla ben koscam takimda onu bilin.Baska saygin var,kaspar da kosar heralde.Forvette formsuz bir fizban var..Defans olarak balon,khelben,ben,kaspar degismeli oynayabiliriz.Zaten ikinci yarim saat cok eglenceli olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 benim yazdigim kadro gayet dengeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 berk de nasıl oynuyo bilmiyoruz o yüzden eşit sayalım onları ayrıca seren keşke iki ayrı takımın adamlarını karşılaştırsaydın saygınla seni değil mesela sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ben kendi kadromu degerlendirdim yigit. her iki takima birer belesci birer kaleci ikiser ortasaha birer kirsal kesim kalani da dagit iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 fizban said: bitch_of_bat > ildeniz pha > fiz konn ~= wish khelben = zaugna mulgear < wish +1 (muhtemelen wish in ark.i iyidir lol) esh > balon holy = kaspar batuhan_bjk < tolga bu takımda da sizin adamlar iyi yer tutuo rakip takım çok dağınık kalır benden sölemesi=) kırsal kesimler kimler lan merak ettim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 klasik aldım verdim ben seni yendim yapıp adam alışalım bence dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 serenin kadroda benimki üzerinden tolga verip saygın almışız bence uyar ama bu sefer rakipte defans çok oldu ben ortasaha oynuyorum daha çok, kender benden daha defansif tolga defans wish defansif ortasaha bence bizim defans çöker bu haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 2. yarım saatte büyük ihtimalle zaugna ve ben de beleşçiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kadrolar buysa fizbandan çekiniyorum açıkçası :p fenerliden gol yemeyi sevmem :( kasmam lazım şimdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Khelben said: 2. yarım saatte büyük ihtimalle zaugna ve ben de beleşçiyiz. seni bilmemde zaugnayı düşünebiliorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ardaya son yarım saat fazla olm arda son 10dk min 3 gol atıcak, yalancı çıkartma beni arda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 seren senin kadro üzerinden tolga - yankı değişikliği yapsak bence olur gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 BiTcH_oFBaT said: kadrolar buysa fizbandan çekiniyorum açıkçası :p fenerliden gol yemeyi sevmem :( kasmam lazım şimdi :p fizban sahaya tekerlekli sandalyeyle çıksa yine gol atar adam o kadar ballı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 fizban bana bile gol atıyo, hatta işin kötüsü genelde bana atıyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar